What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow indoor

mike1983

Member
Asa scria pe in anunt de unde am comandat-o , 40X.Probabil o sa comand alta , in fine , eu ma gandeam sa le tai cand or sa fie cam 20 - 25 % amber.Mai asteptam , nu e problema.Important este rezultatul final sa fie ok.

Asta ar fi buna de ceva ? cica ar avea 2,5x / 25x / 55x

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    22.7 KB · Views: 32

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@aldo: daca imi permiti o gluma, cica "am sa tin cont, da am sa fac cum vreau eu, na" ;)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai stiu eu un baiat care facea fix pe dos fata de concluzia generala la care se ajungea pe forum/chat, si apoi renunta ca saracu' el avea rezultate proaste. Acusi vrea sa devina dealer de ulei anticancerigen.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai stiu eu un baiat care facea fix pe dos fata de concluzia generala la care se ajungea pe forum/chat, si apoi renunta ca saracu' el avea rezultate proaste. Acusi vrea sa devina dealer de ulei anticancerigen.

Nu-i cazul cu Ado, e baiat serios, si tine la gluma :tiphat:

mike1983

Member
Am inceput pregatirile pt. outdoor , aveam in plan 20 auto din care mi-au germinat 17 , le-am germinat in pastile de turba apoi le-am pus in ghivece biodegradabile si am completat cu pamant agro pentru insamantat , deasemeni am pus si ceva perlit.Vreau sa le tin cam 2 saptamani sub 2 leduri chinezesti , unul alb cald , celalalt alb rece.
In momentul de fata cel alb rece este setat undeva la 30W , cel alb cald la 10W.cred ca este de ajuns momentan tinand cont ca in seara asta fac 7 zile de cand le-am pus la germinat.
Strain-urile sunt 10 x auto Big bud victory seeds si 10 x auto Cheese victory seeds.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    42.2 KB · Views: 30
  • 2.jpg
    2.jpg
    49.3 KB · Views: 27
Last edited:

gganjaabwoy

Active member
Mai bine mai asteptai 2 sapt pana sa le germinez...alea intro saptamana trebuie scoase afar... Crezi ca temperaturile sunt ok?... Daca te trezesti iar cu temp sub 10 grade ce faci?

mike1983

Member
Day 50 flower.Astazi le-am dat Ripen de la Ghe , 5ml/L , la mazar si la big bud deja am observat cam 5 - 10 % tricomi amber..Urmatoarele 3 - 4 udari le voi face cu apa fara nici un nutrient.
Am de gand sa le mai las 10 - 15 zile , ideea este ca atunci cand o sa am 20 - 25 % tricomi amber vreau sa le tai.

Mazar-ul imi place cel mai mult cum a crescut , are buzii ca niste brazi , crescuti aproape la aceeasi inaltime , mirosul este unul care imi place , un miros dulce.Clar este o planta cu genetica buna care merita sa o mai cresc.

Big bud-ul deasemenea a crescut destul de binisor , miros foarte frumos , de citrice.

Attachments

• mazar.jpg
    mazar.jpg
    77.3 KB · Views: 32
  • big.jpg
    big.jpg
    68.5 KB · Views: 38
  • big.1.jpg
    big.1.jpg
    55.3 KB · Views: 29
  • mazar and bb.jpg
    mazar and bb.jpg
    54.5 KB · Views: 36
  • mazar.1.jpg
    mazar.1.jpg
    43.6 KB · Views: 35

mike1983

Member
Og Kush.O sa scot cea mai mica cantitate de pe aceste plante se pare , cu toate ca lor le-am facut toping.La Big Bud si la Mazar nu le-am facut toping si totusi Mazar-ul a crescut bestial.Probabil de pe Mazar o sa am cel mai mult bud , ramane de vazut.

Sper totusi la Og sa am calitate daca nu cantitate.

Attachments

• og.1.jpg
    og.1.jpg
    63.5 KB · Views: 33
  • og.jpg
    og.jpg
    57.7 KB · Views: 31
  • og.2.jpg
    og.2.jpg
    48.9 KB · Views: 30

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai bine mai asteptai 2 sapt pana sa le germinez...alea intro saptamana trebuie scoase afar... Crezi ca temperaturile sunt ok?... Daca te trezesti iar cu temp sub 10 grade ce faci?

De unde tragi man concluzia ca trebuie scoase in o saptamana afara. Eu am scos si plante cu mai bine de 2 luni de veg afara si n-a fost nimic rau, in afara ca stateam putin panicat ca is prea mari toamna si pot fi observate de la distanta prea mare.

gganjaabwoy

Active member
De unde tragi man concluzia ca trebuie scoase in o saptamana afara. Eu am scos si plante cu mai bine de 2 luni de veg afara si n-a fost nimic rau, in afara ca stateam putin panicat ca is prea mari toamna si pot fi observate de la distanta prea mare.

Pai ce-ai facut ma nene maa.. Iar nu ai fost atent... Alea is auto man... In 3 sapt ii intra in flower... Deci ar trebui cam peste 1 sapt sa le mute... Alfel se alege cu niste acadele...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Explo nu creste auto din principiu, deci nu a vazut cuvantul auto. Ca in bancu' ala cu girafa.