What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Parca nu mai aveai rabdare...? Oricum, mai ai o sansa sa te lasi: poa' sa fie hermie... :tumbleweed:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
:comfort: Spor. Pentru urmatorul grow, daca mai vrei auto, iti recomand La Diva.

K

katadyn

Chiar mă gândeam sa va cer o părere despre alt soi de auto...super lemon sigur nu o sa mai încerc. .Ce poți sa mi spui despre la diva?

gganjaabwoy

Active member
eu iti propun ca la urmatoarea sa bagi non auto...iti sugerez:
-tuthankamun(pyramid seed)
-thc bomb(bomb seed's)
-black russian(delicious seed's)
-super skunk(sensi seed)
-early skunk(sensi seed)
-lsd(barney's farm)
-bull shark(The BullDog Seed's)
-aurora indica(nirvana)
-rock bud(soma seed)
-blue dream(humboldt)
-black rihno(humboldt relif)
-caramel candy kush(dynasty seed's)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@kata: E, pai de ce sa nu iti mai placa lemonu' ala? Inca nu ai ajuns la sfarsit cu el, in afara de faptu ca nu i sa scoti industrial, s-ar putea sa iti placa...
La Diva e... misto. E diva, ce puii mei... Singurul soi care mi-a placut chiar si (hehe), crud.
Desigur, daca te hotarasti pe auto, nici nu mai tre' sa cresti, mergi pe camp si culegi haldan. Doar ca tre' facut concentrat :D

@ganjo, nu invata baiatu prostii! :))

K

katadyn

Pai da mă gândeam sa fac outdoor mai ales k da căldură. .La ce te referi când zici..k trebuie făcut concentra?

gganjaabwoy

Active member
se refera ca din fane campeanu ce gasesti prin campia baraganului trebuie sa faci un extract ca sa te droghezi cu ea...altfel o vei arde ca sandel la ness si vei visa la un high.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sandel se sparge si daca face ceai de campeneasca, doar o frunza ii trebuie. Stati linistiti. 2 ore high!! :joint:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
se refera ca din fane campeanu ce gasesti prin campia baraganului trebuie sa faci un extract ca sa te droghezi cu ea...altfel o vei arde ca sandel la ness si vei visa la un high.

Insinuezi faptul ca unii pe aici ne-am droga?:laughing:

Sandel se sparge si daca face ceai de campeneasca, doar o frunza ii trebuie. Stati linistiti. 2 ore high!! :joint:

Si eu. Cu o toamna in urma (nu asta, cealalta) am molfait nitzel (ca mult nu poti la cat de iutre este) un mugure de haldan, da' frate, lipicios, nu asa... Sa va explic ce inseamna toleranta zero? :D Imi facea capu' "bzzzzzzzzz.bz.bz,bzzzzzzzzzz". Cat despre concentratul de haldan, am scris deja, iese o canaghee foarte relaxanta...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Stai fratello una e un mugure una e o frunza. Asa si eu, cand aveam toleranta mai mica, am fumat vreo 1 gr de calyx-uri de canepa si m-o bubuit de nu m-am vazut. Dar o bubuiala, nu un high placut. Dar ce BUBUIALA! Mie unul nu mi-a placut si nu am repetat, dar facusem experimentul asta tocmai ca sa stiu efectul la canepa sa il pot compara cu restul.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: Mde, totul e relativ. Aia de la CBD Crew de exemplu (sau parca o terta parte care le-a testat iarba)n precizeaza ca la soiurile lor concentratia de canabinoizi e ridicata chiar si in frunze (ceva de genul 7%). Asadar, iata samburele de adevar Sandelian...

@ganja: neee, gresesti, io-s pe aici ca sa va invat ca trebuie sa va lasati de iarba. Cred.

K

katadyn

Îmi par vârfurile cam arse;oare țin lumina prea aproape, sau sa fie de la altceva?

Attachments

• tmp_29896-20170302_155846-1087609066.jpg
    tmp_29896-20170302_155846-1087609066.jpg
    49.4 KB · Views: 20
  • tmp_29896-20170302_155829-1945765818.jpg
    tmp_29896-20170302_155829-1945765818.jpg
    42.8 KB · Views: 23
  • tmp_29896-20170302_155715-1575664363.jpg
    tmp_29896-20170302_155715-1575664363.jpg
    83.3 KB · Views: 23

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Overfert sau un mare cumul de deficiente si/sau ventilatie insuficienta. Ce nutrienti le dai, cat?

K

katadyn

Ventilație nu ar fi problema..Am un ventilator mare...deficente mai probabil..Pai la dau bioo bizz grow și bioo Bloom. .La ultima udare adică acum 2 zile iam dat 2 ml/l de bioo Bloom

K

katadyn

Ăsta r fi ventilatorul. .

Attachments

• tmp_29896-20170302_162852-1574414415.jpg
    tmp_29896-20170302_162852-1574414415.jpg
    70.2 KB · Views: 22

Latest posts

Latest posts