ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Descriere - Farmacopeea Romana - Editia a X-a
Prezentare: Aceasta editie a Farmacopeei Romane, structurata intr-un singur volum, ca si editiile anterioare, marcheaza o sporire a calitatii medicamentului romanesc si o aliniere a acestuia la prevederile ultimelor editii ale farmacopeelor de circulatie internationala. Lucrarea, al carei continut si forma de redactare prezinta numeroase aspecte noi, prezinta monografii individuale de substante, produse vegetale si preparate farmaceutice, monografii generale pentru preparate farmaceutice si pentru metodologia generala de analiza, precum si capitolele: Solutii volumetrice, Indicatori, Reactivi, Standarde si Tabele. Ordinea de expunere a monografiilor individuale este cea alfabetica, iar monografiile de preparate farmaceutice sunt intotdeauna precedate de monografia generala respectiva. Monografiile noi introduse in FR X sunt inscrise intr-o lista care figureaza in capitolul V. Monografiile pentru metodele de analiza au fost amplificate si completate cu metodologii moderne de analiza din domeniul fizico-chimic. O atentie deosebita a fost acordata capitolului Prevederi generale, care a fost revizuit, structurat in mod diferit si completat cu noi specificatii fata de capitolul Generalitati din FR IX.
Cuprins: Introducere. Comisia Farmacopeei Romane (1984-1992). Colaboratori. Monografii si tabele noi introduse in FR X. Monografii si tabele din FR IX si Suplimente care nu mai figureaza in FR X. Titlurile monografiilor si tabelelor din FR IX si Suplimente care au fost modificate in FR X. Prevederi generale. Prescurtari si simboluri. Monografii – Monografii individuale pentru substante, produse vegetale si preparate farmaceutice si monografii generale pentru preparate farmaceutice. Monografii – metode generale de analiza. Solutii volumetrice. Indicatori. Reactivi. Standarde. Tabele.
Adresabilitate: Farmacisti, farmacologi, medici de toate specialitatile, studenti.
Deci omu ala avea 8 kw in veg sau 16 kw in flower. Si de fapt mirosul l-a dat de gol, nu consumul..
Daca e de pe forum, cam stiu cine e. Si daca nu e cine cred eu, sa dea un pm ca sa stiu ca ii ok.
Periculos sa locuiesti la bloc in ziua de azi... Toate babele "da' uite Giorgel cat consuma, o fi uitat aeroterma in priza, sa chemam pompierii sa i-o scoata".
Macar sa dai de-o leoaica inainte care sa zica.. "asta are bani maica, hai ca sar pe el..". Sa fie tacamul complet.
Ca deh.. ala e curent de 4000 lei pe luna..
din ce am citit in articol nu sunt detalii despre cum a fost prins, politistii au spus ca nu avea cum sa se simta mirosul si nici nu avea cum sa consume curent electric de atatia bani pentru 16 plante, este exagerat, asa exagereaza presa si politia doar ca sa isi faca norma, pun pariu ca scapa "crestere pentru consum propriu". De altfel eu primesc factura enel sigilata, asa nu stiu cum dreq de au vazut vecinii cat curent consuma el, niste pensionari retardati care ar trebui sa stea toata ziua pe antena 3 si sa nu se mai bage in seama cu oamenii care vor sa foloseasca un medicament natural. http://diicot.ro/images/videos/articles/10.03.2017.mp4
Coaie aia e o stire veche si foarte falsa. Legea spune altceva. Daca tu te iei dupa stiri, da poti sa lucrezi ce vrei tu. Pana te aresteaza.. e "legal". Si cand te-o aresta, nu, nu merge sa dai vina pe digi24.
Si ca sa ne confirme legea romaneasca cat de tare e si cat de multa prostie exista in tara noastra superba, la Brasov i-au amendat pe unii, dar nu pentru ca produceau sau vindeau ci pentru ca produsul pe care il comercializau culmea " nu continea cannabis" deci ii pacaleau pe oamenii care cumparau acel produs crezand ca are cannabis. http://www.mediafax.ro/social/o-caf...numire-cuvantul-cannabis-sub-ancheta-16224289