What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dar nu cred ca exista vreun risc pentru respectivii. Cel mai probabil au in compozitie ulei de canepa sau seminte de canepa, si atunci oamenii le zic " cu cannabis". Ceea ce este corect si adevarat :)) Daca asa sta cazul, desigur...

Idioata e presa, la faza cu "drogul de risc"...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asa e cand trebuie sa fii dat drept exemplu. E bine totusi ca nu a luat cu executare. De altfel.. cred ca de asta a si semnat acordul de recunoastere.
Toate astea se intampla deoarece traiti intr-o tara de "cacao". Adica oamenii is de "cacao", tara e ciocolata elvetiana.

enricco

Member
tot ma uit la Chelo pe pagina, ca baga, ca spune, ca aduna oamenii pe strada, nimic, la puscarie ma, pentru un joint, asta e tara in care traim, ca niste criminali, 10 grame, punere la dispozitie la locuintei pentru consum, de aia i-a dat ce i-a dat, ca sa stiti

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu as propune sa faca puscariile cu celule de 1mp si paturi supraetajate, sa nu mai extradeze nimeni catre romania.

enricco

Member
Inca o data, sa-mi bag pula in legile noastre romanesti
https://www.digi24.ro/stiri/actuali...bis-crescut-indoor-pe-muzica-simfonica-756832
Iar cei din politia romana care cred ca ne descurajeaza sa crestem pentru consum propriu, baga-mi-as pula in natia lor de sclavi, sper ca mamele lor si copii lor sa se imbolnaveasca de diverse boli si sa trebuiasca sa ajunga pe mana pastilelor

Claudel !!! in special tu sa ai parte de asa o soarta, tu care te duci dupa oameni nevinovati si le spargi usile si le terorizezi familiile
http://foto.agerpres.ro/public/watermark.php?imgid=7919429

"Pentru lucrările de întreţinere, în general curăţare a buruienilor, bărbatul a fost ajutat de către tatăl său, precum şi de către alte persoane din sat pe care le-a plătit cu ziua.

Pe perioada verii, bărbatul a păzit în permanenţă plantaţia de cannabis, având montat şi un cort la marginea plantaţiei, iar în prezent asigura paza din maşina sa."

:D :D :D

mike1983

Member
Am vazut si eu stirea pe Pro Tv.Nu imi venea sa cred cum avea plantatia asa la vedere , si cand te gandesti ca eu stau cu morcovul in cur pentru o amarata de planta de 150gr muguri.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Doar ca ala nu e risc calculat sau tupeu, e direct prostie. Is sigur ca astia stiau de mult de plantatie dar au lasat sa se maturizeze cat de cat sa ii salte mai bine. Cand sunt 11 persoane implicate, printre care si localnici, deja cred ca stie juma' de sat dupa prima bauta la crasma.

Latest posts

Latest posts