What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

enricco

Member
Misto Arad-ul si Timisoara, cred ca sunt cei mai multi consumatori per numarul de locuitori in aceste 2 orase, am simtit si pe strada miros in Timisoara, se vede unde e vestul cu adevarat si cu toate acestea politia vegheaza, bine ca se iau de dealeri, vad ca au lasat-o mai moale cu privatii in ultima perioada, incep sa se miste lucrurile si la noi cum trebuie insa justitia romana e tot asa cum o stim, ii favorizeaza pe unii si ipe altii ii lasa sa putrezeasca in puscarie.
http://www.digi24.ro/stiri/actualit...fic-de-droguri-condamnat-cu-suspendare-839593
inapoi la productie o sa fie asta, daca nici macar nu oprise lampile.

plm

Member
Sincer eu am mai discutat cu niste prieteni si etc, iar parerea lor e ca nu doresc legalizare, e mai bine asa, ei din asta traiesc, dealereala, si ii inteleg frate, ca pe un salar de cacat minim de la noi de 12 milioane d-abea iti ajunge sa mananci, darmite sa mai platesti facturi + haine + medicamente in caz de ceva... pentru ei aceasta activitate este sa mai scoata si ei un ban in plus sa-si plateasca chiria, mai vine un copil ceva, ce faci?

Pentru cei care traiesc in Romania stiu cum e viata cu adevarat si stiu ca fiecare leu conteaza sa fim realisti acum... ca si eu din marfa care o cresc, mai dau la 2-3 prieteni foarte apropiati, aia e frate, viata e grea aici, preturile ca in afara, dar salariile mizere... cand pe stat il doare in pula, aia e tre sa supravietuiesc cumva nu?

Nu toti avem luxul sa plecam in afara la o viata mai buna, nu toti avem posibilitatea unei familii suportive si tot asa... fiecare se descurca cum poate si nu are nimeni dreptul sa-i judece.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Nu toți avem "luxul" de a pleca afara?

Să mori tu! Sa pleci e usor. Poti sa iei autobuzul. Ba chiar sa faci si autostopul daca vrei. Nu e lux sa pleci. Nu e lux nici sa ajungi in alta tara unde nu cunosti pe nimeni, nu stii limba si sa încerci să treci de prejudecăți, rasism si xenofobie ca sa iti faci o viață cat de cat decentă.

Stii ce e lux? Sa stai acasa unde e sigur si unde ai ceva suport de la familie si prieteni si sa dai din gura aiurea.

Unde riști mai mult? In o tara unde nu te stie nimeni si unde nimănui nu ii pasa daca respiri sau acasa unde oricât de rău te prefaci ca iti este, familia si prietenii te intreaba de sanatate si nu te lasa sa ajungi in strada?

SandalE

Member
PLM, dar daca se legalizeaza, crese cererea, deci acei dilarasi, ar putea sa isi frece creieru sa faca un butic cu iarbuta, unde da si o factura ... si posibilitatea de a dormii linistita e mai mare. Iar profitul paote fii frumusel, cu siguranta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca se legalizeaza 99% dintre cei care vor face bani din asta vor fi cei care deja au relatiile si banii necesari. Putin probabil ca un dilarasi de asta sa faca o cariera din asta, mai ales ca nu prea merita sa iti bati capul cu autorizatiile necesare pentru un "butic".
Mai repede un grower va putea sa faca ceva, pentru ca investitorii au bani si relatii, dar or sa aiba nevoie de cineva cu experienta sa le creasca iarba. Ca de vandut e simplu, nu iti trebuie mare experienta.

plm

Member
Daca se legalizeaza, statul o sa ceara taxe, impozite, accize etc, si numai cei care au capital la inceput o sa faca treaba din asta, cum a spus si explo, relatii si marafeti.

Restul care se duc la Ionica si cumpara cu 15 - 20 lei g-ul si apoi il da mai departe cu 50-60 lei la Marinica o sa continue sa faca asta, pe ei nu o sa-i ajute legalizarea cu nimic, pentru ca, ca sa poti sa deschizi un butic cum spui tu tre sa fii PFA, sa ai o baza academica cat de cat, daca nu relatii, daca nu le ai nici p-alea, atunci capital, daca nici p-ala, atunci ramai un intermediar de cartier.

Conceptul de dealer, e ala de misca si invarte kile, nu care da 50-100g pe luna, ala e un intermediar, de ia de colea mai ieftin si da colo ma scump sa-si scoata si el acolo de-o chirie si etc si se risca pe mai nimic, dar de, face ce trebuie sa faca sa traiasca.

Legalizare sau nu, atata timp cat e cerere pentru un produs, intotdeauna o sa fie cineva cu oferta care sa satisfaca, daca nu tu, atunci altu, si tot asa.

Nu o sa se legalizeze in Romania niciodata deoarece asa se doreste, cand un lucru e ilegal, automat e scump, politicienii cu procurori cu DIICOT-ul, sunt toate mana-n mana, crezi ca marfa confiscata nu e intoarsa inapoi pe strada prin sifonii lor? Ba da, fiecare tre sa-si traga o felie din tort;)

enricco

Member

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar care e domne denigrarea? Oricum, cannabisul nu e neaparat considerat planta halucinogena, dar are sau mai bine zis poate genera efecte halucinogene dupa consum. Nu cred ca e o greseala. Si in nici un caz nu vad unde e denigrarea.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
am cunoscut pe careva asa.
acu 10-13 ani crescusem niste crossuri puternice din state si canada si am fumat cu prietena si cateva amice de la universitate. una dintre ele tot zicea ca s-a intors ba de la mare, ba de la munte. eu stateam si ma uitam ca boul in calendar la ea. in sinea mea un gand nu imi da pace: "poate nu fumez destul?"

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Exact. Halucinatii am avut de la 10-15 grame (echivalent/extras) in sus per sesiune. Cel mai frecvent la 20 gr. Dar nu e neaparat placut, asa ca va recomand sa o luati incet si cu grija.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta imi aduce aminte de chestia asta. Pana sa o gasesc am crezut ca sunt putin nebun eu.

Attachments

• bac.jpg
    bac.jpg
    91.8 KB · Views: 42

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Unde riști mai mult? In o tara unde nu te stie nimeni si unde nimănui nu ii pasa daca respiri sau

Zici de Romania aici, nu ? Ca doar nu crezi cu adevarat ca Romania are grija de tine, nu ? Aici ai fost prea patriot, pic prea mult...

E adevarat ca te privesc ca pe un outsider, dar macar te respecta pe alte planuri, gen pensie ...doar un exemplu, mai sunt o gramada dar mi-e lene sa le scriu.

Oricum, definitia "acasa" e subiectiva. Nu poate fi obiectiva, mai ales cand vorbim de romania unde e lumea a 4a inca

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Trecand la stiri serioase, astazi, NORVEGIA a decriminalizat toate drogurile, urmand exemplul Portugaliei!

google'iti...mi-e lene iarasi..

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nu e nimic patriotic in ce am spus. dar in tara mai cunosti pe cineva. familie, prieteni, etc. Statului nu ii pasa.

in strainatate... esti printre straini. putine sisteme sunt atat de prost facute ca sa ii ajute pe toti ce au aterizat recent.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Eh....discutabil. Poate ca sentimentul "de casa" care ti-l da Romania e unul super-bolnav, cel putin pentru mine asa e, dar e .... de casa. Imi amintesc de o relatie cu o fata pe care o iubeam foarte mult dar pe care o uram la fel. M-am despartit de ea de 7 ori si a fost singura fata cu care m-am impacat dupa ce m-am despartit. Ca regula. Deci, Romania, mai ales dac-ai trait prin vestul europei cativa anisori, este greu de iubit si de respectat. Dar na, speranta moarte ultima :) E pana la urma casa noastra. Si da, baietii de la Diicot ar trebui sa ne inteleaga si sa ne lase-n pace.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu iubesc romania, si dupa cativa ani prin vest. Acasa e acasa! Sau mai bine spus e unde te simti acasa!