sanducu
Active member
sa fim seriosi. nu fumam pentru ca am fi bolnavi
pai nu neaparat de asta... dar daca am fi? poti stii ce te asteapta? poate in cativa ani mancarea nesanatoasa sau poluarea din jur ne va sili sa fumam din motive medicale...un pic conspirativ dar personal si asta e destul sa ma puna pe ganduri
oricum e vorba de eforturile pe care le fac unii oameni pentru a ajuta la INTELEGEREA pe toate planurile a acestui "fenomen" de maxim interes si inca prohibit - marijuana, si care nu sunt luate in seama
Mai nasol e ca militarea pentru asta, cel putin la noi, desi am crede cu toata fiinta ca e ceva extraordinar de bun, sfarseste prin a ne atrage multe probleme din cauza ca organismele statului ce ar trebui sa ne protejeze sunt corupte iar cei ce functioneaza inauntrul lor, desi ar trebui sa fie poate cei mai obiectivi functionari ai statului sunt defapt foarte necultivati si neinformati REAL despre foarte multe lucruri, nu doar despre iarba. Uneori tind sa cred ca nici nu e vina lor ca nu reusesc sa treaca de unele bariere psihologice la nivelul intelegerii acesor lucruri, ci poate vina unei mentalitati generale instalate in randul civilizatiei moderne de vremurile astea si sustinute de media&co. plus ca am observat ca si cei tineri,majoritatea care intra in justitie, SRI, politie, vin din familii cu trecut in asta si urmeaza aceleasi pattern-uri ale parintilor, inca din scoala pe care o fac. e mult de lucru pana la schimbarea mult dorita cel putin de cei de aici de pe forum.