What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

eska

Member

Only Spain and Portugal face GMO-growth
In Czech Repulic the sale of GM corn declining, the only countries where it is on the rise being Spain and Portugal. Currently GM corn field trials are going on in just three countries: Romania, Slovakia and Czech Republic. They are done by academic partners of Monsanto or for EU variety registration.

oare ce se intampla cu produsul testat?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cat e in teste, cred ca se distruge. oricum ue interzice comercializarea de produse pe care nu este trecut daca contine GMO. asa ca de obicei cantitatile de porumb ce ajung pe teritoriul europei merg la macinat pentru executarea de furaje concentrate, care la randul lor sunt cumparate de oameni care nu au habar ce inseamna GMO si cum ii afecteaza treaba asta. aceaiasi fermieri care cumpara si azot cu sacul in loc sa cumpere/faca compost.

pagabboy

Active member
oare ce se intampla cu produsul testat?

nu ajunge la consum si oricum este la scara mica.
Daca te uiti vara pe dn1 sau pe langa autostrada spre constanta ai sa vezi cate un camp de max 10 hectare cu cate un soi pe fiecare hectar etichetate in capete si din alea se fac teste.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
gmo-urile se testeaza in eu numai izolate de orice alt soi din aceasi specie, si cu paza, din cate stiu. ca sa nu cumva sa "evadeze" in libertate. alea de la sosea sunt specii noi, dar obtinute prin hibridizari normale.

si-uite asta se duce america la vale, cetinel:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=263717

Last edited:

eska

Member
Monitorizarea strictă a Internetului, prioritatea FBI (realitatea.net)

Producătorii de tehnologii se revoltă şi ei din cauza costurilor şi consecinţelor în planul competitivităţii pe care le-ar implica această nouă lege. Joseph Hall afirmă că noile costuri vor afecta grupuri high-tech, deoarece autorităţile vor avea nevoie de "chei" care să permită codificarea sistemelor informatice şi care vor necesita ca software şi programe să fie concepute cu o "uşă în spate", adică un acces secret necunoscut utilizatorului legitim dar pe care alte părţi îl pot utiliza.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
deja se intampla asta. si nu doar fbi are acces la tehnologie, ci oricine e dispus sa plateasca.

eska

Member
Da, numai ca de acum incolo e oficial. Deci tzac pac iti baga un update micut pe gat, nu bagi seama si uite asa se uita la ce se uita prostu pe net. O sa-ti vina prin posta instiintare:

Stimate Domn puscariabil, avand in vedere ca aveti discografia full a lui Michael Jackson si Metallica, Dj Tiesto, Fuego & Irna Loghin si 3 episoade cu Lassie aveti de plata suma de 6.200 lei.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
chestia asta se intampla de ani buni in vestul europei, dupa ip, nu urmarind ce faci tu pe pc. multi s-au trezit cu facturi mai mari decat venitul casei pe un an din cauza downloadurilor copiilor..
deci .. e din ce in ce mai grav! si sper sa nu vina vremea cand nu se mai poate face nimic, desi simt ca asa suntem programati.. sa reactionam dupa ce ni se ia totul.

pagabboy

Active member
cand am fost in danemarca pe orice site international intram ma baga automat pe versiunea daneza si nu ma lasa de nici un fel sa intru pe cel international, si cu proxi din alta parte tot pe la ei ma baga . Presupun ca acest lucru se intampla in mai multe tari.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu e rupt de realitate man, dar din moment ce a cumparat deja rezerva de apa de la zeci, poate chiar sute de orasele si orase de prin america, si acum le ia bani pe fiecare galon de apa care-l consuma, nu poate sa zica ca nu-i normal ce face, nu?

WAKE UP!