What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

varzalegala

Member
O sa ajungem si acolo. Inca e complicat si in US, desi rand pe rand statele capituleaza unul cate unul. Sa vezi ce businessuri construiesc baietii acuma acolo si ce grow rooms au. Pana miroase statul o noua sursa de venit si decriminalizeaza la nivel federal, si spre asta ne indreptam.

Am fost pe acolo, ce-i drept intr-un stat republican, si recunosc ca Obama nu putea face asta daca spera la al doilea mandat. Insa atunci cand nu mai poti avea unul, cine stie, poate face o surpriza

recfree

New member
facebook cea mai mare prostie !
din cate am inteles cei de la facebook pot vedea pe ce site-uri umbla utilizatorii chiar daca nu il au deschis..suficient sa intre o singura data. (nu stiu daca este 100% adevarat , am citit si eu)

recfree

New member
da dar facebook-ul stie si ce nume ai si ce varsta , unde stai etc :))
mai sunt si care pun poze cu plantele lor.. (pe facebook ca de..asa e romanu se mandreste cu tot ce are mai ales daca e si ilegal)
apoi se mira de ce ii bat curcanii la usa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nici facebook nu stie cati ani ai cu siguranta daca nu ai cont la ei, dar stie ip-ul si pe unde umblii, nu e greu sa iti atribuie in cateva luni un interval de varsta si o lista de interese.
acum imagineaza-ti ce stie google, care te cunoaste de ani buni..
si apoi, in cadrul unei anchete, se pot cere aceste informatii. si uite asa mai au niste cauze probabile si motive sa sape mai adanc sa te infunde bine.

recfree

New member
ziceam ca facebook-ul stie varsta si alte chestii la utilizatorii inregistrati..eu daca nu am cont nu are nici o treaba cu mine sa zicem asa...
si google..e normal sa stie pe unde umblam doar pe el cautam cu totii

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
te inseli man, applet-ul facebook care e inserat in majoritatea site-urilor in acest moment urmareste chiar si vizitatorii ce nu au cont. cum si google urmareste pe cei care nu au cont la ei, dupa ip. informatiile despre utilizatori aduc bani pentru corporatii, chiar si fara varsta exacta. se pot targeta reclame in fuctie de ce site-uri vizitezi.

G

Guest 406625

e labareala mare. voi nu stati cu tarsa ??? ma refer la voi de aveti zeci de plante..

pagabboy

Active member
Eu zic sa nu va mai speriati atat ptr ca politia obisnuita nu este STS. Abia depisteaza fraudele bancare online daramite ce faceti voi pe forumuri cu enspe mii de alias-uri s.a.m.d. .Cei descoperiti majoritatea sunt care vand si sunt prinsi in flagrant sau mai sunt destepti care pun poze de pe telefon fara sa stearga informatiile din ele. Asa ca stati cuminti si cei 3 "S"
No Sell, No Smell, No speak.

eska

Member
6/6 poarta-n casa
la braila :))

si ca sa fiu si eu ontopic,

cum zicea si pagabboy mai sus.
pe segmentul asta un impact mare in are prinderea in flagrant "ia uite cum iti iei nana daca vinzi/cumperi :))" un mod cam agresiv in a educa minorii din ziua de azi.

urmarirea pe internet momentan implica niste costuri f mari, iar ca sa se justifice trebuie sa ai un dosar stufos ca sa fie aprobat. spre ex. pentru urmarirea unui telefon furat costa in jur de 10.000 lei, oameni pe teren etc.

altfel n-am mai fi pe aici :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
te minte man cine ti-a zis de costurile alea. e o chestie banala, daca ii intereseaza sa o faca. ca se umfla "putin" costurile la orice directie a statului asta e clar.