What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Preludiu concurs 2018

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Lol, dar de ce ai pus man pampers la indoor? In cazul asta probabil ca ar trebui sa uzi o data la 10 zile sau mai rar.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am spus că sub becuri se va usca pământul mult mai repede ! În fine acum greșelile sunt făcute! Așa învăța omul din greșeli ! Sper sa traga si alți învățătură fin greșelile altora! Si sa fie bucuroși că sa întâmplat la altul și nu la el!

cristocel420

Active member
ce bine am ras !stiu ca a mai facut cineva pe forum la out si atunci am fost pe jos ,inteleg totusi ca e o metoda eficienta ..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Update! Nu prea sunt încântat de ele dar voi pune câteva poze să vedeți și voi cum arată monștri ăștia care îmi dă bătăi de cap!

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Precizez ca aceste poze sunt făcute aseară când am ajuns acasă! Înainte primiseră acel fert 19-6-20! Acum dimineața cand m-am trezit iar sau lăsat frunzele! Pe timp de noapte a mers doar un Vent nu 2 cum merge toată ziua!
Am să mai adaug inca 2 becuri de lumină caldă warm white (2700k) de 14w!si sa mai ridic lumina puțin pentru a nu le praji!

Stau si ma gândesc că pe lângă problemele pe care le-am întâmpinat mai este si problema " mai deschide un intake" le trebuie mai mult aer proaspăt e foarte important !!!! Ceva păreri sfaturi! Ca pe mine nu mă mai duce capul ce e cu ele!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cred ca daca tine de overwatering or sa isi revina daca incepi sa le uzi doar cand e nevoie.

narcox

Member
Eu inca nu am dat drumul la filtru deși e montat dar lipsa de gaura out nu se simte atat de drastic. Nu vad nici o "debusolare" a frunzelor. Totul e perfect . Foart3 putin pre flower pe tulpina .
Mirosul nu e unul nimicitor nici acum . Se simte putin mai mult în camera cu pricina. Pe holul casei nimic . Nici macar cand stau aproape de usa cu pricina . Am primit exact ce cautam. O planta cu miros redus
Am intampinat o mica problema la modul ca la ora 00:00 trebuia sa se stinga lumina. Eu m am trezit la 1:30 si era aprinsă. Am stins o imediat si mi am dat seama ca trecuseră săptămâna pentru care era programat (credeam ca o sa fie mereu asa). Bine ca eram acasa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum e lipsa asta de gaura de out? N-ai nici un vent care sa scoata aerul cald si sa traga pe intake aer proaspat?
Un timer normal repeta la infinit un program. Nu stiu ce timer ai luat, dar daca nu a trebuit sa setezi data pe el, n-ar trebui sa aiba o anume saptamana, ci doar zilele saptamanii in care sa faca ce ii spui. Iar daca a trebuit sa setezi data.. e prea destept pentru ce iti trebuie tie, si trebuie sa inveti sa il folosesti.

narcox

Member
Explo nu am avut nici o dată. Pur si simplu asta am dedus eu de nu s a stins singur
N am avut niciodată prob cu el decât în seara aia. Da. Gaura de out nu există de vreo 2 zile deoarece e atasat filtru. În schimb aerul iese prin tavan, unde totul nu etansat (o improvizație)până când va fi filtru si improvizatia va fi etansata . Adică temp nu sare de 30 grade măsurat la baza plantei la soare . Cand sunt acasa si ma ocup de ea tin undeva la 24-26, cand nu 28-29
Clar aerul iese afară altfel apăreau până acum deficiențele.
Vasy, e doar una. Poate si asta sa fie motivul mirosului redus?
Una peste alta sunt f.miltumit de evoluția ei. Ultimele 2 udari udari au fost făcute cu apa
procedez in felul urmator
apa x3 udari
humus x1 udare
Nutrient bio x1.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pune-i man macar un ventilator. Inainte sa apara deficiente planta se dezvolta greu. Cum si tu intai te-ar durea capul daca nu ai avea oxigen destul, nu te ingalbenesti la fata si mori.
Nu pot sa inteleg de ce ai prefera sa arzi o parte din lumina degeaba fara sa bagi cativa watti in ventilatie ca sa creasca plantele mai rapid. Poate pare ca faci economie asa, dar de fapt faci risipa.

narcox

Member
Pune-i man macar un ventilator. Inainte sa apara deficiente planta se dezvolta greu. Cum si tu intai te-ar durea capul daca nu ai avea oxigen destul, nu te ingalbenesti la fata si mori.
Nu pot sa inteleg de ce ai prefera sa arzi o parte din lumina degeaba fara sa bagi cativa watti in ventilatie ca sa creasca plantele mai rapid. Poate pare ca faci economie asa, dar de fapt faci risipa.

De fapt este un zgomot destul de mare deoarece are o capacitate foarte mare extractorul

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pune un cooler macar.. desi daca zici ca nu sta nimeni in camera aia nu ar trebui sa te deranjeze un extractor.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu am avut un timer mecanic si nu am avut probleme cu el! De miros pot să zic ca pute rău pentru că în genetica are skunk! Dar cum eu am doua găuri de intake si cum bate acele coolere îmi scoate putoarea pe holul casei! Cărbune activ am luat 300g ce cred ca ar fi de ajuns! Acum sunt în căutare de un Vent silențios! Sa pot începe construcția filtrului! Aerul curat si proaspăt e important mă repet! Fa ceva!

narcox

Member
Nașpa este ca are debitul mare iar o dată cu deschiderea lui o sa imi aduca o umiditate mult scăzută.
Are 187 mc/h dar până la urma o sa ii dau drumul deși voiam să mai aman putin . Multumesc frumos !

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Fetele și-au revenit dar un pic de tot sunt lăsate frunzele! Le-am mai băgat 2 becuri de 14w warm white 2700k
în totalitate110w
( 38w - 2700k; 10w - 6400k; 62w- 4100k)
Mai am 4 dulii libere cred că le voi completa numai cu lumina calda 2700k)
Totalul panoului complet va fi de 166w!

Hemp un update ceva?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Se pare ca pot incepe sa le dau nutrienti. De cand am scazut temperatura se dezvolta mai rapid si drept urmare au mai consumat din micronutrienti, le-am dat o doza mica de FPE cu macronutrienti, micronutrienti si siliciu. De asemenea am anulat o udare automata cu apa udand si pamantul cu acest extract. Le-am dat si flower.

narcox

Member
Nu mi vine sa cred ce temperatura si umid am cu extract
umid 48-51 cu becurile aprinse
Temp 23C

Eu tot cu 90w sau cât am zis +extractorul vreo 20-30
Edit :in afara unei frunze toate sunt frumoase. Una are vreo 2 pete galbene . Este frunză de la baza plantei. Nu imi explic dar nu ma îngrijorez prea rau