What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Preludiu concurs 2018

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum e asta cu 8-9 saptamani pana la inflorire? Nu cumva 8-9 saptamani DE inflorire.
Iar cu geneticile predispuse la herma.. mai bine le evitam decat sa ne mulam dupa ele. Astea is povesti cu hermafroditul de la trecerea la 12/12. Sunt genetici care se vor hermafrodi oricum, si altele care se vor hermafrodi la stress. Cel mai bine e sa scapi de orice genetica care se hermafodeste.

narcox

Member
Da, explo, 8 9 de înflorire
Planta a început să prindă un miros de oarecare buruiana daca te apropii cu nasul la 2 cm de ea .
S ă mărit foarte mult si frunzele au explodat fata de ultimul update . Mereu sunt surprins cand deschid boxul
Azi seara ma gândeam sa o ud cu un nutrient gel (jumate din doza)
Npk 9 3 6

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum e nutrientul gel? Nu am mai vazut/ auzit/ folosit asa ceva.. o poza cu detaliile de pe ambalaj se poate?
Cat despre miros, eu cand dau flower peste cateva zile montez si filtru. Ca deja simt de la usa camerei mirosul. Chiar si cu usa inchisa se simte putin.

narcox

Member
La asta mă gândeam și eu, cand o bag flower, o bag cu tot cu filtru
Agreccol mineral gel. Asa se numeste.
Pana acum am folosit doar pulbere pentru înrădăcinare. Ă fost foarte bun mai ales că transplantul meu a fost horror. Nu credeam ca o sa mai trăiască.
Gel mineral ingrasamant mineral f.concentrat,multinutritig, sub forma de gel .
Contine o combinatie de macro+microelemente esent, indispensabile pentru creșterea sănătoasă și buna dezv. Ă plant cu frunza decorativă. Formula special adaptată pentru plantele de interior/terasa/balcon. Poate fi utilizat în sistemele hidroponice.

NPK 9 3 6
nitrat 3.4%
azotat amonii 2.2%
AZOT AMIDIC 3.4
BOR 0.02 %
MANGAN 0.015 %
MOLIBDEN 0.002 %
ZINC 0.015%

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Update!

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Două săptămâni și 2 zile de când a fost înfiptă în pământ!

Lumina actuală : 82w (neutru, cool, warm)
RH:45%
Temperatura:23,5 grade Celsius
Fertilizare a primit chiar azi o doză foarte mică 1ml la litru! Doza recomandată este de 15ml la 3 litri!
Au început să miroase frunzele când bagi nasul în ele! Cred că voi fi nevoit să pun filtru de carbon intr-un final chiar dacă am crezut că nu voi avea nevoie!
În rest fetele cresc!

Mă uitasem puțin arborele genealogic al acestui strain : skunk x hawaiian x trainwreck x unknown ruderalis .
Si scum am inteles de ce pute de pe acum!
Perioada de vegetație nu o stiu nu scrie nicăieri dar voi vedea pe parcurs cum stau lucrurile! Ar trebui să fie gata în 62 de zile din sămânța! Încă 56 de zile până la final!
Succes la toată lumea!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La asta mă gândeam și eu, cand o bag flower, o bag cu tot cu filtru
Agreccol mineral gel. Asa se numeste.
Pana acum am folosit doar pulbere pentru înrădăcinare. Ă fost foarte bun mai ales că transplantul meu a fost horror. Nu credeam ca o sa mai trăiască.

Treaba aia "pentru plante cu frunza decorativa" suna suspect. Aproape ca si cum nu ar fi pentru plante destinate consumului uman..
Ca si continut e binisor, dar lipsesc microelemente esentiale. Urmareste plantele sa nu apara deficiente pe care acest ferilizator nu le poate rezolva, si opreste aplicarea cu mult timp inainte sa o consumi.

narcox

Member
Treaba aia "pentru plante cu frunza decorativa" suna suspect. Aproape ca si cum nu ar fi pentru plante destinate consumului uman..
Ca si continut e binisor, dar lipsesc microelemente esentiale. Urmareste plantele sa nu apara deficiente pe care acest ferilizator nu le poate rezolva, si opreste aplicarea cu mult timp inainte sa o consumi.
Sa stii ca asta mi a dat si mie semne de întrebare. Mai am un nutrient pentru faza de floare. Cred ca o sa l folosesc doar pe ala. Si chiar si pe ala rar.
Scopul practic este sa cresc pentru că vreau sa am ceva calitativ crescut de mine si sa nu mai arunc banii.
Iti dau detaliile, poate as putea sa l aplic si acum.
Sau o sa ma duc sa iau un supliment ca am vazut ca s au postat intr un topic foarte multe suplimente bio care nu cred ca pot influenta negativ produsul

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Fratele meu!!!!! Stiu ca sunt spart , Da recunosc !! Chiar acolo unde trăiești tu nu există vreun magazin destinat grădinăritului???? Uitate prin rafturi si ai sa vezi o grămadă de fertilizante! Iale pe fiecare în mână , ia-ți o pauză și citește toate etichetele , si axeazate să scrie pe eticheta organic, si sa fie destinat pentru plante de consum!! Eu spre exemplu am găsit un fert organic din gainat de găină cu NPK 5-10-5 si am fertilizat cu jumătate de doza si am văzut o explozie de creștere în zilele ce urmaseră , si când udam cu fert. Chimici nu se vedea mai nimic! Si nu a costat nici mult! 50kc (7 Lei) ! Mai încearcă!

narcox

Member
Fratele meu!!!!! Stiu ca sunt spart , Da recunosc !! Chiar acolo unde trăiești tu nu există vreun magazin destinat grădinăritului???? Uitate prin rafturi si ai sa vezi o grămadă de fertilizante! Iale pe fiecare în mână , ia-ți o pauză și citește toate etichetele , si axeazate să scrie pe eticheta organic, si sa fie destinat pentru plante de consum!! Eu spre exemplu am găsit un fert organic din gainat de găină cu NPK 5-10-5 si am fertilizat cu jumătate de doza si am văzut o explozie de creștere în zilele ce urmaseră , si când udam cu fert. Chimici nu se vedea mai nimic! Si nu a costat nici mult! 50kc (7 Lei) ! Mai încearcă!
Asta am zis ca o sa fac, vasy :))
Sau o sa ma duc sa iau un supliment ca am vazut ca s au postat intr un topic foarte multe suplimente bio care nu cred ca pot influenta negativ produsul

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acum depinde de ce suplimente vorbim. Ca daca e ceva foliar de exemplu, si il dai in flower o sa influenteze produsul final.

narcox

Member
Update
Parerea mea este ca acum chiar arată genial pentru nivelul meu de pregătire și cunoaștere . Are 15 zile de cand a scos capul .
Pământul cred ca m a ajutat enorm .
Nu a mai fost udata, o mai las putin asa sa vad daca ajung azi sa cumpăr ceva , daca nu o ud cu apa si vad apoi.

Attachments

• 20180223_175125.jpg
    20180223_175125.jpg
    43.8 KB · Views: 25

narcox

Member
Am făcut prima udare cu un supliment organic (ms hemp ).
Am luat agrocs pentru toată grădina (ardei, roșii, plante medicinale ) si am udat cât s a scurs apa pe găurile de drenaj foarte putin. Am luat si un biohumus dar încă nu stiu cand il voi folosi. La fel , 100% eco spun ei . Azi am făcut și un test ph al apei iar apa avea 7.8. Cu suplimentul pentru grădina am ajuns la 6.8.
În altă ordine de idei cred ca sunt norocos cu un pre flow.
În anumite zone planta dezvolta firisoare care ies din structura frunzei.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pistilii ies de la nodurile de pe tulpina, in nici un caz din structura frunzei. Poate ai ceva cystolith hairs pe frunze, dar aia e altceva.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Update, a 17-a zi de la germinare:
#1:

#2:

#3:

#4:

Group photo:

Le merge mult mai bine de la transplant, au ramas probleme doar pe frunzele vechi. Ceva nu le-a placut in paharele de plastic. Deja sunt destul de sigur ca acest cross este un light feeder, planuisem sa ii dau si un ceai de wormcastings azi dupa pozare dar.. dupa cum se vede au unele varfuri putin arse, semn ca si nutrientii din mixul de sol sunt mai multi decat destui. Cel putin pentru moment nu o sa le dau nimic. Decat apa.
Nu am salvat valorile exacte ale mediului, dar temperatura era 23.5-24, umiditatea relativa cam 60%, vpd banuiesc ca vine undeva pe la 11. Am bagat filtrul si extractorul in functiune, ca nu se mai putea cu mirosul. Totusi, e un miros dulceag, interesant pentru niste plante aproape in totalitate indica.
Desi toate stau in aceleasi conditii, si le-am mutat si locul din cand in cand ca sa ma asigur ca nu e o problema externa, 2 dintre plante au frunzele mai lasate (#2 si #3). Nu am idee de ce. Vedem ce iese din ele, or fi vre-un fenotip mai pretentios. Oricum, avand in vedere ca pamantul nu are aproape deloc nutrienti in el, sunt destul de pretentioase toate, ca nu le trebuie deloc nutrienti. Daca foloseam un mix prefertilizat cu aceasta genetica mi-as fi luat teapa.
Cea mica care era putin handicapata la inceput si-a revenit, si inca bine, la modul ca nu as putea ghici care e fara sa ma uit in urma.
Ma astept sa isi revina din ce in ce mai mult din problemele ce le-au avut inainte sa fac transplantul, pe masura ce isi mai consuma din putinii nutrienti din sol.
L.E. uitasem sa spun de flower, pe la ziua 20-22 vor fi bagate in flower. Topping nu cred ca le voi face, nu ar trebui sa se lungeasca mult oricum. Si cum mi se par pretentioase nici clone nu voi pastra, desi daca observ ceva special cand incepe flowerul serios s-ar putea sa decid sa revegetez vreuna dintre ele. Dar trebuie sa fie ceva super special pentru asta.

cristocel420

Active member
si eu le bag maine in flower ,fara top.Nici eu nu le-am dat nutrienti inca,pamantul e de la tura trecuta.Autole lu Vas sigur a intrat in flower ,este?

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Doamne fereste-ma, ca daca vedea Eminescu ce stil de exprimare folosim in prezent... pica lesinat.

Cum adica, " , fara top " ? Cum plm poti baga o planta in flower fara top man ? Iti dai seama ce ridicol suna si este sa spui asa ceva ?

Poate oamenii sunt mult prea sparti pe-aici ca sa mai aiba sens ce spun dar totusi, haideti, oameni buni, da-o-n plm, sa-mi bag pula-n ea limba romana.... :D nu uitati ca mai sunt altii care vor sa inteleaga ce spuneti pe forum cand nu intelegeti cand nu cititi cartile alea despre crescut iarba ;)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Doamne fereste-ma, ca daca vedea Eminescu ce stil de exprimare folosim in prezent... pica lesinat.

Cum adica, " , fara top " ? Cum plm poti baga o planta in flower fara top man ? Iti dai seama ce ridicol suna si este sa spui asa ceva ?

Poate oamenii sunt mult prea sparti pe-aici ca sa mai aiba sens ce spun dar totusi, haideti, oameni buni, da-o-n plm, sa-mi bag pula-n ea limba romana.... :D nu uitati ca mai sunt altii care vor sa inteleaga ce spuneti pe forum cand nu intelegeti cand nu cititi cartile alea despre crescut iarba ;)

Acum ca ai zis asta, realizez ca poate sa se inteleaga si ca le-a lasat fara top, si ca nu le-a facut TOPping. Pana sa zici asta banuiesc ca mi-am ales una dintre variante la intamplare si am mers cu ea. :tiphat:
* in schimb nu inteleg ultima fraza de la tine, poate sunt spart, poate n-are logica. vedem maine!

cristocel420

Active member
:) fara sa le fac topping am vrut sa zic,aici e mai mult treaba cu engleza .Te-ai agitat ca un coi in căldare.

Last edited: