What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Preludiu concurs 2018

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Update, ziua 28 de la germinare:
Imi cer scuze pentru poze, am uitat sa setez expunerea si blitz-ul inainte sa ma apuc de pozat..
Si nu e singurul lucru pe care il uitasem.. Pusesem timerul de cateva zile dar uitasem sa il setez pe program. Asa ca maine e oficial prima noapte pe care o primesc. Cu alte cuvinte flowerul incepe maine, in ziua 29.

1:

2:

3:

4:

Group picture:

Arata urme de deficiente, mai ales frunzele vechi, dar cele noi aparute erau ok. Insa am retezat o parte din ele cand le-am facut topping. Si cum dupa ce am facut topping celor mai inalte (2 bucati) mi-a placut ce am iesit am facut un topping finut si la celelalte 2. La cele mai inalte am retezat 2 noduri + 2 fan leaves de la nodul al 3-lea, la cele mai micute am retezat doar un nod + 2 fan leaves de la al 2-lea nod. Acum sunt toate la aceeasi inaltime si lumina ajunge si la nodurile de mai jos. Cam asta a fost cu toppingul sau orice alta forma de pruning. Vedem ce mai urmeaza.
La cat de spart sunt ma mir ca am reusit sa termin acest update.

Temp: 22.8 C , RH: 55% , VPD: 11.4 mB , AP: 1004 mB

Ps: de abia astept sa vad care sunt femele si care sunt masculi.

narcox

Member
pai conteaza mult sa nu ai pachete de aer in interior, carbonul trebuie practic ingramadit. Altfel aerul va merge pe traseul cu rezistenta minima.

Am inteles . O sa mai iau 2 3 pachete de cărbune. Azi Am lăsat extract oprit. În camera mirosea , am dat drumul la extract pt 2 ore iar mirosul clar nu se mai simțea la fel. Semn că își face si el treaba cât poate datorita carbunelui in cantitate mica .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu e suficient de gros stratul? Sau ai aruncat acolo cateva maini de carbon si nu e strat complet in filtru? Chiar si in strat subtire ar trebui sa faca fata o vreme. Daca nu cumva stratul e foarte subtire, sau are portiuni fara carbon prin care poate scapa aerul nefiltrat..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Tu explo te-ai chinuit să scrii o oră dar eu o oră m-am chinuit să citesc postul! Abia acum m-am mai dezmeticit un pic! #1 nu cumva e Angel???

L.E: cea cu care ai concurat acum 5 ani la arena growerilor?

cristocel420

Active member
am mai ramas cu 4 plante dupa ce am kilărit 3 masculi si am ales-o pe don'şora pentru concurs.

Attachments

• IMG_0663.jpg
    IMG_0663.jpg
    67.2 KB · Views: 26

narcox

Member
Dar nu e suficient de gros stratul? Sau ai aruncat acolo cateva maini de carbon si nu e strat complet in filtru? Chiar si in strat subtire ar trebui sa faca fata o vreme. Daca nu cumva stratul e foarte subtire, sau are portiuni fara carbon prin care poate scapa aerul nefiltrat..
De curând am vazut ca se vede diferență. Dar tot miroase in camera. Ceva intre iarba si carbon

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
am mai ramas cu 4 plante dupa ce am kilărit 3 masculi si am ales-o pe don'şora pentru concurs.

Draguta dombisoara! Nu mai stiu sigur, ramasese sa alegem o singura femela dupa sexing? Ca sa nu cumva sa uit cand vine momentul..

narcox

Member
Eu zic sa ramana doar una.
În altă ordine de idei. Am lăsat planta toată ziua ieri si astazi până seara. 5 cm
5cm a luat in inaltime in 48 ore !Sa mi bag piciorul, arată genial. Era la 5cm de led ijsa nu vad nici o arsura la vârfurile plantei. Am setat o acum la 10.
În caz că mai tarziu se va înaltă mult prea mult, tai putin de pe tulpina principală?

narcox

Member
Am o vagă impresie ca daca fac lst o sa rup ceva. Am aplicat o indoire pe tulpina principală deocamdată. O sa o tin asa o perioadă de timp

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Lst inseamna sa indoi cat iti permite planta, putin cate putin.. nici vorba sa o fortezi atat de tare incat sa se rupa. Nu o sa rupi nimic daca faci lst. Daca aplici varianta de a trage de ea pana crapa.. se schimba povestea. Dar aia nu se mai cheama lst. Dupa 2-3 sapt de flower eu nu as mai aplica decat lst. Si chiar si in flower e bine sa o lasi in pace de la inceput, pentru ca atunci se decide in mare parte yeldul.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai stiu sigur, ramasese sa alegem o singura femela dupa sexing? Ca sa nu cumva sa uit cand vine momentul..

initial am zis ca alegem o planta dar parca ramasesem ca e fara reguli,cum vreti .

Eu zic sa ramana doar una.

Mie imi plac ambele variante, parca inclin catre a2a ca ar fi mai putine poze de facut si pot scapa de restul de plante.
Restul ce spuneti? Parca hemp si vasy mai ar fi.. daca nu cumva uit eu de cineva.

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Una sa rămână în concurs! Zic eu si de restul faceti ce vreți adică le puteți să le țineți sau aruncați rămâne la aprecierea fiecăruia! Baftă mai pe seara poate vin si eu cu un update!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In cazul asta s-a cam decis. Alegem una dupa ce aflam sexul plantelor.
Eu mai am vreo 2 saptamani pana o sa pot face asta, acum nu au aratat inca sexul, in cateva zile plec in concediu, o voi face la intoarcere.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Si eu dacă știu sexul de pe acum??? La toate 3! Trebuie să aleg??
Sau aleg o dată cu voi??
Puff Puff Puff Puff

L.E.: Am corectat acum sper sa fie bine!
Din cauza ca mâncasem un semn de punctuație!

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Alegi cand vezi sexul pe planta, adica cand incepe inflorirea, ca daca e din seminte fem tu stii dinainte, dar nu conteaza asta.
LE: Asta cu alesul la toate 3 nu o inteleg.. poate is prea spart, poate esti prea spart..

Last edited:

Latest posts

Latest posts