ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Posibil, catastrofe pot sa se intample si sa rada tot dar daca te gandesti LOGIC si intrebi oameni de stinta sigur o sa iti zica ca nu dumnezeu provoaca catastrofele si dumnezeu nu poate provoca nimic, pentru orice lucru intamplat pe pamant se poate gasi raspuns logic, as vrea un singur exemplu facut de dumnezeu care oamenii de stinta spun ca e minune dumnezeiasca ?
Pai simplul fapt ca oamenii de stiinta supravietuiesc fiecarei zile, in ciuda faptului ca in realitate ei nu stiu aproape nimic despre modul in care functioneaza, este o astfel de minune ) Acuma, ca ei nu sunt de acord cu asta, e de inteles, dar asta nu face minunea mai mica...
Aia cu logica e ca si cu acvariul si homosexualitatea. Tot asa si la oamenii de stiinta cu logica.
Bag seama ca ei sunt dumnezeii tai. Eu sunt unul dintre ei, apropo!
3 zile nu am udato, acum a inceput sa miroasa urat si sa lasat si mai mult, e gata, nici dumnezeu nu o mai salveaza ))
Am sa incerc din nou semintele sunt in pamant allmix biobizz si cand o sa iasa am sa incep alt thread. Poti sa inchizi threadu asta
De obicei o udam odata la 2 zile, am udato sambata si trebuia sa o mai ud luni, duminica am plecat din oras si ma gandeam ca pana marti dimineata nu se intampla nimic, dar cand am ajuns marti dimineata acasa era lasata si mirosea urat de tot, exact asa sa lasat si cand am bagat umidificatoru la cealalta planta, tulpina era foarte moale nu mai avea putere sa se tina deloc, alti lasa planta fara apa si 4-5 zile si nu se intampla nimic, deci ca am lasato fara apa 3 zile e doar o varianta, nu stiu din ce cauza ar putea fi altceva