ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Vezi sa nu cumva sa o tii prea uda. Adica udare doar cand e aproape uscat pamantul, cu max 1/4 din capacitatea ghveciului. In ultimele tale 2 poze pare cam ud pamantul.
Ghiveciul e 0.25, o ud odata la 2 zile cu aproximativ 20ml, cu seringa, udarea o fac uniform pe toata suprafata pamantului.
In cateva zile as vrea sa i fac transplant intr-un ghiveci de 1.25 in pamant All Mix BioBizz, sau sa continui pana la sfarsit cu composana ?
La dimensiunea aia nu are inca radacini pe toata suprafata ghiveciului. Eu mai degraba as uda cu 50-60ml direct la radacina (2-3 cm diametru), doar cand e nevoie, macar pana la al 2-lea rand de frunze. Oricum se duce si in parti. In plus, radacina se duce intai in jos, nu in lateral, ca sa uzi cu cantitate asa mica pe toata suprafata.
Maine am sa ud cu 50ml apa in care o sa fie root-juice si bio-heave.
In legatura cu pamantul, raman cu composana pana la sfarsit sau il schimb cu AllMix BioBizz ?
e cam de aceeasi marime , eu zic sa o uzi cand simti ca ghiveciu sau potu in care o tii se simte destul de usor la mana sau scormonesti cu degeteu un pic pamantu la o adancime de 1 , 2 cm daca e umed mai laso daca nu inseamna ca e ok sa o uzi
NOSFE, am o rugaminte mare la tine. Pune si tu poza aia LED-urile sa vad si eu despre ce e vorba. Pana la urma a functionat pe placaj? Ca asa nu mai dau banii pe radiatoare. Cat e de gros placaju?
Man, daca ai folosit lipici de la librarie poate mai ai o sansa, daca nu, le poti arunca. N-ai cum sa le cureti adezivul ala ca lumea. Adica ai muncit f mult dar degeaba. Nu te mai chinui sa le lipesti pe altceva. O particula mica impiedica un contact perfect, si implicit o racire corecta. Am mai ras noi dar acum chiar imi pare sincer rau de tine. Vad ca ai muncit mult, ai aruncat si banii la gunoi. Nu stiu unde ti-a fost mintea.
Cu toate acestea, cu curentul limitat tare, ar fi putut sa mearga, insa in nici un caz la capacitate decenta. Poate 10% din puterea nominala, stiu eu, se poate calcula...
Superglue-ul se curata cu apa calda, alti adezivi cu solventi, insa nu merita.
E 6 dolari mia de leduri de 0,5W, sau 100 de led-uri de 3W (parca), vazui ieri pe aliexpress cand mai uitai dupa nush ce, genul, asa ca... altele!
Isi pierde aderenta la apa fierbinte, insa in cazul LEDurilor nu va merge prin spalare cu apa, caci cianoacrilatul nu este solubil in apa. Din ce se gaseste pe piata, doar acetona dizolva cianoacrilatii, si probabil nu cea din comert, diluata cu apa.
Asa ca... as spune sa iti iei altele. Bine, merge prin abraziune, daca ai un micropolizor gen Dremel, o lupa si rabdare, si mare atentie la degete, poate cu o piesa de pasla (sau piatra abraziva ultrafina, nu stiu, trebuie testat) dedicata dispozitivului, sa reusesti, dar ...