What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

PC GROW BOX Incepator

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La cum arata is doar 4 variante..
- Lasata neudata cel putin 1 zi peste limita
- Udata prea mult pana au putrezit radacinile
- Tinuta la caldura mult prea mare
- Udata cu ceva chimic/toxic care i-a omorat radacinile

Cel mai plauzibil ar fi sa fie de la lipsa apei, acum.. mai mult nu avem de unde sa stim noi.

tupac99

Member
cam asta ar fi si parerea mea. dar eu as fi zis ca a udat prea mult... sau i`a omorat radacinile. acuma cum zici tu, noi nu avem de unde sa stim. asta e. poate ai mai mult noroc cu urmatorul NOSFE

NOSFE

Member
La cum arata is doar 4 variante..
- Lasata neudata cel putin 1 zi peste limita
- Udata prea mult pana au putrezit radacinile
- Tinuta la caldura mult prea mare
- Udata cu ceva chimic/toxic care i-a omorat radacinile

Cel mai plauzibil ar fi sa fie de la lipsa apei, acum.. mai mult nu avem de unde sa stim noi.

1. 3 zile fara apa (cred ca asta a fost problema)
2. De obicei udam cu 1 din 4 totalul ghiveciului
3. 24 maxim 25 de grade a fost temperatura
4. foloseam doar biobizz in proportie de 1 din 4 doza recomandata

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Karma negativa. Sau mai stii...

Zi si tu un Tatal Nostru dimineata de acum inainte. Poti de exemplu sa zici asa, inainte de a o ingriji: uite Doamne, eu cresc canepa asta pentru tine. Daca e sa creasca, ajut-o sa creasca, daca nu, nu. I-o totusi ii pun apa lumina si nutrienti, insa viata ei e de la tine, eu nu stiu cum apare (chiar daca mie asa mi se pare, ca stiu). Totodata, promit sa nu o fumez decat daca ma lasi tu. Pana atunci, eu insa o sa o cresc, cu ajutorul Tau, ca eu is la furat.

Ia, te bagi? Poti sa faci doua loturi de plante, si vezi care cresc mai mari :D

NOSFE

Member
am 2 plante, au o zi, pentru una o sa ma rog si pentru una nu :))) ia sa vedem varianta ta daca merge :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Zeul Ra este, as spune, o personificare a unei anumite manifestari a lui Dumnezeu in creatie. La fel si cu celelalte divinitati egiptene. Ma rog, asa era la origine, si la fel era si in cazul mitologiei elene sau romane. Doar la origine insa...

Daca vei intelege simbolistica aferenta lui Ra (nu ma intreba, nu am studiat), si trairea ta interioara va fi in corespondenta, atunci este ca si cum i-ai cere bani tot lui taicatu' (pushtan fiind), insa cu alt motiv ca de obicei.

Ideea cealalta a lui explo este mai proasta insa, pentru ca e ca si cum ai da banii ceruti de la tata la un vecin betiv sa tii bea, pe motiv ca faci o fapta buna. Este insa posibil, desigur, ca respectivul vecin sa iti faca anumite servicii, cat ai bani, insa e posibil ca de o parte din bani sa cumpere si niste dinamita si sa ti-o puna sub pat, astfel incat atunci cand o sa iti dai seama ca cheltui cam mult, vecinul sa iti ranjeasca sardonic in fata si sa iti arate ca e cu chibritu' la fitil...

Acuma, tu alegi :D

NOSFE

Member
Daca dumnezeu e asa de bun dece le-a dat minte la oameni ca sa faca bombe si fitile sa poata sa omoare alti oameni ? dumnezeu e rau...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai ca ti-am mai explicat odata. Ai probleme cu astrogliile, vezi ca poate e de la THC :D

L

lumion

In curand o sa cumpar niste furtun ...si asa o sa pot sa mut recipientele cu apa in partea de sus a dulapului, imi incurca lumina rau asa cum stau acum.