What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

OUTDOOR - PYTANIA

G

Guest

Shaman trip jezeli bedziesz widzial ze krzaki sie nie krzewią (odrosty nie wychodzą tylko gorny stozek wzrostu idzie w gore) to wez go przytnij a "wymusisz" na roslinie boczne odgalezienia, nastepnie mozesz ją nagiac by slonce na nie swiecilo :D

V

Varg

siema, co sadzicie o miejscowce ktora jest w 100% pokryta piaskiem (zwir?) bardzo fajnie polozna i chcialbym tam dowiezc troche ziemi. w jakich proporcjach ewentualnie mieszac ziemie z piachem? pozdro

rberciol

Member
Varg, na logike. To jest zależne od ilości jaką chcesz wysadzić. Raczej wątpie, zebyś chciał noisc 300 L na miejscówke. A co do mieszania to bym w ogóle nie mieszał. Na upartego 20% żwir, 80% ziemia.

tredowaty

Member
o masakra i zno to samo tyle kleszczy co mialem w sobie i tylko raz pojawil sie odczyn...3 dni antybiotyku i po sprawie a w tym roku juz tez zostalem "rozdziewiczony" :p wczoraj wyrwalem sobie pierwszego.. i podejrzewam nie ostatniego

rberciol

Member
tredowaty nie bez powodu ten nick? :D Ja tam po lasach hasam więcej niz sarny i nigdy jeszcze nie mialem kleszcza. Ale w tym roku zaopatrze się w OFF :p

tredowaty

Member
hehe wiesz trendowatego nikt nie dotyka ;) a i nie wiem czy taki off cos daje czy nie ja tam zazwyczaj po wyprawach po prostu pod prusznic wsakkuje i nwet jak jakis na mnie siadzial to poplynie z pradem :D

Tomu

Well-known member
Veteran
tredowaty said:
o masakra i zno to samo tyle kleszczy co mialem w sobie i tylko raz pojawil sie odczyn...3 dni antybiotyku i po sprawie a w tym roku juz tez zostalem "rozdziewiczony" :p wczoraj wyrwalem sobie pierwszego.. i podejrzewam nie ostatniego
To masz szczęscie :) ja leczyłem sie dwa miesiące, antybiotykami dozylnie w szpitalu itp. przykre badania typu nakłówanie kregosłupa...

Ps.Kleszcze przenoszą dwie choroby... Uważajcie ubierajcie długie rękawy po przyjsciu ze spota rzeczy odrazu do pralki, kąpiel...

Pozdro

Last edited:
G

Guest

ja w tamtym roku mialem dwa razy kleszcza, raz wyrwany w szpitalu bo juz troche sie opił a drugi raz sam skurwiela wyrwałem hehe.

EDIT: hehe ja mialem na jajkach :D jebane skurwielstwo wszedzie wejdzie nawet w dupe :laughing:

Last edited:

Kanaba

Member
A mój znajomek po powrocie ze spota miał kleszcza na naplecie hahahaha ;D ale nawet nie zdążył sie mocno przyssać

rberciol

Member
moze trzeba przywiązać mocniej jakimś materiałem ubranie do ciała, żeby te małe skurwiele nie miały jak się dostać w niewygodne miejsca:p

Tomu

Well-known member
Veteran
rberciol said:
moze trzeba przywiązać mocniej jakimś materiałem ubranie do ciała, żeby te małe skurwiele nie miały jak się dostać w niewygodne miejsca:p

Polecam taśme samoprzylepna ta szersza na nogawki, rekawy wtedy nie wchodza i bluze z kapturem a najlepiej to kombinezon moro z dobrego materiału taki kombinezon chyba sobie sprawie :muahaha: na allegro widziałem.
Pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Mieliscie moze durban poison z nirvany?
Wlasnie debatowalismy z shaman trip ktory lepszy nirvana czy dp ( chyba to oczywiste no ale che zanc wasze zdanie)
pzdr :smile:

Budd

New member
Finger said:
Mieliscie moze durban poison z nirvany?
Wlasnie debatowalismy z shaman trip ktory lepszy nirvana czy dp ( chyba to oczywiste no ale che zanc wasze zdanie)
pzdr :smile:

Ten z dp daje rade, szybki harpagan, pleśni nie łapie, smaczna sztuka - dobry do crossów + mała fotka

a co do tego z nirvanki to chyba durban + jakieś skuny :

Strain/breeder:Durban Poison, Nirvana
Harvest time: 5th Oct.
Average yield: 80 grams
Mold?: yes, 25%
Potentcy:7/10
Year of grow:2006
Notes: Very easy plant to grow, she will stand strong for long. The taste was pretty special,sweet with something of a tangerine taste to it. High was very creative, mostly in the head. But as you can see, there was a shit load of leaves, I also encounterd fusariumon the main stalk, but that only created worries, not really a problem...

czasami wystarczy sprawdzić : http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=47579&page=1

Last edited:
G

Guest

ludzie !!! HELP, można jeszcze w jakims polskim seedbanku nabyć nasionka femi na outa ? bo na cfr.pl patrzyłem i nic niema :(

gucio

Member
@johnQ Na c.fr.pl nie ma nasion femaleseeds, ale femi są między innymi z Dutch Passion, green house no chyba, że się pokończyły tylko strona nie zaktualizowana.

Latest posts

Latest posts