G
Guest
BGW - na Azofoske sie zdecydowalem ze wzgledu na inne mikroelemeny ktore zawiera. Poza tym i tak nie bede stosowal tego garsciami bo to jak dla mnie strasznie drogie jest, a bede chcial wysadzic jakies 50 do 80 sadzonek. Z tego co zrozumialem to uwazasz, ze laczac azofoske z kurzakiem lub saletra doprowadze do przedawkowania azotu przez planty. Otoz powiem ci, ze jest to malo prawdopodobne, chociazby dlatego ze jak napisalem te nawozy beda w dolnej warstwie gleby - jakies 40 cm pod powierzchnia. Poza tym w ciagu sezonu z pewnoscia bedzie padac wiec i tak czesc pierwiastkow zostanie wyplukana z gleby. W koncu nie mieszkamy na Saharze No i zeby nie bylo ze gadam jakies derdymaly (?? ), to przypomne ze juz sypalem saletre do dolka i to nie malo! Co nie oznacza, ze tak sie powinno robic. Wszystko zaleznie od glebokosci dolka, rodzaju gleby itp itd... E.: no i od odmiany kanabisu duzo zalezy, np. sensi star jest bardzo wrazliwa na duze dawki, a hh ladnie to znosi
Jesli chodzi o PK13/14 to zdecydowalem sie na ten preparat dzieki bogusiowi (pozdro!), ktory mi zreszta uzyczyl pare nakretek tego plynu. Poza tym pk13/14 stosuje sie wlasnie w srodku/pod koniec kwitnienia, no i mozna stosowac go jako stymulator kwitnienia A zreszta grunwald ladnie ci wytlumaczyl sedno sprawy :]
peace!
Jesli chodzi o PK13/14 to zdecydowalem sie na ten preparat dzieki bogusiowi (pozdro!), ktory mi zreszta uzyczyl pare nakretek tego plynu. Poza tym pk13/14 stosuje sie wlasnie w srodku/pod koniec kwitnienia, no i mozna stosowac go jako stymulator kwitnienia A zreszta grunwald ladnie ci wytlumaczyl sedno sprawy :]
peace!
Last edited: