Qmpel dwa lata temu sadził WW i mimo że twierdził że nie doszły to kopały po łbie niemiłosiernie. Minus taki że podlewał to wszystkimi nawozami jakie mu się w łapy dostały. Mi w zeszłym roku WW nie doszła podlewałem tylko biohumus-em i nawoziłem ziemią. W domu pod lampą dokwitło mi to co zebrałem ;] Ale słyszałem o takich którym WW dochodzi w Polsce...3szt WW ktore dostalem w gratisie wiec tez je wysadze, ale nie spodziewam sie po niech pelnego dojscia
Nie no tylko nie chwast...!!! Dla mnie to najwspanialsza roślina na ziemi ;D taki bonusik od Boga dla nas ;P
Tommekk18 said:pestki mam zamiar kielkowac tak 20 kwietnia i potrzymac 2-3 tyg i na out to zalezec bedzie od pogody
byłoby?
zalezy tez od tego czy pestki sa regular czy tez femi, wez pod uwage to ze czesc meskich przy pestkach regularnych i tak bedziesz musial wyrwac. mnie sie wydaje ze nie trenujac roslin wystarczy spokojnie 0.5 m odstepu pomiedzy roslinkami.Ergonomic said:okolice metra odstepu powinny byćgut... tak sądzę... ale niech wypowiedzą się też inni użytkownicy...