As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Sry nejde edit
Foto cely kytky
Vzal jsem par vetvi treba zakoreni, v nejhorsim se necha par spodaru, trocha korenu do kvetinace a guerilla reveg (taky uz proslo lol). Anebo novy seeds ale zase hledat phena je opruz
Moc nam to letos venku neroste, teda alespon mne, je zima .. ale zase jsou hezke barvicky! Pry nejstudenejsi zari za tri posledni petiletky. Snad se jeste trochu otepli a palicky se nafouknou, nez to stihne zplesnivet .. zatim tedy ani naznak sedivky (tuk tuk tuk), ale jednou to asi prijde ..
PurpleUrkle
NHUxHeri
NHUxHeri, spolu s CBD Crew Z7, at je videt ten barevny kontrast :] ..
Dnes jsem si jen tak hral, co technika dovolila, mobil, lupa 30x a PU v hlavni roli. Sice se 'povedla' asi jen jedna fotka z padesati, ale cekal jsem i horsi vysledek :] ..
skoro 5weeks
prvně jsem adv.nutr. docela obcházel kvůli množství věcí nebudilo důvěru a polovina furt nebudí. ale nakonec jsem letos chtěl zkusit v kombinaci se zbytky od aptusu a vypadá to že i když skoro nesvítí, můžu doporučit zatím např. po zalití bud candy opravdu voní sladčeji i když se mi zatím zdá že je to jen na sladárny k zvýraznění , nevím co by na to říkaly ecsd apod. big bud a connoiseur bloom ab zatím spokojenost, overdrive se ještě uvidí. a určitě proplach humic blastem nejlepší věc
Letošní sezona mi dala pěkně za uši a zle mě potrápilo ve velkém rozsahu padlí a s ohledem na průběh září v normální míře šedivka. Ze slibně rozjetého Sweet Cheese Fast verze mnoho nezbylo.
Early pheno: stav nákvětu k 8.září solidní.
Bohužel jsem podcenil padlí a nevěnoval mu náležitou péči, když se slabě objevilo na konci prázdnin. Cca na 10 dní jsem odjel a pak z hrůzou zjistil, že je napadena více než polovina rostliny.
Po konzultaci se Sensim (ješte jednou díky!) jsem se zbytek rozhodl sundat a usušit seniorům pro léčebné účely.