What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Outdoor Photos Gallery..

Vesnican

Well-known member
Sweet Cheese Fast verze Late pheno:

Sklizeno 1.10. Ukazalo se byt odolnejsi proti padlí a zaroven jsem ho peclive ošetřoval a vystřihával. Uz jsem byl v takove schize, ze jsem po kazdem odstrihu padli dezifinkoval nuzky i rukavice lihem. Bohuzel si diky počasí svůj dil vybrala sedivka, kdy nastali i usmevne momenty při nalezu palic, kde se pralo padli a sedivka o potravu:biggrin: Po tydnu suseni palice nijak vyrazne nevoni, spise zemni a peprne tony, ale jsou tvrde jako kamen. Sklidil jsem cca 40%.

Je nutno rict, ze jak je palice jen lehoulince lizla jakymkoliv fungusem, ihned to vyhazuju, což boys od nas ze vsi vede k rozhořčení, už by to rvali do mlika plisen neplisen.

Pozitivni na teto sezone je, ze jsem vubec nezaznamenal housenky, ktere me po 2 roky trapili. Jen doufam, ze padli se u nas na zahrade nejak neusidlilo, to je vazne pohroma, vymenil bych ho za housenky vsema deseti :moon:

Last edited:

-GD-

Active member
Sweet Cheese Fast verze Late pheno:
https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=74237&pictureid=1787356View Image https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=74237&pictureid=1787364View Image https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=74237&pictureid=1787365View Image

Sklizeno 1.10. Ukazalo se byt odolnejsi proti padlí a zaroven jsem ho peclive ošetřoval a vystřihával. Uz jsem byl v takove schize, ze jsem po kazdem odstrihu padli dezifinkoval nuzky i rukavice lihem. Bohuzel si diky počasí svůj dil vybrala sedivka, kdy nastali i usmevne momenty při nalezu palic, kde se pralo padli a sedivka o potravu:biggrin: Po tydnu suseni palice nijak vyrazne nevoni, spise zemni a peprne tony, ale jsou tvrde jako kamen. Sklidil jsem cca 40%.

Je nutno rict, ze jak je palice jen lehoulince lizla jakymkoliv fungusem, ihned to vyhazuju, což boys od nas ze vsi vede k rozhořčení, už by to rvali do mlika plisen neplisen.

Pozitivni na teto sezone je, ze jsem vubec nezaznamenal housenky, ktere me po 2 roky trapili. Jen doufam, ze padli se u nas na zahrade nejak neusidlilo, to je vazne pohroma, vymenil bych ho za housenky vsema deseti :moon:

Já teĎ sekl Green poison od SS taky fást verzi a jsem celkem mile překvapený......... Doufám že budeš taky :D

sensi23

Active member
Veteran
sweet afghani delicious fast version (super slow pheno :):) )

picture.php

picture.php

Tahoe OG
picture.php

picture.php

picture.php

spachal

Well-known member
Veteran
Tak dneska prisla zubata, alespon co se fialky tyce. Zarekl jsem se, ze vydrzim co to pujde, nez se objevi sedivka. Bohuzel dnes uz dve palicky sedive, takze neni na co cekat, i pres to pocasi venku ..

picture.php

picture.php

picture.php

Purple Urkle F1 #4 (Purple Urkle x Pakistani Purple Kush)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jj barva je uchvatnááá, velice estetické. tady jecasey jones potřebuje víc jak 80 dní :D
picture.php
mextiza
picture.php
tropical wood
picture.php

spachal

Well-known member
Veteran
Kdy jsi tu NHUxHeri seknul? Nebo to stale jeste roste? Ja ji mel jako prvni 'hotovou' holku. uz skoro pred mesicem, pokud pojedu neco venku pristi rok, tohle bude jeden z 'must-have' strainu :]

metracek

Well-known member
Veteran
Koncem tydne to taky seknu, myslim ze uz prisel jejich cas.

Purple Urkle #4
picture.php

Purple Urkle #4
picture.php

Purple Urkle #7
picture.php

Purple Urkle #7
picture.php

Purple Urkle #6 - ta je tak schovana ze nejde vyfotit cela. Voni nejdriv, nejvic a nejlíp (jako hroznovy cukr).. vynos ale o moc mensi oproti zbytku, je hodne listnata.
picture.php

Mightyka

Well-known member
Veteran
Spachal: První sem seknul vrcholovky cca před tejdnem. Zbytek pujde ve čtrvtek. Už je to hotový, ale ted neni vůbec čas. Plus je nádherně a ani ložisko plísně. A Faktem je, že až ted začala opravdu hodně smrdět.

Metraček: Ta 4, i když je listnatá, tak se mi líbí nejvíc. Jsem zvědav na chut!

metracek

Well-known member
Veteran
No je to vsechno u nas letos dost listnaty - chladnej podzim, kterej ale zase pomohl barvam. Z indoor to i chutna po tech hroznech. I maha to chutnal a rikal ze citi hroznovej cukr, ale vice ta #6 nez #4. Tak uvidim co z toho slunce vytahlo, dam pak vedet :)

G

green johny

lilly - reunion pheno
dávám dva týdny (přisvicováno led 150w /90cri jinak by tam letos ani nic nebylo asi). všechny phena se vybarvily do fialova
picture.php

picture.php

__pheno reina madre last week ( tohle mám v matkárně kdyby něco ,)
picture.php

picture.php

Dslzf

Active member
To Metracek - krasna barvicka to se mi libi :))) jde to docilit i v boxu takto tmave fialove ?

metracek

Well-known member
Veteran
To Metracek - krasna barvicka to se mi libi :))) jde to docilit i v boxu takto tmave fialove ?

Myslim ze az takhle tmave tezko, ale barvi se docela hezky i v boxu. Muzes se podivat na mem profilu mam Purple Urkle album. Venku je to vsak daleko vybarvenejsi, i diky tomu chladnemu podzimu.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Cao, i pod lampou se ti muzou vybarvit az takhle do temne fialove, ale zalezi na genetice a na teplote.

Agent orange, tusim, ze to bylo pod 750w
picture.php

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts