What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Outdoor Photos Gallery..

newhousegreen

-.-
Veteran
a ten sfv og cross je jeste puvodni radvuv cross?

Ano, a je to od místního člena, bohužel zde působil jen krátce nebo jsem si ho nezapamatoval..musel bych hledat a to se mi nechce, taky bohužel jen jedna samice snad ze 5-7 rostlin. Jinak díky za zájem a ještě, není to tak nakynutý jak to dělá ten blesk, žejo

EDIT:/ je to Sour Collision vlastně...Myslim že celý název by měl být [(SFV OG KUSH/C99 bx1X Sour D.(Riri by SunkaMaslo))X Coastall Collision] X SSH (Sensi23 phen.)

newhousegreen

-.-
Veteran
SC/SSH

SC/SSH

day 37 :yummy:

Attachments

• DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    133.7 KB · Views: 30

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tohle sem nepestil ani nefotil já ale je to hezký outdoor mého kamaráda, předal mně nějaké fotky abychs e s váma bráchové podělil o tu krásu..

warda OG
picture.php

picture.php

picture.php

chemdog D

picture.php

souD x ogk

picture.php

Last edited:

metracek

Well-known member
Veteran
Můj jediný letošní out je tahle kytička Northern Lights Automatic. Bohužel byla něčím dost znásilněna....

picture.php

picture.php

!ZAU!

New member
Blue mistic RQS
Byla pestovana na balkone.Krasna kytka,moc se nevetvi,dozrava brzo.Ale chut a vzhled sem si zamiloval.Asi muj nej out.Letos pojedu znova

Attachments

• 1044364_603668869677973_637208873_n.jpg
    1044364_603668869677973_637208873_n.jpg
    57.6 KB · Views: 35

papaja

Well-known member
Veteran
uběhla 4 léta a je tu první vlastní kříženec
použita byla jedna nenakvítací samice a 3 krát opylována automatickým samcem Ve 3 generaci bylo 50 procent nakvítacích, ve 4 už 100 procent
použité genetiky: autohaze rqs, deimos buddha, autonl rqs
původní samice potomek křížence semínek od mistra Exodus, tenkrát křížil erdbeere a cosi o mistra esbena z dánska
dokvete 9-10 týdnů od zasazení a je skoro stabilizovaný, rostliny vypadají podobně
picture.php

Latest posts

Latest posts