What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Outdoor Photos Gallery..

mrakoplas

Active member
19.10.17

před nástupem květu 1 nebo 2x postříkáno Spray and grow Mildew protection.
Nevím, jestli je to skutečně tím, ale letos žádná odrůda- celkem cca 15 je bez plísňe. Výhoda je, že na ně neprší, ale posledních x let nepamatuju, že by touhle dobou, alespon u něčeho neviděl nějaký to ložisko..

-podmínky-
východ
hlína- all nebo light mix
vermeskompost- příměs v hlíně nebo posyp nebo obojí
kejda guankalong battboost k2
biobizz bloom
enzymy Atazyme
někdy na začátku tekutý houby od advanced nutrients

Tora Bora x Jackberry 4
+
samec TBJB 7
použit, ale jen na pheno 5 a 1

vysocinagrower
ten LP je neskutečnej, fakt se chytnul pěkně.. vždycky když čuchám jenom ke stonku, tak si takhle předstuvuju ten popis vůně tyčinek nag champa, co podle cannabible od Kinga získala právě od The Purps- krom ještě grepovitosti..a asi po larrym tam je i ten jemně nakyslej skunk, kterej je tak dobrej :)
jinak se tam píše, že první vyselktovaný pheno Purps, je prej vzniklý ze selekce 2 semínek... to de docela :D

Attachments

• IMG_4713.jpg
    IMG_4713.jpg
    103.8 KB · Views: 30
  • IMG_4726.jpg
    IMG_4726.jpg
    103.8 KB · Views: 37
  • IMG_4714.jpg
    IMG_4714.jpg
    84.3 KB · Views: 34
  • IMG_4568.jpg
    IMG_4568.jpg
    56.2 KB · Views: 34
Last edited:

mrakoplas

Active member
Tora Bora x Jackberry 5

Attachments

• IMG_4735.jpg
    IMG_4735.jpg
    68.4 KB · Views: 34
  • IMG_4734.jpg
    IMG_4734.jpg
    75.9 KB · Views: 36
  • IMG_4675.jpg
    IMG_4675.jpg
    63.8 KB · Views: 32
  • IMG_4732.jpg
    IMG_4732.jpg
    80.5 KB · Views: 34
  • IMG_4666.jpg
    IMG_4666.jpg
    68.3 KB · Views: 33

spachal

Well-known member
Veteran
Hezky se ta Z7 vybarvila, u me zustala ciste zelena, i kdyz ostatni holky se pekne vybarvily do podzimnich tonu :]

mrakoplas

Active member
Hezky se ta Z7 vybarvila, u me zustala ciste zelena, i kdyz ostatni holky se pekne vybarvily do podzimnich tonu :]

..to je zajimavy, ze ti zustala zelená, možná měla víc dusíku... mně na konci jde pravidelně do podzimních barev, ale letos mi příjde, že je to víc takovej psytrance :D
U tohodle phena je dobrý, že oproti Z6 -sativa dominant, mají paličky docela tvrdý srostlý kalichy, které jsou docela pěkně obsypaný, i když na fotkách to neni tolik vidět.

první 3 fotky 28.10. 2016
další dvě 11.9.

Attachments

• IMG_3184.jpg
    IMG_3184.jpg
    102.3 KB · Views: 37
  • IMG_3185.jpg
    IMG_3185.jpg
    102.1 KB · Views: 34
  • IMG_3018.jpg
    IMG_3018.jpg
    46.3 KB · Views: 39
  • IMG_3019.jpg
    IMG_3019.jpg
    47.7 KB · Views: 40
  • IMG_3017.jpg
    IMG_3017.jpg
    45.9 KB · Views: 35
Last edited:

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
19.10.17

před nástupem květu 1 nebo 2x postříkáno Spray and grow Mildew protection.
Nevím, jestli je to skutečně tím, ale letos žádná odrůda- celkem cca 15 je bez plísňe. Výhoda je, že na ně neprší, ale posledních x let nepamatuju, že by touhle dobou, alespon u něčeho neviděl nějaký to ložisko..

-podmínky-
východ
hlína- all nebo light mix
vermeskompost- příměs v hlíně nebo posyp nebo obojí
kejda guankalong battboost k2
biobizz bloom
enzymy Atazyme
někdy na začátku tekutý houby od advanced nutrients

Tora Bora x Jackberry 4
+
samec TBJB 7
použit, ale jen na pheno 5 a 1

vysocinagrower
ten LP je neskutečnej, fakt se chytnul pěkně.. vždycky když čuchám jenom ke stonku, tak si takhle předstuvuju ten popis vůně tyčinek nag champa, co podle cannabible od Kinga získala právě od The Purps- krom ještě grepovitosti..a asi po larrym tam je i ten jemně nakyslej skunk, kterej je tak dobrej :)
jinak se tam píše, že první vyselktovaný pheno Purps, je prej vzniklý ze selekce 2 semínek... to de docela :D

Pěkný krosy s jackberry.
Jak uz jsem ti psal u mě jackberry x lebanon úžasný vůně rybiz, třešeň,borůvky..takovej mix lesniho ovoce...brzkej dokvět..má i sílu.

LP v druhé generaci co mám, tak tam je to právě do těch vonnych tyčinek nag champa, přesně, jak pišeš... i Elanius to v tom cítí :biggrin: chutná mi to... bohužel oproti tomu klonu co jsi mi posílal loni nebo uz předloni, tak to nemá ten jemně nakyslej skunk(larry), kterej mi tak chutnal nebo ho tam nějak nevnímám..to jsem na tom měl hrozně rád, pojedu i pristí rok, letos jsem tam našel asi 3semena.Zase vyhoda je, ze tahle generace je mnohem driv hotová...ten původní klon dozrál nekdy v půlce listopadu ve skleniku a nebylo to úplně ono....Každopádně je to úplně neco jinýho než obvyklej smell

mrakoplas

Active member
jj JBL je na ven idelní, akorát škoda, že ta vůně se tolik nepřenáší do chuti, ale i tak to je zaručená věc. Ty její F2 moc rád zkusim. Zajímalo by mě, co by udělalo hodit samce na Tora Bora x Jackberry :D hlavně pheno 4 voní podobně štiplavě ovocně , ale je tam navíc výrazně cítit limetkovo-skunkovej ocas a vzhledem palic hodně podobně jako Bubba kush (katsu) :)

jinka chápu to dobře, že tohle letošní LP je F2 ze semínka z toho LP odemě v matkárně ? Vypadá uplně stejně bíle :)
..i tohle mě láká s něčím zkřížit, ty vonný tyčinky jsem fakt u ničeho jinýho nikdy necítil. Na nějaký to zpracování pryskyrice to ma myslim dobrej vychozi potencial:D

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Ano LP je F2 původem z tvojí matky...poslu ti pak nějaký LP F3 a JBL F2 :biggrin: Na zpracování pryskyřice určitě vhodný model :biggrin:

mrakoplas

Active member
...tak to mě láká vyklíčit už teď, místo -nemísto
biggrin.gif

tady ještě jeden CBD model, ale tenhle phenotyp má cbd/delta9 5a5% ... hodně zajímavý, opravdu je tam cítit trochu závan polního konopí.. ale jinak to vykazuje znaky kush/skunk nebo neco podobnýho

Charlotta web 7
+
bio punk pěstování :D
Highland mexiko x Blueberry

Attachments

• IMG_4729.jpg
    IMG_4729.jpg
    87.8 KB · Views: 30
  • IMG_4728.jpg
    IMG_4728.jpg
    85.4 KB · Views: 32
  • IMG_4699 (2).jpg
    IMG_4699 (2).jpg
    48.9 KB · Views: 34
G

green johny

Tamto je reunion pheno (fast zamal), nejrychleji rostouci co jsem mel, nenarocna(mela hodne malo hliny), odolna silna a chutna sog type sativa, akorat listnatejsi ale high to vynahradi! :)

A tady tohle congo pheno voni asi nejblize k popisu banky. I kdyz vsechny jsou vicemene sladky a trochu acid mnamky ;)
picture.php

Za me lilly feer koupe, zvlaste za polovicni cenu oproti vetsine fems :D sice jen queen mother pheno se da jet i tady venku a letos by to bez prisvicovani nevypadalo vabne... 3 ze 4 seeds naprosta spokojenost. Zajimave aktivni kreativni a zaroven klidne high, reunion pheno jeste trochu vic trippy, congo taky nebude zadnej uspavak... Davam 4hvezdicky. Upstream je v hledacku

G

green johny

ještě by se mohla nechat ale plísen začínala, nejmenší a nejpomalejší lilly. prvně jsem si říkal do masti, ale nakonec výživná :) tady se congo taky nezapře
picture.php

btw zatím co mě zaujalo nejvíc z outu tak asi critical2 , borovicovo citrusovej odolnej výnosnej a stihne dozrát, plus to okolo jakože moc cukru, chutný silný tvrdý šišky, co víc si přát

Latest posts

Latest posts