ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Dar pistilii nu cad, ci cresc calaxy-ii peste ei si ii acopera. Semn de polenizare poate fi daca se usuca prematur pistilii, dar in acelasi timp poate indica si stres treaba asta. La el, fiind in flower avansat s-ar putea ca pistilii sa fie acoperiti de calaxy si fara sa fie polenizata, insa asta inseamna ca buzii nu prea mai vor creste oricum, ca doar cresterea buzilor e in mare parte umflarea calaxylor.
Interesante culori, melasa se poate da linistit, numai ca ultima sapt inainte de taiere, da-i numai apa curata si mai multa, fa-i un flush mai light asa daca poti, sa incerci sa ajuti planta sa inlature cat mai multe reziduri de nutrient si saruri acumulate.
Poti da melasa oricand daca nu dai prea multa o data, insa ea isi face efectul in timp, pe parcursul a cateva saptamani, asa ca e foarte posibil sa o dai degeaba acum pe final.
Cat despre apa curata, adica fara nutrienti, as zice minim 2 saptamani inainte de harvest, ba chiar 3.
Pai la ce lupa de 5x ai luat, fix degeaba e. Eu de abia vad ca are tricomi, si in nici un caz culoarea lor. Poate tu sa vezi cu ochiul tau mai bine, ca pozele alea nu ajuta.
Dar daca vrei couchlock o poti lasa pana la senescenta.
Se ingalbenesc frunzele si cad, se usuca pistilii.. o sa iti dai seama ca nu ii mai merge bine.
Dar nu stiu ce iti place la efectul ala de couchlock. In 90% din cazuri, adica in afara de atunci cand vrei sa te adormi instant si/sau de atunci cand tratezi probleme medicale, mie mi se pare ca nu merge, nu isi are rostul. Mai ales ca te poti lesina si cu o sativa daca ai nevoie, si atunci chiar nu mai e nevoie de plante preponderent indica.
eu m-as uita cu microscopul avand in vedere ca ar fi prima oara cand as creste asa ceva. le-as culege oricum, la max 15% amber, de preferat 10% amber, eventual un test cand e in jur de 10% si as vedea dupa. Dar din poze si fara sa fii crescut strainul ala, nu am cum sa iti zic in saptamani cat sa o mai tii.