What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

dolo

Member
haaaaaaaauuuuuuuuuuu

haaaaaaaauuuuuuuuuuu

Haaaaaaaaaaaaaaaaau

Attachments

• IMG_0370.jpg
    IMG_0370.jpg
    117.7 KB · Views: 40
  • IMG_0371.jpg
    IMG_0371.jpg
    98.7 KB · Views: 45
  • IMG_0373.jpg
    IMG_0373.jpg
    104.1 KB · Views: 41
  • IMG_0374.jpg
    IMG_0374.jpg
    99 KB · Views: 37
  • IMG_0375.jpg
    IMG_0375.jpg
    140.5 KB · Views: 45

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Saracele, da cand n-ai deloc e mai bine asa :D In plus, futu-i! Ui' ce le-o facut frigu, ce faine is :D Felicitari!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca maxim vreo saptamana mai rezista asa. Fiind deja slabite, cred ca e mai bine sa le iei inainte ca sa nu le apuce moldul. Deci trebuie sa te ocupi de ele curand. Oricum mi se pare ca a venit iarna repede cel putin la tine si la domnul plm. De abia a inceput octombrie si la voi deja e in jur de 0 grade..

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
+1 explo

Daca nu le iei tu in curand, le ia moldu :D Si ce naspa-i sentimentu cand ajungi cu o zi prea tarziu si mai tarziu urmeaza procedura dureroasa de a le curata de mold si desi faci o treaba buna la al 5lea cui ai un gust ciudat de kkt in gura ... si-atunci te loveste: de ce nu le-am putut recolta, stiam io!!!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Când le ia mucegaiul! Când începe afara sa fie mediul umed curenți de aer sunt umezi! Scuze iar sant spart! Sper că ai înțeles ce am vrut sa spun !

plm

Member
Vezi ca prognoza pe luna asta indica temperaturi foarte scazute si umiditate mare, o sa ploua mult, asa ca, grabeste-te si da-i topor pana nu ti le mananca mucegaiul.