ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Eu cred că da îți iese pe 3 săptămâni dar depinde și cat fumezi tu! Data viitoare mai multa atenție sapa gropile mai mari și pune un pământ bun și ai să ai și pe 2 luni! Succes!
Ar trebui sa iti iasa vreo 15-20 gr pe topuri si inca 10-15 popcorn bud. Vad totusi ca are deficiente, nu cumva ala e doar aditiv si nu fertilizant complet? Si daca e asa si deficientele progreseaza, cantitatea si mai ales calitatea vor fi scazute.
Mai am pe astea dar nu stiu daca tine vremea cu mine pana aproape de sfarsitul lui octombrie sunt dominant sativa si le am pus tarziu
White window si sour diesel
Prima cea mare despre care am discutat este special kush vreau sa o tin pana la jumatatea lui octombrie toate de la RQS
Ei ii cam lipseste azotul si ceva microelemente, pk ala e tot un aditiv/booster. Problema e ca e cam tarziu sa mai corectezi o deficienta de azot asa tarziu in flower, dar si sa dai aditivi e cam degeaba, e cum ai sta tu nemancat dar ai baga vitamine. Totul incepe cu un sol bun si un program de hranire echilibrata. Nu stiu pe dinafara ce contine nutrientul sau aditivul oe care il folosesti acum, deci nu stiu ce sfat as putea sa iti dau acum, in necunostinta de cauza si aproape de recolta. Oricum, orice i-ai da, da-i putin. Altfel mai rau o sa strici calitatea. Eu unul nu i-as mai da nimic, pentru ca e tarziu. Mai ales pentru azot.
Pai eu asta te intreb, daca ala e nutrient complet sau doar aditiv. Adica daca are si azot si tot ce trebuie.. ca daca n-are, degeaba il dai si pe ala. Iar pkul e un booster, la boostere ajungi doar cand planta e sanatoasa sau in caz de urgenta sa zicem daca i-ar lipsi P sau K, dar nu e cazul la tine.
Aia n-am de unde sa stiu, depinzi de vreme si zona in care le ai. Eu nu sunt sigur ca termina ale mele care is mai indicoase si in clima mediteraneeana, d-apai de ale tale. Dar daca ai ajuns pana aici, eu zic sa nu renunti, ca nu se stie, poate ai noroc de o toamna mai blanda si termina, sau macar se coc suficient cat sa faci ceva hash din ele.
Continua sa dai dupa fiecare 2-3 udari si cate putin nutrient de bloom, da-i jumatate din doza recomandata o sa ii fie mai bine, apoi in ultimele 2 saptamani inainte s-o tai, da-i doar apa curata.
In acelasi timp buruienile ajuta la mentinerea ecosistemului de bacterii si fungi, camufleaza planta si mentin temperatura mai constanta la nivelul radacinii. Deci nu sunt neaparat ceva rau.
Acum nu cred ca miroase prea special, dar la recolta o sa ii puta tot satul.
Si nu cred ca vine iarna asa repede incat sa ii trebuiasca incalzire. Pana la urma afara pot fi si 5-10 grade, ca in sera vor fi mai multe, probabil in jur de 15 grade.