ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
asta cu "cat scoate" e duma de wannabe n00b dealer. un dealer fie o cumpara gata uscata, fie foloseste cantarul, fie are deja o idee cam cat o sa scoata.
Dupa cum se plang baietii de mucegai si ce vreme ploioasa am vazut ca a fost in prognoze, nu cred ca a fost cel mai bun an de outdoor.
Oricum, poate la anu iti iese, nu trebuie sa te descurajezi.
Desi este cam tarziu sa faci defoliere, deobicei se actioneaza pe parcursul veg iar inainte de 12/12.
Dar poti face si asta in flowering cu pasi marunti, pe mai multe transe, spre exemplu daca unii muguri sunt umbriti de fan leaves, poti taia aceste frunze, sa ajunga lumina cat mai multa la buzi, pentru ca in flowering, planta isi concentreaza energia mai mult pe bud sites, insa frunzele lucreaza ca niste panouri solare, ele stocheaza acea energie si o pot folosi mai tarziu redirectionand-o unde este nevoie, de aceea eu consider defolierea si lollipopping-ul o sabie cu doua taisuri, poti face bine dar si rau daca aplici incorect, de asta sunt si considerate tehnici extreme.
In alta ordine de ei, plantele arata bine, mult succes cu ele.
Dolo...mai nimerit frate,ce sa mai ai ochiul format,chiar ma uitam zilele trecute sa imi iau si o remorca....nu de alta dar sa am cu ce cara iarba pana in piata.iti dai seama am "o tona de euro acolo"
Rade lumea de tine daca pui remorca la asa masina.. eu n-am vazut nici macar carlig la vreuna pana acusi. Mai bine mai stai un an si iei si un duster pentru chinuiala.
din pacate 2 iepuri de camp cu dintii cat degetul meu din mijloc mi-au facut praff ce aveam mai intalt si mai mare .. am ramas cu 2 mai mici care erau cocotate in boscheti
Arata bine chiar daca a avut deficiențe de azot ! Sa dezvoltat bine! Data viitoare dai mai mult azot! Și cat sa o mai lași ?? Cred că vreo 2 -3 săptămâni dar cel mai indicat e sa ai un microscop sau macar o lupa , și baga ochiul la tricomi! Așa îți poți. Da seama !