Fan Amsterdam
Member
eu o sa pun la sfarsit,nu de alta dar mi-e lene.
Salutare. Soare au de la 9:30 pana pe la 7-8 seara . in legatura cu gropiile nu mi`a ajuns pamantul sa le umplu pt ca le`am facut prea adanci , si nu are cum sa treaca cineva pe acolo . afara le`am scos pe 24 martie si nu le`am redus lumina treptat, apa le pun cate 5-6 l fiecareia la termen de 4 zile . vor face ceva material daca ele deja au inflorit ?
In ceea ce priveste "infloritele", eu am vazut ca o planta femela intrata in floare indoor si scoasa afara va continua sa infloreasca pana toamna, fara sa se mai dezvolte prea mult.
pana la urma drumul n-a fost chiar asa greu... toate au ajuns cu bine la destinatie
deocamdata mai fumez ceva de anul trecut... amandoi mugurasii sunt din acelasi soi si se vede ca unul e mai compact decat celalalt... ambele plante au avut un pic de topping si au fost intinse putin cu ceva sfoara... doar ca una a facut mugurele ceva mai dens decat cealalta... puteti sa imi explicati putin factorii care influenteaza densitatea si ceva tehnici care ar putea imbunatatii aceasta calitate a materialului? ...scuze de calitatea proasta a pozei
Sunt domnisoare toate cele 20+ plante ?pana la urma drumul n-a fost chiar asa greu... toate au ajuns cu bine la destinatie