As fi curios daca puteti recunoaste soiurile din cele 3 ferestre...
Va mai intreb odata , poate ma ia si pe mine cineva in serios :
Cand o sa ajunga coletul in Romania si o sa vada ca nu exista strada "mircea vda" o sa se uite pe codul postal si o sa vada care este strada corecta si o sa observe ca s-a facut o grasala si lipseste o litera si ca defapt strada corecta este cea care este data de codul postal , iar pe ea trebuie facuta livrarea .
Acuma credeti ca cei de la posta o sa faca cum am scris eu mai sus cu "bold" ? Probabil daia si pe majoritatea site-urilor esti pus sa pui codul postal , care dupa parerea mea este un fel de siguranta in cazuri de genu asta .
Le-am trimis si celor de la smart pot mail cu grasala facuta de ei , acuma astept raspunsul lor si sper sa iasa cu bine .
Ati mai avut probleme de genul asta ? Ce ati facut , v-ati primit coletul ?
Este bine si daca primesti dupa codul postal dar si daca se trimite inapoi. In acest caz mai trimit odata, ca doar e vina lor. Iar pana iti trebuie tie ghiveciul, au timp sa batatoreasca Atlanticul !!!nu cred ca le pasa daca s-a facut o "grasala" sau nu... mi s-a intamplat de mai multe ori sa scrie numele localitatii gresit (multe litere dublate) si in ciuda faptului ca aveau codul postal, pachetul a fost trimis inapoi...
BTW marian.. GRESEALA!!!!!!
Sub 20g parca nu fac vama.
Comandati fratilor din UE.