What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
din planurile alea minime de care zici tu sunt fumatori inraiti care au material pentru cativa ani. daca vrei sa te compari cu un grow comercial de sute de plante si sa zici ca tu ai planuri normale.. ok. pana la urma cel mai bine nu te mai compari cu nimeni si iti faci treaba ta, sutn sigur ca asta vei face pana la urma si e foarte bine sa te lovesti de probleme ca sa stii pe viitor.

marian123

Member
@ Dubite : 3) faci o poteca spre plante avand in vedere ca mergi acolo atat de des..

Eu cred ca se face poteca si daca merg la 1-2 saptamani deoarece : ori calc la 3 zile ori la 2 saptamani maracini , ciulinii sau prin ce trec tot se vor "batatorii" si vor forma un drum . Ideea este sa incerc cat mai discret sa ma "strecor" printre plante astfel incat sa nu fie prea vizibil .

@ Exploziv_gbb : pana la urma cel mai bine nu te mai compari cu nimeni si iti faci treaba ta, sutn sigur ca asta vei face pana la urma si e foarte bine sa te lovesti de probleme ca sa stii pe viitor.

Tot nu inteleg ce probleme tot spuneti ca pot avea . Singurele probleme care cred ca pot aparea (in timpul cresterii plantelor) sunt cele de enumerate de mine mai sus . Daca se intampla sa nu se dea nimeni peste ele (indiferent din ce motiv) ce probleme mai pot avea ? Credeti ca ar fi mare diferenta daca as creste 4 plante in 50L fiecare decat sa cresc asa 4 in 250L si una in smart pot ? Daca ar fi sa ma urmareasca sau sa dea cineva de ele , le vede oricum si asa (mai ales ca eu voi fi nevoit sa tai multe de pe acolo sa fac lumina). Acuma sper si eu sa iasa cu bine :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e mai mare sansa sa fie observate plantele daca sunt mari, si ai mai putine sanse sa ramai cu ceva pentru ca nu ai multe. in rest totul e cam pe acolo.. :)

marian123

Member
e mai mare sansa sa fie observate plantele daca sunt mari, si ai mai putine sanse sa ramai cu ceva pentru ca nu ai multe. in rest totul e cam pe acolo.. :)

Observate de cine ? Am inteles ca nu exista elicopere pentru asa ceva in Romania , ceva in genu celui de mai jos .
647c1aa916482037b2c46a37164667bc_custom_665xauto.jpg
Cum nu exista elicopetere facute pentru asa ceva, decat oamenii ar putea sa le vada . Dar cum trebuie sa mergi sute de metri prin boscheti sa ajungi la ele , reducem drastic sansa ca cineva sa ajunga la ele , dar nu o excludem pentru ca nu se stie cine ce cauta pe acolo.
In cazul meu este o zona cu multa vegetatie la o distanta destul de considerabila de populatie . Merg prin ea , prin boscheti si ciulini iar apoi zic , aici fac ca aici imi place mie si mi se pare sigur . Rad tot ce pot din jur (plante inalte , copacei si mai sunt) pentru a face lumina calumea la plante. Dupa ce obtin un loc in care este lumina calumea si doar ce a mai ramas din radaciniile lor , fac gropi unde vad si eu ca este pamantul mai liber .

Care ar fi problema ? Cat timp nu am ghinionul de dea vreun om peste ele as putea creste cat vreau in locul respectiv .

Ce parere aveti ?

MJgrow

Active member
elicopterele de obicei se folosesc pentru detectarea caldurii.

Au nise senzori cu IR in bot si apare fe un ecran fix fiecare bec care lumineaza in fiecare casa.

Dar nu ai sa vezi asa ceva la noi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
avem elicoptere flir. dar inca nu am auzit sa poate fi folosite si de ANA sau BCCO in scopuri antidrog.

se folosesc la cautarea persoanelor in zone cu multa vegetatie.

si nu, nu apare chiar fiecare bec. cu putin cap poti ascunde si semnatura termica a growurilor mari. problema mare este ca trebuie sa investesti mult pentru ca aerul sa fie relativ rece cand iese din casa.

yohji

Member
doamne cate pagini ati umplut in acest thread.. si pe ce?doar pe planuri. pana la primavara se pot intampla atatea ..nu inteleg de ce trebuie sa ti faci planuri atat de minutioase marian?!
E de ajuns sa comanzi cateva seminte sa le vegetezi o luna doua si sa le arunci in pamant cand ai chef.. cu cat le pui mai devreme cu atat plantele vor fi mai mari si mai viguroase. tu acum stai in casa,calare pe internet si habar n ai ce te asteapta. cata munca si cata rabdare iti vor trebui. decat sa ti faci un plan atat de elaborat mai bine te ai relaxa si ai astepta sa treaca timpul pana februarie-martie . debea atunci ar trebui sa comanzi semintele si dupa aia sa te apuci de munca. tu vrei sa calculezi din casa cata apa le vei da si cam cate drumuri vei face si pe unde exact. cand o sa treci la actiune se vor schimba 80% din chestiile pe care le ai scris pe aici.
uita te la mine in albumul out si vezi cat de mari s au facut plantele ..le am mutat la jumatatea lui iulie afara si nu le am pus nici coco nici ghivece ..nimic.. le am pus in pamant nostru stramosesc si le am udat cu alga bloom de la plagron cand au intrat in flower. cand am vazut cat de mari se fac am regretat ptr ca nu mi trebuia bataie de cap,toamna cand au inceput vanturile le am tot legat ca sa nu se rupa dar pana la urma tot s a rupt una. daca erau mai mici si le puneam mai tarziu nici atentia nu o atrageam si le controlam si altfel. ptr mine e prima si ultima data cand s a intamplat asta,la anul o sa le pun mici si tarziu asa cum am vazut la evilkid ptr ca mi se pare mai avantajos.
cat despre vandut iarba ce sa zic..sunt sigur ca exista printre noi cativa care cresc si ptr ei dar mai fac si un banut pe langa daca se poate,numai ca pe sectiunea romania asta e subiect tabu. doamne fereste sa spui ca ai pus 10 de plante si ca vrei sa mai combini din ele ca sare toata lumea pe tine,eventual nu mai primesti nici un ajutor si iti explica toti imediat ce pedepse te asteapta. am prins discutii pe alte sectiuni cum ar fi japonia ,australia si nu mai zic USA unde oamenii poarta discutii deschise despre bussiness la propriu..cat e gramul?cum e piata?cum e garda? si multe alte intrebari de genul asta.unul din USA vroia sa se mute in japonia ca aflase ca acolo un gram de iarba face intre 50 si 80 de dolari. daca eu ma apuc sa cresc ca sa vand, in primul rand lumea de pe forum ar trebui sa ma vada la fel si sa mi raspunda la fel ptr ca e doar treaba mea daca ma duc la puscarie ..in rest sunt doar un simplu grower ca toti ceilalti de pe aici. imi aduc aminte de un tip care a pus o intrebare pe thread ul /despre becuri/. omul vroia sa stie daca ii vine garda la usa ptr un consum de 3600W pe ora..nici bine n a pus intrebarea ca a sarit lumea pe el ..huooo huoo dute bah de aici noi nu vorbim cu dealeri!
voi astia marii crescatori de pe aici ..de unde luati voi iarba pana sa va apucati sa cresteti?sau scuze poate voi ati crescut de mici si ati fumat doar din iarba voastra..eu trebuie sa recunosc ca am fumat multi ani iarba de la dealeri si nu mi e rusine sa recunosc asta ..chiar am legat amicitii cu 2 dintre ei si acum oamenii se ocupa cu chestii legale si sunt oameni seriosi integrati in societate. doar ca atunci in facultate cand i am cunoscut, oamenii de saraci ce erau faceau chestia asta sa supravietuiasca..nimeni n ar face o asa ptr distractie asta e clar.
O zi buna va urez!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
citeste regulile icmag inainte sa inveti lumea sa le incalce. apoi ar fi cazul sa vii sa stergi ce contravine regulamentului.

o zi buna.

Engleza pentru cine o intelege.

Engleza pentru cine o intelege.

Regulile ICMAG sunt scrise NUMAI IN ENGLEZA asha ca SE APLICA NUMAI la ceea ce este scris in ENGLEZA. Eu asha inteleg refuzul de a fi postate regulamentrele traduse in Romana. :laughing:
Al dvs. putin luat, hippiepittis

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu o vad altfel, inregistrare icmag efectuata in engleza cu acceptarea regulilor si apoi incalcarea lor...

al dumneavoastra al mai spart, explo. ;)

dubite

Member
Regulile ICMAG sunt scrise NUMAI IN ENGLEZA asha ca SE APLICA NUMAI la ceea ce este scris in ENGLEZA. Eu asha inteleg refuzul de a fi postate regulamentrele traduse in Romana. :laughing:
Al dvs. putin luat, hippiepittis

Regulile sunt scrise in engleza dar banul pentru incalcarea lor ti-l vei lua in romana :wave:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Lasa ma ca mergem in state si crestem iarba in cantitati industriale. Daca ne baga la inchisoare zicem ca nu conteaza ca e ilegal pt ca ei au legile in Engleza si nu se aplica pt noi.

yohji

Member
ia spune ti mi si mie dragi moderatori ce regula/reguli am incalcat cu post ul meu? sa vada tot omul, sa se inteleaga unde gresesc unii.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Ce conteaza ca romani au fost omorati in Romania de catre americani? Sunt cazuri mediatizate. Pentru ei legile noastre nu se aplica pt ca sunt scrise in Romana.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sugerai celorlalti ca ar fi ok sa vorbeasca la liber despre bussinessuri ilegale in domeniu.
nu a zis nimeni ca ai incalcat tu o regula, ci ca ar trebui sa stergi sfaturile catre ceilalti. ai instigat lumea la incalcarea regulilor.

yohji

Member
am sugerat si am instigat! rog pe toata lumea sa citeasca ce am scris eu si sa observe daca am facut ceva din cele de mai sus. am spus doar ca in ciuda faptului ca site ul e american si ca ei ar trebui sa respecte regulile in primul rand, totusi vb liber despre multe chestii si incalca clar regulile formului.pe astia nu i mai atentioneaza nimeni ?
mie mi se pare ca vreti sa terorizati lumea aiurea cu subiectul asta, oricum pe americani ii doare undeva de regulile incalcate de romani ca doar nu au traducator special ptr sectiunea romania.. totul tine de moderatori care pot raporta anumite incalcari ale regulilor.
de ce nu v ati facut gabori sa bagati lumea la puscarie?cel putin explo ar fi facut cariera ca vad ca nu scapa nimic e ca un militian comunist. totul aici treb sa se desfasoare in liniste si toti treb sa respectam reguli. shhh sa nu ne auda militia ca primim avertizare sau chiar ban!
mai las o dreaq de treaba ,lasati lumea sa scrie ,sa dea informatii sa se ajute unii pe altii si da le n mortii lor de reguli ca nu va da nimeni nici un premiu daca sunteti asa intepati.
eu n am instigat pe nimeni sa faca nimic ci doar subliniam ca se incalca regulile oricum si nimeni nu mai zice nimic.
de ce nu respectati si legea romana daca sunteti asa buni la respectat reguli ? aveti dreptul sa cresteti ? NU ptr ca se pedepseste! atunci de ce o faceti ?
explo iti sta mult mai bine cand nu o faci pe sectoristul pe aici.. pot sa jur ca si tu ai incalcat regulile dar pardon tie n are nimeni ce sa ti zica.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
de respectarea regulilor se ocupa in primul rand userii. prin respectarea lor si prin folosirea butonului de report. moderatorii chiar nu au cum sa vada totul, asa ca se bazeaza de multe ori pe acele rapoarte.
am vazut cazuri in care nu s-au luat masuri legat de o incalcare a regulamentului, dar nu s-au luat pentru ca nici un moderator nu a sesizat, nu pentru ca ar fi sesizat si nu si-a facut treaba.

legat de regulament va puteti plange administratorii acestui site, nu eu sau alti moderatori am facut regulile. DAR mi se par de bun simt aceste reguli. si daca ar fi respectate probabil ar feri multi oameni neatenti de la probleme.

acum s-o lasam mai incet cu offtopicul, si sa ii uram succes lui marian. daca considera ca ar trebui curatat threadul sa ma anunte. :wave:

zeeland

Member
salut yohji!

yohji said:
cat despre vandut iarba ce sa zic..sunt sigur ca exista printre noi cativa care cresc si ptr ei dar mai fac si un banut pe langa daca se poate,numai ca pe sectiunea romania asta e subiect tabu. doamne fereste sa spui ca ai pus 10 de plante si ca vrei sa mai combini din ele ca sare toata lumea pe tine,eventual nu mai primesti nici un ajutor si iti explica toti imediat ce pedepse te asteapta.

pai nu se discuta despre dealing din mai multe motive, care nu tin neaparat de regulament.
in primul rand, si aici ai puncutul meu de vedere, noi suntem o comunitate de hobbysti. uni mai hobbysti decat altii. ptr unii dintre noi mai este si un "stil de viata", chiar daca pare o expresie rasuflata. eu de ex, chiar daca am mai mult decat as putea consuma, fac cadouri, schimburi, pur si simplu imi place sa impartasesc experienta si verdele. ma oripileaza chiar si gandul ca as incerca sa dau pe bani sau sa obtin nu stiu ce foloase materiale.

mai este si statusul legal. daca cineva face trafic si este prins, ceea ce poate fi foarte probabil, ar putea pune in pericol si alti membrii mai creduli ai forumului si astfel afecta mica noastra comunitate, care si asa sufera de un grad destul de ridicat de paranoia. vezi ca multi isi sterg conturi, apar cu alte id-uri, etc. si ii pacat, daca tot am reusit sa ne adunam asa frumos.

nu in ultimul rand este si regulamentul. noi suntem oaspeti la oamenii astia pe forum. Astfel, folosirea lui este un privilegiu, nu un drept. de altfel cred ca explo nu a dat nici un ban, ca si moderator, desi in multe situatii poate ar fi fost cazul.

hippiepittis, vezi ultima idee. asta doar in cazul in care nu incercai sa fi sarcastic ;)

sunt doar cateva motive valabile, in opinia mea. sunt sigur ca mai exista si altele.

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts