dar vezi sa nu o dai rece, mai ales cand e cald, ca le vei soca..
Nu. Eu sunt asha si fara sa consum nimik. Astept legalizarea si preturile promise de California, adica 2-3 USD pe gram... Am verificat, exista firme de urmarire prin satelit a masinilor furate pe baza unui abonament (dau un emitator GPS care se pune ascuns in masina). Nu are de ce sa nu mearga si la plante in ghiveci. Avantajul este ca poti sa recuperezi de la hoti chiar si ceea ce acestia au furat de la altzii Nu am studiat problemele legate de baterie, acestea pot fi o piedica serioasa impotriva folosirii unui asemenea sistem de protectie.esti fumat ma? eu mi-am luat film naspa dupa ce am citit asta =))
Ma gandeam de pe acuma sa imi fac o lista cu 5-10 seminte pe care le voi achizitiona pentru outdoor-ul de anul viitor , pentru a sti cati bani imi strang pentru pamant nutrienti si ce mai trebuie .
1) GreenHouse : Super Silver Haze - termina in jur de 14 Octombrie (cu 1 saptamana peste Big Bang) - a castigat cannabis cup in 97,98,99.
La specia asta am cateva nelamuriri care sunt notate mai jos cu a,b,c . Am ales-o pentru ca am vazut ca este cea mai productiva planta de outdoor de la greenhouse , a castigat 3 cupe de cannabis la rand , este predominant sativa , termina relativ devreme .
a) Cei de la GreenHouse spun ca termina in jur de 14 Octombrie , fata de 7 Octombrie cand termina Big Bang-ul . Credeti ca o pot creste fara probleme , fara sa stau cu teama ca vine inghetu si ea nu este gata ?
b) Ce reprezinta o planta care are in numele ei "haze" ex : Amnesia Haze ?
c) Ce este specific acestor plante care au in numele lor "haze" ?
2) GreenHouse : Big Bang - termina in jur de 7 Octombrie , are efect relaxant si calmant , a castigat locul 3 la cannabis cup in 2001. Este folosita si in scop medicinal.
3) Sensi Seeds : Early Skunk - termina la inceputul lui Octombrie .
4) GreenHouse : Green-o-matic - singura specie de autoflower de la GreenHouse. Termina in 2 luni (de la plantarea semintei pana la cules). M-am gandit sa cumpar si o specie de autoflower sa vad cum se descurca.
5) Sensi Seeds : Durban - termina la sfarsitul lui Sempembrie . Este predominand sativa si termina relativ repede .
Astept parerile voastre despre cele 5 specii care ting sa le cumpar , dar sa nu intelege-ti ca voi cumpar 5 de fiecare . Am gasit un site unde iti poti cumpara ce vrei pe bucata .
Daca tu nu ai avut probleme in Olanda pe 30 octombrie de ce as avea eu probleme cu mucegaiu in Romania pe 14-30 octombrie (am zis 14-30 pentru ca data de recoltare variaza) ?
Am avut probleme cu mucegaiul insa nu atat cat sa imi distruga recolta. SSH este alt soi, care are sanse mai mari sa mucegaiasca decat Super Skunk. Plus ca plantele mele au fost tot timpul intr-o sera....Am vazut ca tu ai crescut Super Skunk in Olanda unde clima este mai prosta ca la noi in Romania si l-ai recoltat in jur de 30 octombrie . Daca tu nu ai avut probleme in Olanda pe 30 octombrie de ce as avea eu probleme cu mucegaiu in Romania pe 14-30 octombrie (am zis 14-30 pentru ca data de recoltare variaza) ?
aici iarasi greenhouse abereaza in scop comercial , 6 saptamani de la plantare nu vor fi in nici un caz de ajuns pentru planta sa termine ... are nevoie cam de 9 saptamani de la germinare - harvest (vb la outdoor)