marian123
Member
M-am gandit sa va dau cateva detalii despre locul pe care l-am gasit pentru outdoor-ul de anul viitor . Locul se afla la 400-500 m de civilizatie . Este un fel de padure in care copacii au 5-10 m maxim . Am mers mult prin boscheti , maracini si alte chestii pana am ajuns in locul respectiv care mi se pare 100% sigur . Nu vad pe nimeni sa se bage prin atatea chestii sa ajunga pana acolo . Ideea este sa tai cu toporu acei copaci si sa fac un luminis . Dupa ce i-am taiat , in locurile libere dintre ce a mai ramas din tulpinile lor voi sapa gropi si le voi umple cu 50-100L de pamant Florasol in care vor sta plantele . M-am gandit ca prima luna sa le tin in ghivece pe o tavita , iar in jurul tavitei sa arunc cu granule anti-melci . Apoi cand sau mai dezvoltat le mut imeditat in pamant si acolo raman . Cum vi se pare ideea si locul ?
Subiectul principal
Pana acuma m-am hotarat sa cresc 8 plante (6 normale si 2 autoflower) outdoor , anul viitor . Cele autoflower m-am hotarat 100% sa fie green-o-matic de la greenhouse . Acuma ramane sa hotarasc care vor fi cele 6 seminte normale (cand zic normale ma refer la seminte feminizate care nu sunt autoflower). Pana acuma mi-am facut partial o lista cu cele 6 specii si inca o lista cu niste specii care le-ar putea inlocui pe cele 6 ( ex : scot white widow si bag kaya gold) . Problema este ca nu prea stiu ce sa aleg .
Din cele 10 care le-ati alege in top 6 pentru outdoor ?
Cum se descurca plantele de tip "white" outdoor ? Merita sa le pun in top 6 sau sunt plante mai mult pentru indoor , care nu au cine stie ce rezistenta la mucegai , umezeala si daunatori si alte chesti specifice outdoor-ului ?
Specile partiale :
1) 1 white widow - greenhouse seeds
2) 1 white rhino - greenhouse seeds
3) 1 great white shark - greenhouse seeds
4) 1 big bang - greenhouse seeds
5) 1 early skunk - sensi seeds
Speciile care le pot inlocui pe cele partiale :
1) Barney's Farm - Vanilla Kush
2) Barney's Farm - Crimea Blue
3) Sensi - Guerrilla's Gusto
4) Green House - Himalaya Gold
5) Nirvana - Kaya Gold
Subiectul principal
Pana acuma m-am hotarat sa cresc 8 plante (6 normale si 2 autoflower) outdoor , anul viitor . Cele autoflower m-am hotarat 100% sa fie green-o-matic de la greenhouse . Acuma ramane sa hotarasc care vor fi cele 6 seminte normale (cand zic normale ma refer la seminte feminizate care nu sunt autoflower). Pana acuma mi-am facut partial o lista cu cele 6 specii si inca o lista cu niste specii care le-ar putea inlocui pe cele 6 ( ex : scot white widow si bag kaya gold) . Problema este ca nu prea stiu ce sa aleg .
Din cele 10 care le-ati alege in top 6 pentru outdoor ?
Cum se descurca plantele de tip "white" outdoor ? Merita sa le pun in top 6 sau sunt plante mai mult pentru indoor , care nu au cine stie ce rezistenta la mucegai , umezeala si daunatori si alte chesti specifice outdoor-ului ?
Specile partiale :
1) 1 white widow - greenhouse seeds
2) 1 white rhino - greenhouse seeds
3) 1 great white shark - greenhouse seeds
4) 1 big bang - greenhouse seeds
5) 1 early skunk - sensi seeds
Speciile care le pot inlocui pe cele partiale :
1) Barney's Farm - Vanilla Kush
2) Barney's Farm - Crimea Blue
3) Sensi - Guerrilla's Gusto
4) Green House - Himalaya Gold
5) Nirvana - Kaya Gold