A kertben találtam.Az a lilás szíkleveles miféle?
lehet vki gerillázik itt a kert végén de köszi neki viszont komolyra fordítva sztem vmelyik vadnak az alfaja érdekesnek tűnt mondom méne hátha vmi lesz belőle de nincsenek nagy elvárásaim persze az is sanszos h fiú lesz.Az jó kis kert lehet
de amugy ezek közül már lettek átültetve mert kicsi volt és még 3at várok milyen nemű
némi info a képekhez: a kicsik közül a két nagy dobozos kintről mentett ugyanis elástam a gumókat amik magosak voltak mert bepenészesedett az üvegben így gondoltam elásom erre kinőttek a magokból. a másik kisebb dobozosak a kertből behozottak csak úgy random itt teremtek de aztán lehet elszórtam egy auto ajándékmag amnéziát beflesselve mert volt tavaly ott egy beporozva magokkal.a többi a tavalyi magokból van mivel ültettem dutch passion critical orange punch -ot és lett belőle egy herma az beporzott mindent mert volt még azonkívül két bitang nagy növény így rengeteg magom lett. ezek a növények ebből vannak illetve a sweet seeds black cream caramel automon voltak magok elhermásodott nagyon kis mértékben valószínű beltéri fényszennyezés miatt a virágzási szakaszban de a lényeg a nagy ami a képen látható én úgy emlékszek ezek közül való szerintem már több mint 2 méter magas. és lett egy lila hímem is a BCC. növényeim magjairól mert mindkettő így járt amivel tervezem beporoztatni az ugyancsak ebből lett nősténnyel. és ha minden igaz ez két fenotípus volt az egyik teljesen lila a másik csak félig lila félig sötétzöld hát kíváncsi vok mi sül ki ebből.
lehet amúgy szószerint az mert lótrágyázva lett a föld amibe ültettem lehet még giliszta is van benne.View attachment 18711085 View attachment 18711086 View attachment 18711087 View attachment 18711090 View attachment 18711091
a szar föld is még jó csak sokat kell locsolni :
,
View attachment 18711092