3 abban van annyi hogy egy kis perlit van keverve hozzá de csak minimális meg raktam bele száraz leveleket meg ágakat amiket találtam összekevertem meg egy kis friss tőzeggel ami a kertben nőtt. a többiek gyári földben.Ez sima mezei fold?
Ha igen, eleg jol erzik magukat a csajok
megse látszik a 4. képen meg a 5. en is van amelyiknek kifehéredtek az alsó levelei (korán lett kirakva benti előnevelésből a hideg miatt megfagytak a levelek) a görög mintás cserépben tnap lett átültetve de mintha eddig is ott lett vna.
hogyhogy tavalyi akkor már lefutott vagy hogy tavalyi? vagy ez vmi strain hogy tavalyi jack herer?Tavalyi Jack Herer Auto
2. Nap
4. Nap
Ma van az 5. nap, lövök pár képet nemsokára
hogyhogy tavalyi akkor már lefutott vagy hogy tavalyi? vagy ez vmi strain hogy tavalyi jack herer?
Nálam még nem jelentek meg ezek a repűlőretkek, az én lányaim rózsa bokrok között/mellett vannak amik tele vannak mindenféle gecirovarral, de a ganjáimat nem bántják. Mondjuk az is biztos hogy ha ellepik a gyepem akkor kiírtom az összes rózsát, mer’ hogy azt nem lehet el színni.View attachment 18713183 View attachment 18713184 View attachment 18713185 View attachment 18713186 View attachment 18713190 View attachment 18713192 View attachment 18713191
mint a lapokon látszik gecisok a bogáár láttam is őket a növényeken de dúrva hogy 2 nap alatt megtelt 10 sárgalap bogarakkal miután kiraktam. kicsit óckodok mospillan -al lefújni őket de annyira bugos a helyzet lehet azlesz a vége.
hátja vigyázni kell de úgy vettem észre addig nem csipázzák annyira amíg vegetál csak az ilyen apróbbak de virágzáskor imádják volt hogy találtam az elővirágban vmeik nap bekábultat is kivettem azt lemészároltam legalább boldogan halt meg.Nálam még nem jelentek meg ezek a repűlőretkek, az én lányaim rózsa bokrok között/mellett vannak amik tele vannak mindenféle gecirovarral, de a ganjáimat nem bántják. Mondjuk az is biztos hogy ha ellepik a gyepem akkor kiírtom az összes rózsát, mer’ hogy azt nem lehet el színni.
Így legalább a lelkiismereted is meg a ganja is tisztahátja vigyázni kell de úgy vettem észre addig nem csipázzák annyira amíg vegetál csak az ilyen apróbbak de virágzáskor imádják volt hogy találtam az elővirágban vmeik nap bekábultat is kivettem azt lemészároltam legalább boldogan halt meg.
hátdemostnemazé de nézd meg van amelyik kirágja a levelet kör alakban. rohadékokÍgy legalább a lelkiismereted is meg a ganja is tiszta
noname van vagy 200 ilyen magom tavalyi dutch passion critical orange punch-ból lett egy hermám beporozta a noname pakkos magból lett nagy növényeim bár lehet én vok a hülye és maguktól hermultak be azok bár érdekes mert minden növény magos lett volt ugye dp orange punch ami nem hermult de aztán azis beporzódott szal több fajta mag van végülis és lehet ez egy visszakereszt pont a két dp orange punch közt azért ilyen fasza , de biztosra nemtom mert összekeveredtek a magok már. de lutri mert az ültetettek közt voltak fiúk is akiket módszeresen kiírtottam.Ez milyen fajta jó nagyra nőtt