As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Üdv emberek.A G.Glue nagyon jól bírja a gy?r?dést (magas h?mérséklet,magas páratartalom)nem rohad,nem penészedik.Nagyon fasza illata van meg hát kurvára ragad.Sokkal nagyobb növény lett mint amire számítottam.Úgyhogy eddig elégedett vagyok.KB 11 hetes.Biobizz bloom-ot kap ess?vízzel.A PK CBD is alakul,az 5 hetes.
Jaja,a gy?rött level? az csili.Azt tapasztaltam eddig hogy minnél er?sebb a paprika annál inkább nem hasonlít a levele a klasszikus pikáns csilire.Ezeknek a borzasztóan er?s csiliknek ehez hasonló levelük szokott lenni.Na itt nem a gy?röttségre gondolok hanem arra hogy más a felépítése a levélnek.
Üdv emberek.Ma lekaptam a gorillát,kezdett berohadni amin nem is csodálkszom.A lényegre térek.12-13 hetesen jött le,nedves tömeg 365g+manik?rözött rohadásnak indult bukák 25g.Több infó majd ha megszáradt.
Szevasztok,na akko a G.Glú Auto Fastbuds félér?l egy növényr?l lejött szárazan 97.6gé.Üvegházas termesztés volt.Alap biobizz grow-bloom táppal volt locsolt.Nagyon gyoran fejl?dött és autohoz képest nagy növény lett.A végén kezdett berohadni de nem volt vészes!A füstje (még nem érlelve) nagyon szúrós?! szagú.Nem punnyadós inkább aktiválós hosszan tartó high.Elégedett vagyok vele.
üdv...
Nos megvolt a szüret hogy mennyi lett mérni nem tudtam mivel bemondta az unalmast a centim els? növényem volt ami értékelhet? termést adott száritás érlelés után kiderül mit alkottam még idén inditok egy bels? kört. naplózom majd Und köszönet a segitségért