What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

hobbi ur

Well-known member
Nagyon szép, tiszta hely, a rácsnak talán 1-2 helyen lehet sz?k lesz a keresztmetszete (ha nem is ebben a mostani körben) érdemes árgus szemekkel figyelni, nehogy ben?je a virág szára, mert akkor csíp?fogóval helyet kell neki csinálni. A kerítésdrót fonat nagyobb mozgásszabadságot biztosíthat.

Pillang

Well-known member
NaB+, elfelejtettem a nevét, szép példány vagyok
Megvan: critical purple kush
Volt több is nekem, kint is, bent is. Nem rossz, de ahány t?, annyi feno. Néha felmerül, hogy a több ezer verziót elcserélném 50 stabilra. Ha jézus lennék.
picture.php

Last edited:

Putinkavodka

Active member

Fajtabeazonosításról szóló mese:
Egyszer volt, holnem volt, volt egyszer egy crit.orange köröm ami nem sokat de egy 20db magot hozott. Ezt elraktam, majd egyszer el?véve kicsíráztattam ?ket. Ebb?l szelektáltam 4 muttert. Klónokat vettem róluk. Az egyik annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem kirakok egyet a természetbe bel?le.
Pofás kisnövénykelettbel?leszerintem.
És vége :)

Coldplay001

Active member
szep story csak gazos. marmint hogy idegen beporzasbol lett a mag. kb az eredeti potencial felere ha szamits, foleg ha vad porozta be.

Putinkavodka

Active member
szep story csak gazos. marmint hogy idegen beporzasbol lett a mag. kb az eredeti potencial felere ha szamits, foleg ha vad porozta be.
Tudom mire számíthatok. Indúrba leszaladt ezekkel a szelektált mutterokkal egy kanyar és akib?l a kinti lett konkrétan jó kis gyom lett bentiként. Úgyhogy nincsenek ilyen félelmeim :D

Pillang

Well-known member
Most nem találtam hirtelen jobb helyet, hogy bemutassak pár ismer?st, akikkel közös a hobbink. A kendermoly (már ha az, vannak hasonlók, lepkét nem láttam) a kedvencem, direkt a virágot eszi, véletlenül sem nyúlna a levélhez és nem ragad bele a gyantába.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Széklet Nagyúr

Active member
A kendermoly (már ha az, vannak hasonlók, lepkét nem láttam) a kedvencem, direkt a virágot eszi, véletlenül sem nyúlna a levélhez és nem ragad bele a gyantába.

Meg szarni is oda szokott ahonnan eszik, nekik is biztos a suméroktól ered a kultúrájuk mint a milyenk.

Dr nixon

Active member
Ez kurvajo video volt ! Jol indul a napom! Koszi!
1 .: nincs viccesebb mint a befeszult fidesznagyik
2.:az a mondat higy : hany orszag orulne ha orban lenne a miniszterelnoke (sírok baaazd)
Csokolom innen uzennem: nem tom hany orszag de ugyan lopjak mar el ha annyira szeretnek!

bat939

Active member
Auto Orange Bud
65. nap
Föld, napfény meg egyebek

Attachments

• photo2052857.jpg
    photo2052857.jpg
    103.1 KB · Views: 56
Üdv mindenkinek,sativa domináns auto, 10 hetes,kurva magas,érdekes bugákkal,szerintetek befog e ez idén dagadni vagy csak 2 év mulva? :D

Attachments

• 02.jpg
    02.jpg
    88.4 KB · Views: 89
  • 01.jpg
    01.jpg
    106.3 KB · Views: 79

Latest posts

Latest posts