annyival jobb lesz ez még két három hét vígan kint kell legyen
Szép kertecskeRQS Special Queen 1
Sziasztok szerintetek mi.lehet a gond ? 40 napos körül van 2 hete van kiültetve de a tápozás ellenére fakulnak ki a friss hajtások sárgásra.. a föld még tavalyi de jó perlites virágföldes kombó esetleg ezzel lehet a baj ? Vagy a vízzel amit a közeli kanálisból adok neki ? Egyébként DP passion fruit az alany fajtája.. köszi a válaszokat
U.I : a fejlődés egyébként észrevehető de tudna gyorsabban is nőni tapasztalataim szerint
Túl van tápozva szerintem. Miyen mennyiségben és mit adsz neki?
Sziasztok szerintetek mi.lehet a gond ? 40 napos körül van 2 hete van kiültetve de a tápozás ellenére fakulnak ki a friss hajtások sárgásra.. a föld még tavalyi de jó perlites virágföldes kombó esetleg ezzel lehet a baj ? Vagy a vízzel amit a közeli kanálisból adok neki ? Egyébként DP passion fruit az alany fajtája.. köszi a válaszokat
U.I : a fejlődés egyébként észrevehető de tudna gyorsabban is nőni tapasztalataim szerint
Vitaflorát kap NPK 8,5- 3-5, mióta kikerült csak 2 szer tápoztam egyszer meg jól elcsipte a eső a 2 hét alatt 3 szor voltam viziten
Előnevelés közbe nem.mutatott tünetet
3 literhez fél kupak ahogy elő van irva de alkalmanként 7-10 liter vizet kap.. lehet sok neki és fulladozik a gyökér ? Mer 4 nap után még elég nedves volt a talaj alsóbb rétege most kevesebbet is kapott