What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

what_can_there

Well-known member
Bedurrantak a Durbanok, igy nezett ki az aratas elotti allapot.

picture.php

picture.php

picture.php

Kukutyin

Member
Én a másik tábornak szavazok.. gondosan nézd át, mert a hernyók belülről fúrnak kifelé, ezen a ponton már nagyon sok penészes csomó lehet a vastagabb bugákban. Ha Kárpát medencében ültetsz akkor most lesz még egy jó hét. Nézd meg valami jobb nagyítóval a gyantacseppeket. Ha nincs ilyen ali-s 60x-120x nagyítód akkor szerezz be egyet. Oldalról nem csináltál képet, arról többet el lehetne mondani, de én szedném a helyedben.

Vad: Ez aztán jókora malac, gondolom visított rendesen amikor szúrtad :D

Anabolictesto

Active member
1 éves anyanövény :) nem akartam kidobni igy kiraktam outba 100L ködörbe van amugy a talaj homokos ferti4 kombót fognak kapni outdoor hydro rendszer :DD amugy is wappa nem valami hatalmasra szokott nőni

f2obsession

Active member
Izgalmas projekt, remélem még posztolsz majd róla.

Remélem, kellően világ vége után mögötti helyen van, mert abban a (gondolom a szárazság miatt) még alig zöldülő környezetben b*szott levágósan néz ki ez a nagy bokor :)

Dr.skunk1

Member
Sziasztok szerintetek mi.lehet a gond ? 40 napos körül van 2 hete van kiültetve de a tápozás ellenére fakulnak ki a friss hajtások sárgásra.. a föld még tavalyi de jó perlites virágföldes kombó esetleg ezzel lehet a baj ? Vagy a vízzel amit a közeli kanálisból adok neki ? Egyébként DP passion fruit az alany fajtája.. köszi a válaszokat

U.I : a fejlődés egyébként észrevehető de tudna gyorsabban is nőni tapasztalataim szerint :D

Attachments

• Screenshot_20200507-084907.jpg
    Screenshot_20200507-084907.jpg
    86.7 KB · Views: 40
Sziasztok szerintetek mi.lehet a gond ? 40 napos körül van 2 hete van kiültetve de a tápozás ellenére fakulnak ki a friss hajtások sárgásra.. a föld még tavalyi de jó perlites virágföldes kombó esetleg ezzel lehet a baj ? Vagy a vízzel amit a közeli kanálisból adok neki ? Egyébként DP passion fruit az alany fajtája.. köszi a válaszokat

U.I : a fejlődés egyébként észrevehető de tudna gyorsabban is nőni tapasztalataim szerint :D

Túl van tápozva szerintem. Miyen mennyiségben és mit adsz neki?

Dr.skunk1

Member
Túl van tápozva szerintem. Miyen mennyiségben és mit adsz neki?

Vitaflorát kap NPK 8,5- 3-5, mióta kikerült csak 2 szer tápoztam egyszer meg jól elcsipte a eső a 2 hét alatt 3 szor voltam viziten
Előnevelés közbe nem.mutatott tünetet
3 literhez fél kupak ahogy elő van irva de alkalmanként 7-10 liter vizet kap.. lehet sok neki és fulladozik a gyökér ? Mer 4 nap után még elég nedves volt a talaj alsóbb rétege most kevesebbet is kapott

Anabolictesto

Active member

Sose ültess vissza ugyan abba a földbe szerintem gyökér gondok vannak lehet ez a tul sok viztől is milyen közeg ? fekete virágföldön még a perlit sem segit :D

f2obsession

Active member
Az elhangzottakhoz még hozzáfűzném, hogy az élővizek EC-je is tud vicces lenni ilyenkor tavasszal, amikor még szinte semmi vízbe gyökerező növény nincs benne. Mikor már burjánzik a kanálisban a tócsagaz, meg a békalencse, akkor kiváló öntözővíz nyerhető belőle, de ilyen korán én még inkább hordanék neki desztvizet, esővizet, vagy legalább csapvizet, esetleg alacsony oldott anyag-tartalmú ásványvizet (pl smartwater). Ilyen pici növénynek ilyen korán szerintem elég lenne heti 1x 2-3 liter öntözés.

Dr.skunk1

Member
Kössz az infokat az a fekete föld florimo (zöld zsákos) virágföld több éve használom már de ilyet nem tapasztaltam még.. azér a tavalyi földbe ment mer nem volt kedvem 500 liter földet kicipelni újra.. egy ideig locsolom csapvizzel aminek belövöm a ph ját lehet tényleg a csatorna viz a gond vasárnap megyek vizitre meglátjuk romlott vagy javult e a helyzet

Vitaflorát kap NPK 8,5- 3-5, mióta kikerült csak 2 szer tápoztam egyszer meg jól elcsipte a eső a 2 hét alatt 3 szor voltam viziten
Előnevelés közbe nem.mutatott tünetet
3 literhez fél kupak ahogy elő van irva de alkalmanként 7-10 liter vizet kap.. lehet sok neki és fulladozik a gyökér ? Mer 4 nap után még elég nedves volt a talaj alsóbb rétege most kevesebbet is kapott

7-10 l vizet? Előre ne öntözd! 3 naponta 1l bőven elég. Fullad a gyökér. A föld az kiválló.

Latest posts

Latest posts