What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

MeszarosLorinc

Active member
Egy kis nosztalgia 2016-ból,ha nem lopnak meg közel 2,5kg lett volna a szüreti eredmény :) Super Skunk. Erősen ajánlom ezt a fajtát kintre. Magosodásra nem igazán hajlamos egy kettő elvétve volt a virágzatban,de azon kívül tömör skunk virágok hihetetlenül büdös karakteresztikus skunk illattal párosítva,íze pedig akárcsak illata,földes édeskés.

Es a 2017es kerttel mi lett?????

hobbi ur

Well-known member
Sajnos mire visszaértem Ozoráról a következő checkpointra,addigra lecinkelték a kertet és szépen elvittek minden tövet.Még szerencse,hogynem a TEK várt ott személyesen.

Ozorán úgy bekajáltál, hogy 2,5 hónapig tartott, mire hazataláltál hehhhehehehe nem csoda hogy ellopták

csakvicc volt

MeszarosLorinc

Active member
Itt a tavasz :biggrin::tiphat::plant grow:

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
durbánjózsi, huba a buba, meg pörpöl is kuss

DSC_0007_cleaned.jpg DSC_0013_cleaned.jpg DSC_0017_cleaned.jpg

11.-én landótak be azaz még negyvennyócórase

thcgecco

Active member
Speciális királynő (internetről letöltött képek)

Attachments

• IMG_3312.jpg
    IMG_3312.jpg
    102.2 KB · Views: 38
  • IMG_3318.jpg
    IMG_3318.jpg
    137.7 KB · Views: 38

GK_420

Active member
picture.php

Tavalyi hely, tápot se kaptak még.
picture.php

Ezek meg erdő szélén, erdei talaj, korhadt fakomposzttal csak bekeverve. Átlag 40 centisek most, kíváncsi leszek.

what_can_there

Well-known member
Hajra magyarok! Nalam is jonnek mar az autok, meg leklonoztam az anyakat is, de iden kicsit kesobb kezdodik a kinti szezon, mert felujitasi munkak is vannak a teton, aztan nem akarom, hogy minden bugat belepjen a por, meg a szenszurot is hazavagna szerintem fel perc alatt, a fincsi portland cement.

Latest posts

Latest posts