What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

redmaster

Member
5/5 kicsirazott, de csak 3 elte tul. 2-nek a csiraja szinte zsele szeru lett, valszeg elrohadt a foldbe, de nem ertem miert hisz mind az 5 ugyanazt a foldet/vizet/fenyt kapta. Na mindegy is, amugy sem varok toluk mar semmit. Oktober 1-ig bent lesznek 20/4 alatt, majd mennek kifele. Valaki jart mar igy a csirakkal?

M

Mackosajt

5/5 kicsirazott, de csak 3 elte tul. 2-nek a csiraja szinte zsele szeru lett, valszeg elrohadt a foldbe, de nem ertem miert hisz mind az 5 ugyanazt a foldet/vizet/fenyt kapta. Na mindegy is, amugy sem varok toluk mar semmit. Oktober 1-ig bent lesznek 20/4 alatt, majd mennek kifele. Valaki jart mar igy a csirakkal?
ezt így nem fogod tudni szüretelni szerintem, ha 20/4-ban hagyod október 1-ig, akkor az valamikor november végére érne be (?)
szerintem ez így nem kivitelezhető.

Redmaster kollega!
En is siman bebasztam az egyik kinti novenyemet a 0.8as satramba mer szar az ido meg egyebkent is.Szartam ra hogy az mit szokott meg kint...12/12oszt csokolom a száját.!Ne fossál:)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
DSC_0004_cleaned.jpg

körte skunk

View attachment 428131

O

offika

AutoMazar(dutch),Think Big(dutch),AutoDaiquiri Lime(dutch),Mango Cream(exotic seed)

AutoMazar(dutch),Think Big(dutch),AutoDaiquiri Lime(dutch),Mango Cream(exotic seed)

hobbi ur

Well-known member
exoticról azt olvastam hogy nemjáú, nagyon hermásodik, mindegyik, mindenkinél :S

óhogyazta körteszkánkot gyömöszöjjemapippámba.

O

offika

Eddig én nem vettem észre rá "hajlamot" úgy virágoznak ahogy a nagykönyvben meg van írva, pöcörö nélkül, akkor ez hogy van :D ?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
asztat ne gyömöszköggyed csak :D kisérleti jelleggel kapott egy autoak a pollenből csak lesz valami :D

Latest posts

Latest posts