What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

Dr.skunk1

Member
Szerintetek mennyi idő kellhet neki még ? Apr elsején bujt ki 10 literes cserépbe kezdte az életét majd 30 asba át ültettem de egy picit elcsesztem mert késő is ültettem át (már az első pistilek megjelentek )és egy kis sokkot is kapott (2 nap után éledt újra addig kokadt volt es megégtek a levelek) én azt vettem észre minél alacsomyabb egy automata ( ez például egy mango crem) annál előbb beérik hisz két hónapos és elég dagadt bibék vannak :D vélemény??? Köszi

Attachments

• 20180526_143226.jpg
    20180526_143226.jpg
    74.7 KB · Views: 32
  • 20180526_143214.jpg
    20180526_143214.jpg
    60.7 KB · Views: 33

Pillang

Well-known member
Nagyjából én is akkor ültettem, amikor te, ennek alapján van még kb 2 heted. A kisebb autók tényleg hamarabb végeznek, de azért ez éretlennek tűnik, amennyire látni a képen. Vannak módszerek a szüreti időpont meghatározására, válassz egyet, ami szimpatikus, onnan segítség nélkül is tudni fogod, mikor arathatsz.

Pillang

Well-known member
Köszi, magától egy nagy fő csúcsra törekedett, baleset volt a toppolas, de szépen kompenzálta.

Dapk

Active member
Veteran
Na ha már feltettem akkor berakom ide is
Shaman FloweryF-ből, junusi ültetéssel még 2016-ból /vagy 15-ből

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Last edited:

what_can_there

Well-known member
Na ha már feltettem akkor berakom ide is
Shaman FloweryF-ből, junusi ültetéssel még 2016-ból /vagy 15-ből

View Image

View Image

View Image

Feltehetned az egeszalakos kepet is, mi itt mind esku alatt tanusitjuk, hogy te csak talaltad az erdoben azokat a novenyeket es kulonben is elevult mar, mert ugyan 2015-ben volt, de idoszamitasunk elott. Amugy meg nem is volt benne thc, mert ez szelid kender. :biggrin:

Dapk

Active member
Veteran
Erőt vettem magamon -megpersze az e-penis méterem is lemerülőben- feltettem albumba, csatolom:
picture.php
ui: ha most se látszik, felkeresem az ic servereit és reáája gyújtom a rack szekrényt

what_can_there

Well-known member
Kosz, meg mindig kva jol nez ki ez a saman.

Csinalj cobos naplot, aztan akkorara punpaljuk az e-peniszedet, hogy az elefantbikak is csak irigykedve logatjak majd a sajatjukat. :biggrin:

Dapk

Active member
Veteran
Kosz, meg mindig kva jol nez ki ez a saman.

Csinalj cobos naplot, aztan akkorara punpaljuk az e-peniszedet, hogy az elefantbikak is csak irigykedve logatjak majd a sajatjukat. :biggrin:

Kössz, kössz, de amellett, hogy elképesztő király vagyok, ebben azért nagy szerepe volt az időjárásnak meg a környezetnek no meg a fajtának /nem egy erős füst a shaman, de nagyon jól hozza magát kint és szeptember végére kész is. Lesz valami a COB-ról de naplót azt nem merek igérni...
ámszterdámbe mehecc :D ottan vannak

kurva nagy szerencséjük van ám a srácoknak, úgy tűnik megússzák