What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

Dr.skunk1

Member
Great White Shark (GH) meglátjuk mi lesz a vége :D

Attachments

• 20180720_114704.jpg
    20180720_114704.jpg
    119.3 KB · Views: 37

GK_420

Active member
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

na ez itt aprajafalva, itt élnek a törpök...mindenféle kushok (from what & berkifiú) meg pár af meg ilyenek...kései ültetés
Ja fiúk kibaszva már, azok virágoznának már, ezek pinák
Magról helybe vetett állomány amúgy, kb 75-80%os túlélési aránnyal! Nincs földcsere se semmi csak kis wuxal néha meg víz :d

what_can_there

Well-known member
Hoztam friss kepeket, leszedtem az autokat, az Erdpurtok jol megnottek, a viragzast is elkezdtek, jovo heten kiszedem a porzosokat, mielott telibe vernek minden punat maggal.

picture.php

picture.php

picture.php

Dr.skunk1

Member
Honapokig észre se vettem ma találtam meg pedig minden nap el mentem mellete xd szemétkupacra dobtam ki a trimmet és egy megbujt mag ugy döntött hogy életre kel. :D Közeg: salak teli szeggel, betontörmelék meg isten tudja még mi... virágzás első hetében járhat

Attachments

• 20180818_094408.jpg
    20180818_094408.jpg
    119.3 KB · Views: 49

what_can_there

Well-known member
Mar latom a jovo tavaszi kezdo kerdeseket:

- Auto Iron Lady-t nevelek, hany db 100-as szoget szurjak a kozegbe?
- Csak fel zsak cementem van itthon, eleg lesz 5 novenynek kintre?
- Gazdaboltban nem arulnak kohosalakot, valaki meg tudja mondani, hogy hol tudok venni 50 litert utanvettel, hazhozszallitassal?

;)

Dr.skunk1

Member
Ha ezt oltásnak szántad olvadsd el megegyszer... mint irtam a kidobott trimmes ládába megbujt mag kelhetett életre amit a szemétkupacra buritottam es eszre se vettem honapokig hogy ez a bokor létezik

miata420

Member
Ha ezt oltásnak szántad olvadsd el megegyszer... mint irtam a kidobott trimmes ládába megbujt mag kelhetett életre amit a szemétkupacra buritottam es eszre se vettem honapokig hogy ez a bokor létezik

Szerintem poen volt , ne vedd magadra :comfort:
Legalabbis nekem annak tunt:biggrin:

what_can_there

Well-known member
Igen, oltasnak szantam, de nem teged akartalak oltani, hanem azt, aki a furdoso+wd-40+soltvadkerti koccintos kombo utan megvilagosodik, hogy marpediglen akko az udvar kozepen tornyosodo tiz kobmeter sitt kozel idealis kozeg lesz a kis palantainak. Szoval ne vedd magadra, ertem, hogy ez magatol nott ki es nem ide ultetted. Azt meg feltetelezem, hogy van azert boven jofele szerves anyag is a tormelek kozott, ha igy meg tudott noni tapozas, ontozes nelkul, mert a vasszog az annyira nem jo viztarto kozeg es a bontott tegla meg tul keves nitratot ad le, mar amennyire en tudom.

L

laredo

Honapokig észre se vettem ma találtam meg pedig minden nap el mentem mellete xd szemétkupacra dobtam ki a trimmet és egy megbujt mag ugy döntött hogy életre kel. :D Közeg: salak teli szeggel, betontörmelék meg isten tudja még mi... virágzás első hetében járhat
ez milyen fajta?

armor001

New member
Üdv mindenkinek!Új vagyok még a fórumon és gondoltam dobok pár képet!

Power Plant
picture.php

Power Plant
picture.php

Power Plant

Super Skunk

Holnap még teszek pár képet /Sensi Star,Sweet Skunk F1 Fast/!

Last edited by a moderator: