Most akkor szabad földben vannak, vagy edényben? Úgy tervezted, hogy egész körben csalánázalékot kapnak?
Nem ismerem ezt a műtrágyát, de volldünger linz-el pl. nyomathatod őket magtól ollóig.
1 hónapSpecial queen. Mennyi idő lehet még a veg szakaszbol?
1 hónap
Érdemes lenne még ilyenkor kintre indítani? A 3 csajom nagyon szét lett rágva és a klónozás sem jön össze gondoltam berendelnék ebből 5 magot hogy legyen azért télire valami. Jövő héten már csíráznának...
Én már nem indítanék.
Na és autot? Mindenképp indítanék valamit, indoort csak decemberben tudom kezdeni legkorábban, addig meg fogok pukkadni Egyébként egyenesen RQS-től rendelve kb hány nap mire kiér a csomi?
Atlag 13 het minden autonak kell, november elejen mar nem tul szerencses ha meg van. Szamold ki. Rqs-tol nekem 2 het volt mire megjott.
kb 5 gramm / tő, ha még most akarsz vetni.
inkább október eleje lesz az, ha csak most kezdte, mivel már bőven benne vagyunk az augusztusban.Nálam a shaman elkezdett virágozni. Talán szept végén mehet a szüret!!
Volt 9 klónod ami elhalt... abból csináltál cigit? Gondolom vegben voltak, merthogy "úgysem virágzik még", és ütött. Vízből bor nem megy? Ezen az alapon nemhogy a musttól, de még a szőlő levelétől is be lehet rúgni.
Ugye tudod, hogy, a thc a virágzaton és a generatív életszakaszhoz köthető leveleken levő gyantacseppekben koncentrálódik, és észrevehetetlen mennyiségben fordul csak elő vegetatív szakaszában?