What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

dev.

Well-known member
Most akkor szabad földben vannak, vagy edényben? Úgy tervezted, hogy egész körben csalánázalékot kapnak?
Nem ismerem ezt a műtrágyát, de volldünger linz-el pl. nyomathatod őket magtól ollóig.

redmaster

Member
Most akkor szabad földben vannak, vagy edényben? Úgy tervezted, hogy egész körben csalánázalékot kapnak?
Nem ismerem ezt a műtrágyát, de volldünger linz-el pl. nyomathatod őket magtól ollóig.

Edenyben voltak eloviragig, aztan szabad fold (30L Florimo/csaj) + meg van 3 edenyben ami meg nem tudom csaj-e, valszeg fiuk, egy eselyes csaj van de lehet herma lesz. Adom neki a tragyat es flusholok viragzas kezdetekor

redmaster

Member
Tegnap óta még nagyobb a kár, ma fújtam ki jó erős Mospilan-t és még fogok! Két csaj sajnos top-olva is lett a (feltételezett) lárvák által :( A harmadiknak pedig a felső hajtásait tejlesen elpusztították.

A top-olt csajok: (első képen az egyik, másik kettőn a másik)

IMG_0102.jpg

IMG_0105.jpg

IMG_0106.jpg

Illetve itt a harmadik is:

IMG_0103.jpg

IMG_0104.jpg

Nem tudom mi lesz ennek így a vége, de nem sokat reményt fűzök hozzájuk. Van még szerintetek esélye, hogy a nem top-olt csak egy normális fővirágot hozzon? Nő még annyit? Bocsi a sok hülye kérdésért, első fotós növényeim!
Volt még rajtuk kívül 4 amiből 2-t ma dobtam ki mert kanik lettek, viszont a másik kettő 95% h csaj, azokat is ki kellene ültessem, de nem merem ilyen környezetbe, inkább veszek 1-1 20 literes cserepet/vödröt nekik. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

Dr.skunk1

Member
Special queen. Mennyi idő lehet még a veg szakaszbol? 😀

Attachments

• DSC_0223.jpg
    DSC_0223.jpg
    95.7 KB · Views: 48
  • DSC_0225.jpg
    DSC_0225.jpg
    88.8 KB · Views: 39
F

FxMaster

Érdemes lenne még ilyenkor kintre indítani? A 3 csajom nagyon szét lett rágva és a klónozás sem jön össze gondoltam berendelnék ebből 5 magot hogy legyen azért télire valami. Jövő héten már csíráznának...

Én már nem indítanék.

F

FxMaster

Na és autot? Mindenképp indítanék valamit, indoort csak decemberben tudom kezdeni legkorábban, addig meg fogok pukkadni :D Egyébként egyenesen RQS-től rendelve kb hány nap mire kiér a csomi?

Atlag 13 het minden autonak kell, november elejen mar nem tul szerencses ha meg van. Szamold ki. Rqs-tol nekem 2 het volt mire megjott.

Last edited:

redmaster

Member
Atlag 13 het minden autonak kell, november elejen mar nem tul szerencses ha meg van. Szamold ki. Rqs-tol nekem 2 het volt mire megjott.

Na végül Sp. Queen-t rendeltem, lesz ami lesz. Remélem későn jön a fagy :biggrin:
Egyébként ahhoz képest, hogy azt írják, hogy a pénteki rendeléseket hétfőn postázzák, ma ment át a pénz és már úton is vannak a magok, ezzel is nyertem 2 napot

W

wildkender

kb 5 gramm / tő, ha még most akarsz vetni.

Egyébként virágzik már valakinek valami? A korai fajtákon augusztus 20. körül már látható virág kezdemények szoktak lenni.

Last edited:

redmaster

Member
kb 5 gramm / tő, ha még most akarsz vetni.

Szerintem annál azért több lesz, pláne, hogy úgy tervezem, hogy 2-3 hétig este sötétedéskor behozom őket és még világítom, hogy maradjanak kicsit tovább vegben. Egyébként 5g/plant már jó ha a magok árát nézzük :biggrin::biggrin:

NebulaIICBD

New member
Egyébként virágzik már valakinek valami? A korai fajtákon augusztus 20. körül már látható virág kezdemények szoktak lenni.[/QUOTE]

Nálam a shaman elkezdett virágozni. Talán szept végén mehet a szüret!!:biggrin:

W

wildkender

Nálam a shaman elkezdett virágozni. Talán szept végén mehet a szüret!!:biggrin:
inkább október eleje lesz az, ha csak most kezdte, mivel már bőven benne vagyunk az augusztusban.

szeptemberre az készül el, ami már július közepén/végén virágzik.

redmaster

Member
Ááá nem hiszem el... volt 9 klónom ami elhalt, leszedtem a középső jajtásokat, mondom brahiból csinálok egy cigit... úgysem virágzik még... Hát kurva nagy meglepi, ütött. Nem erősen, de azért lehet érezni. Már alig várom a szüretet :biggrin: :biggrin:

Kukutyin

Member
Volt 9 klónod ami elhalt... abból csináltál cigit? Gondolom vegben voltak, merthogy "úgysem virágzik még", és ütött. Vízből bor nem megy? :D Ezen az alapon nemhogy a musttól, de még a szőlő levelétől is be lehet rúgni.

Ugye tudod, hogy, a thc a virágzaton és a generatív életszakaszhoz köthető leveleken levő gyantacseppekben koncentrálódik, és észrevehetetlen mennyiségben fordul csak elő vegetatív szakaszában?

redmaster

Member
Volt 9 klónod ami elhalt... abból csináltál cigit? Gondolom vegben voltak, merthogy "úgysem virágzik még", és ütött. Vízből bor nem megy? :D Ezen az alapon nemhogy a musttól, de még a szőlő levelétől is be lehet rúgni.

Ugye tudod, hogy, a thc a virágzaton és a generatív életszakaszhoz köthető leveleken levő gyantacseppekben koncentrálódik, és észrevehetetlen mennyiségben fordul csak elő vegetatív szakaszában?

Én is így tudtam, pont ezért lepett meg. Mondom még egyszer, nem ért egy rendes cigi közelébe sem, de mindenképp volt benne THC! A tolerannciám is a nullát súrolja, ezt is hozzá kell tennem.

W

wildkender

belehet szívni levéltől, 2-3% thc simán van benne. a hím növény bogyóitól is be lehet szívni nem gyengén.