What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

redmaster

Member
belehet szívni levéltől, 2-3% thc simán van benne. a hím növény bogyóitól is be lehet szívni nem gyengén.

csak a felső kis hajtásokat szárítottam le, ahol majd a virágok lesznek. Gondolom itt koncentráltabb a THC, meg amúgy is már virágzás előtt voltak. Csak meglepett, hogy veg-ben termeli a THC-t.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
redmaster.. ha van lehetőséged lámpázd elő a speckókat, legalább 2-3 hétig és augusztus végén rakd ki, nagyobb cserepekbe.. és ha jön a fagy be tudod vinni estére.

redmaster

Member
redmaster.. ha van lehetőséged lámpázd elő a speckókat, legalább 2-3 hétig és augusztus végén rakd ki, nagyobb cserepekbe.. és ha jön a fagy be tudod vinni estére.

Átveszik majd a klónok helyét, szeptember elejéig nem is rakom őket ki. Viszont arra is gondolta, hogy miután már kint vannak, esténként még behozom egy kis megvilágításra, hogy késleltessem a virágzást. Mikor lehetne legkésőbb elekzdeni velük a virágzást? Vagy ez így hülye ötlet, inkább kezdjék 3 hétig 16/8-ban CFL-ek alatt?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
elég hülye ötlet :D

20/4 de minimum 18/6 al nyomassad... szept 21. már kint is 12/12... szept 5.-10 kirakod... nyomatsz neki 24 óra sötétsokkot oszt jóvan lesz ami lesz

redmaster

Member
elég hülye ötlet :D

20/4 de minimum 18/6 al nyomassad... szept 21. már kint is 12/12... szept 5.-10 kirakod... nyomatsz neki 24 óra sötétsokkot oszt jóvan lesz ami lesz

Így lesz. Az árukat csak behozzák. Nem is vacillálok, áztatom mind az 5 mageszt ahogy ideér :biggrin:

redmaster

Member
SAM_2492.jpg

SAM_2495.jpg

SAM_2496.jpg

Lesz azért itt is pár gé

what_can_there

Well-known member
November vegeig tudom oket eletben tartani, a malawi elvileg november elejen szedheto, a hazere december-januart irnak, ezek nem lesznek teljesen keszen, de remelem, hogy nemi magot, meg par cigire valot azert lehuzok roluk. Hetvegen majd uppolok, amugy mindent vissza kellett nyesni, mert nagyon megugrottak, az autokat teljesen benottek volna, a haze mar 2 meter korul lenne.

Dapk

Active member
Veteran
Csak meglepett, hogy veg-ben termeli a THC-t.

már az előtt is :) -mondjuk nincs az az isten hogy elszívjak egy palántát

https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6121887&postcount=17

November vegeig tudom oket eletben tartani, a malawi elvileg november elejen szedheto, a hazere december-januart irnak, ezek nem lesznek teljesen keszen, de remelem, hogy nemi magot, meg par cigire valot azert lehuzok roluk. Hetvegen majd uppolok, amugy mindent vissza kellett nyesni, mert nagyon megugrottak, az autokat teljesen benottek volna, a haze mar 2 meter korul lenne.

malawiról teljes körű beszámolót kérek :D -nem rég szívtam és újra megjött a durban p flash csak még durvábban, iszonyat jó para mókus high -már aki ezt szereti!
Köv vásárlásom alanya, az már biztos!
Kép nincs?

Dr.skunk1

Member
Szerintetek mennyi jöhet róluk? 120centi most mind 2. Special queen 1 ről van szó. ma kezdtem el lekötözni őket. illetve mikorra érik be. Azt olvastam szeptember végén de a naplók közt láttam olyat aki oktober közepén szedte.

Attachments

• DSC_0233.jpg
    DSC_0233.jpg
    111.1 KB · Views: 44

hobbi ur

Well-known member
ez mekkora kérdés ez a '[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Szerintetek mennyi jöhet róluk?[/FONT]', mint a Mónika Show, beszéjjük meg
már bocs, de mióta megloptak, szélkár, gomba, rovartámadás bejátszott, mulatok az ilyen kérdésen

a földikutya/hörcsögvakondról már nem is beszélve. mint egy börleszkfilm

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
:D

szerintetek jöhet erről le mennyi special queen ?

DSC_0039_cleaned.jpg

földlabdával saccra 55-60 kg lehet

Kukutyin

Member
Te hülye vagy??? A zöld hajtásokban van csak a thc, virágzás előtt, csak vigyázz nehogy agyonbasszon :D A legjobban akkor jársz ha leklónozod őket és amikor a legzsengébbek a gyökerezés után, nyersen elszívod mind.

redmaster

Member
Na megjottek a magjaim. 2 darabot berakok 20/4-be szept. 15 kornyekeig, aztan kirakom oket, lesz ami lesz. Nagyon gaz ha erre a par hetre nem veszek mylart hanem inkabb alufoliat hasznalok? Illetve 2x26w 6400K-s CFL eleg lesz nekik erre a rovid idore?

M

Mackosajt

Na megjottek a magjaim. 2 darabot berakok 20/4-be szept. 15 kornyekeig, aztan kirakom oket, lesz ami lesz. Nagyon gaz ha erre a par hetre nem veszek mylart hanem inkabb alufoliat hasznalok? Illetve 2x26w 6400K-s CFL eleg lesz nekik erre a rovid idore?
nem oszt nem szoroz, de ezeken már nagyon kevés lesz,
de azé' sok sikert hozzájuk.
milyen magokat vettél?

Latest posts

Latest posts