What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

what_can_there

Well-known member
Mennyire eros ez a fajta? Nekem az volt a bajom a blb-vel is meg a floval is, hogy nem voltak hatasra eleg erosek, olyan kozepes szintet tudtam kihozni beloluk, meg ugy is, hogy a novenyek teljesen egeszsegesek voltak, a viragzat pedig rendkivul gyantas (foleg a blb az nagyon patent bud volt ranezesre).

fagyra nem emléxem, inkább csak túlérleltem, mert nem fenyegette a penész veszély... hatásra, olyan amit te is mondasz what_can_there! de a Flo-ból nekem volt ami nagyon erős volt, majd arról keresek képeket.

Flo (dutch passion)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

what_can_there

Well-known member
Az en Flo-mnak is lila volt a foszara, oktober vegen tudtam szedni, szemben azzal, amit mondanak, hogy mar szeptember kozepetol folyamatosan arathato (wtf???).

ja, későn érik, ráadásul szakaszosan (ezért kell a multi-harvest), felülről lefelé, de valami nagyon szélsőségesen. mintha minimum 2 hét lenne a teteje meg az alja között. ez a feno nagyon tömör virágot produkált és a hatása is félelmetes volt, sokan meghökkentek rajta. szaga szinte semmi, ízere jó. kár, hogy nem lett klónozva, mert ez a feno nagyon komoly volt.

Dapk

Active member
Veteran
Okt 15-én készült kép 22-én lett leszedve. Fajta Chocholope válogatta hobbi úr, penész mentesen szedtem jó nagy bugákkal.

attachment.php

Attachments

• csoki.jpg
    csoki.jpg
    89.5 KB · Views: 38

Pillang

Well-known member
Ez a növi kan lett, egyetlen regularom abban az évben, a csajokkal őzek végeztek, de olyan mázlim volt, hogy ütősebbre sikeredett, mint az előző évi csajszik, pedig azok közt olyan nevek voltak, mint a White Rhino, vagy Big Bang. Egyetlen hátránya az íze, ugye, itt leveleket kellett betekerni, nem virágot. De mivel nem vagyok nagy süti rajongó, inkább elfüstöltem. Nem tudom, hogy szerencsés fenót fogtam ki, vagy mind ilyenek az SH-k. Amúgy Super Silver Haze-ből arattam már outban egész jót.

EEEeee

Member
Na ez itt a kert:

Itt azért rendben megy minden ahogy azt kell. Pár darab kicsit megtorpant de van még azoknak is idejük kijönni/nagyranőni.
Majd legközelebb mondom melyik mi mert most fejből hirtelen nem vágom.

:plant grow:
:tiphat:

Attachments

• 20170518_194051_1_cleaned.jpg
    20170518_194051_1_cleaned.jpg
    75.6 KB · Views: 50

EEEeee

Member
Te nem aprózod el báttya x'D

Viccelsz??? Most is csak trim van már szívni egy hónapja, jóesetben kitart szüretig, de hol van az még.

De biztos ami biztos van még 3 db dinafem CHP fotós, azok is mozik. Kicsit kissebbek kicsit később lettek kirakva, majd arról is jönnek képek idővel, naplózni nem sok kedvem van de itt minden infót/smokreportot megosztok majd, ha van rá igény.
Jah a képeken az mind autos.

K

kukta

Remélem nem látjuk viszont ezt a kertet a poliszponthun. Én mindig azt vallom hogy még magánterületen is rejtsük valahogy a növényeket,mert úgy is lehet őket rendesen gondozni és 2 méteres példányokat nevelni,jó hozammal és minőséggel.Kár ilyen katonás rendbe ültetni,jön egy helikopter ami ezt nézi direkt,mert van ilyen!Szívem szerint én is így csinálnám de nem lehet figyelmen kívül hagyni hogy ez Magyarország. Ha egy toleráns országban van eza kert akkor nem szóltam :)

Latest posts

Latest posts