הורדתי היום חצי מאחת הג'ילי בין וכמה שיפודים מהדיזל בעציץ הקטן שעל העציץ הגדול.
הג'ילי כמעט מוכנות, עוד כמה ימים. זו ספציפית לא הראתה התפתחות בשבוע האחרון אך הצבע של הקריסטלים עדיין בערך 30% שקוף. נראה שיתייבש משהו איך הסטלה ונחליט מתי להוריד.
הדיזל גם יחסית בשלה, אבל צריך גם סטוק יותר צעיר בשלוף.
חוץ מזה שהענפים שלה הצלו משמעותית על שיפודים אחרים ככה שתאכלס לא שיניתי בהרבה את הכיסוי של האור ואני מצפה ליותר יבול מהמהלך הזה.
הפרחים יותר קטנים מבקוקוס נכון לעכשיו. נראה כמה יצא המשקל.
בכולל לדיזלים יש עוד שבוע וחצי - שבועיים בתאכלס. אין לי כוונה להוריד אותן מוקדם ממה שצריך, במיוחד שאין לי עדיין מה לשים במקומן :-X
יש לי קאטים של
RHÖNER DRÖHNER
JACKS CLEANER II
BLACK DOMINA
SOMANGO
SKYWALKER OG
NEBULA
AFGHAN DELIGHT
KOSHER KUSH
AMNESIA CORE CUT
SUPER SKUNK
SWEET SKUNK
SUPER SILVER SOUR DIESEL HAZE
LSD
LEELA
FLAV
TRAINWRECK
SWEET PINK GRAPEFRUIT
C99 x NL
SUPER LEMON HAZE
ORANGE BUD
DR. WHO
וכמובן מלאי של דיזלים ושל ג'ילי בין.
כנראה שמנורה אחת תהיה דיזל #10 של יקה שאני צריך לבדוק ובשניה אני אשים 6 עציצים של דברים אחרים.
האלו שנראה לי הכי בסבירות הם הסופרדיזלהייז, סופר למון, רונר דרונר, קושר קוש, דר. הו וג'קס קלינר.
השיטה תהיה פשוטה- בעציצים הגדולים פשוט לעקור את הצמח ולשים חדש.
בקטנים להוציא את כל המצע למיכל גדול, לערבב עם עוד 20 אחוז קוקוס+הומוס טרי+מיקוריזה ולהכניס לעציצים מחדש.
כל החומרים מהמחזור הנוכחי אמורים להיות רלוונטיים גם במחזור הבא בלי בעיה.
מעניין כמה תולעים אני אמצא :-D
נראה מה יהיה עם ההידרו.
יוצאים פרחים קטנים אבל סבבה בגלל שבאמת הצמח הזה הוזנח.
אני לא חושב שתהיה בעיה לגדל שם מפלצת, אבל גם בגלל שבסוף התברר שהגנטיקה הייתה בעייתית (טעות בייחור) לא ממש היה אכפת לי ממנו.
אני גם רוצה פעם הבאה צמח עם שורשים לפחות עד התחתית.
הג'ילי כמעט מוכנות, עוד כמה ימים. זו ספציפית לא הראתה התפתחות בשבוע האחרון אך הצבע של הקריסטלים עדיין בערך 30% שקוף. נראה שיתייבש משהו איך הסטלה ונחליט מתי להוריד.
הדיזל גם יחסית בשלה, אבל צריך גם סטוק יותר צעיר בשלוף.
חוץ מזה שהענפים שלה הצלו משמעותית על שיפודים אחרים ככה שתאכלס לא שיניתי בהרבה את הכיסוי של האור ואני מצפה ליותר יבול מהמהלך הזה.
הפרחים יותר קטנים מבקוקוס נכון לעכשיו. נראה כמה יצא המשקל.
בכולל לדיזלים יש עוד שבוע וחצי - שבועיים בתאכלס. אין לי כוונה להוריד אותן מוקדם ממה שצריך, במיוחד שאין לי עדיין מה לשים במקומן :-X
יש לי קאטים של
RHÖNER DRÖHNER
JACKS CLEANER II
BLACK DOMINA
SOMANGO
SKYWALKER OG
NEBULA
AFGHAN DELIGHT
KOSHER KUSH
AMNESIA CORE CUT
SUPER SKUNK
SWEET SKUNK
SUPER SILVER SOUR DIESEL HAZE
LSD
LEELA
FLAV
TRAINWRECK
SWEET PINK GRAPEFRUIT
C99 x NL
SUPER LEMON HAZE
ORANGE BUD
DR. WHO
וכמובן מלאי של דיזלים ושל ג'ילי בין.
כנראה שמנורה אחת תהיה דיזל #10 של יקה שאני צריך לבדוק ובשניה אני אשים 6 עציצים של דברים אחרים.
האלו שנראה לי הכי בסבירות הם הסופרדיזלהייז, סופר למון, רונר דרונר, קושר קוש, דר. הו וג'קס קלינר.
השיטה תהיה פשוטה- בעציצים הגדולים פשוט לעקור את הצמח ולשים חדש.
בקטנים להוציא את כל המצע למיכל גדול, לערבב עם עוד 20 אחוז קוקוס+הומוס טרי+מיקוריזה ולהכניס לעציצים מחדש.
כל החומרים מהמחזור הנוכחי אמורים להיות רלוונטיים גם במחזור הבא בלי בעיה.
מעניין כמה תולעים אני אמצא :-D
נראה מה יהיה עם ההידרו.
יוצאים פרחים קטנים אבל סבבה בגלל שבאמת הצמח הזה הוזנח.
אני לא חושב שתהיה בעיה לגדל שם מפלצת, אבל גם בגלל שבסוף התברר שהגנטיקה הייתה בעייתית (טעות בייחור) לא ממש היה אכפת לי ממנו.
אני גם רוצה פעם הבאה צמח עם שורשים לפחות עד התחתית.