ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
הנתונים המספריים הם שיש לי בערך 8 צנצנות מלאות, מתלה כביסה מלא בגראס שמתייבש, 6.6 גרם חשיש ועוד גזם שאני הולך לחשש בתקווה שכבר היום
שהכל יהיה יבש אני אשקול ואתן מספרים כמו שצריך, אל חשש
אחינו, ברצינות? אני יודע מה נכנס.
יש השפעה של גנטיקה מעבר לשיטת גידול. אני משווה לפרחים אחרים שגדלו באותו גידול.
יש לי אחת שנראית כמו ה
Candy Shop pheno
שיש לה ריח של סוכריות משהו מדהים. יבול סביר של 78 גרם. השלישית גם סבבה לגמרי.
רק מספר 5 קצת מאכזבת. אחרי גרם וחצי ממנה אני חושב שהיא חלשה מידי.
סליחה על הבורות אבל מה הכוונה
Candy Shop pheno..?
זה סוג מסוים של גנטיקה יענו?
פשוט גם בתמונות מגוגל שאתה מסתכל על הגנטיקה של הג'ילי בין, רוב הפרחים עצמם לא מרשימים במיוחד מבחינת המראה..
יש להם כמעט תמיד מראה פתוח וחלש כזה כאילו מראה יותר עדין
Bag appeal
זו דרישה למתקדמים..
אצלי החשיבות היא בסדר הבא:
איכות
כמות
ריח
טעם
מראה
גוגל תמונות זה לא מקור אמין במיוחד... אבל שני הבאצים נראים לי טובים באותה מידה. דווקא אני לא אוהב את הפרחים הדחוסים מדי, קשה יותר לקסס אותם לתערובת הומוגנית.
הזזתי את הטיימרים, מחר מתחילים פריחה
קיבלו היום ואתמול תה קומפוסט טוב עם ורמיקומפוסט, מולסה, חומצות אמינו, קלפ ותמצית יוקה. אתמול גם לקחתי 3 ייחורים מכל צמח.
פונזי נכנסתה בקטע יפה לאורגני הא ? איך אתה מתרשם עד עכשיו מהסמוק האורגני של הסיבוב האחרון לעומת סיבוב אם כימי\מינראלי
אגב למה אתה לא עובד אם סופרסויל מוכנה שמכילה את כול הגודס בפנים
האמת שמבין אותך העיניין של להתאים את הקוקטייל של התה למה שאתה צריך נשמע נוח, אבל שווה לך לנסות סופרסויל יכול לחסוך לך המון היתעסקות אם כול התוספות האורגניות אלא אם כן אתה מחפש את זה.
שאלה קטנה על הדרך, אני משתמש במולטי ויטמין אורגני שמכיל המון דברים טובים , חשבתי לנסות לתת בהשקייה הבאה להוציא את האבקה מהקפסולה ולהשקות אם זה את המים.
הייתה ממליץ ?
Spirulina (Spirulina Platensis) Algae Powder, Mango (Mangifer Indica) Seed Extract, Barley Grass (Hordeum Vulgare) Powder, Broccoli (Brassica Oleracea) Powder, Apple (Malus Domestica) Fruit Extract, Kelp (Ascophyllum Nodosum) Powder, Chlorella (Chlorella Pyrenoidosa) Powder, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Fruit Extract, Cherry (Prunus Serotina) Fruit Extract, Red Raspberry Leaf (Rubus ideaus) Powder, Strawberry (Fragaria Vesca) Fruit Powder, Blackberry (Rubus Fruitcosus) Fruit Powder, Blood Orange (Citrus Sinensis) Fruit Powder, Watermelon (Citrullus Lanatus Mansfeld) Powder, Red Currant (Ribes Rubrum) Fruit Powder, Pomegranate (Punica Granatum) Rind Extrac
אלו הם המרכיבים בנוסף לספקטרום מלא של ויטמינים ומינרלים ,והאם לצמח תהיה ביכלל אפשרות לספוג משהו זאת השאלה הכללית?