אהלןפונזי נכנסתה בקטע יפה לאורגני הא ? איך אתה מתרשם עד עכשיו מהסמוק האורגני של הסיבוב האחרון לעומת סיבוב אם כימי\מינראלי
אגב למה אתה לא עובד אם סופרסויל מוכנה שמכילה את כול הגודס בפנים
האמת שמבין אותך העיניין של להתאים את הקוקטייל של התה למה שאתה צריך נשמע נוח, אבל שווה לך לנסות סופרסויל יכול לחסוך לך המון היתעסקות אם כול התוספות האורגניות אלא אם כן אתה מחפש את זה.
שאלה קטנה על הדרך, אני משתמש במולטי ויטמין אורגני שמכיל המון דברים טובים , חשבתי לנסות לתת בהשקייה הבאה להוציא את האבקה מהקפסולה ולהשקות אם זה את המים.
הייתה ממליץ ?
Spirulina (Spirulina Platensis) Algae Powder, Mango (Mangifer Indica) Seed Extract, Barley Grass (Hordeum Vulgare) Powder, Broccoli (Brassica Oleracea) Powder, Apple (Malus Domestica) Fruit Extract, Kelp (Ascophyllum Nodosum) Powder, Chlorella (Chlorella Pyrenoidosa) Powder, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Fruit Extract, Cherry (Prunus Serotina) Fruit Extract, Red Raspberry Leaf (Rubus ideaus) Powder, Strawberry (Fragaria Vesca) Fruit Powder, Blackberry (Rubus Fruitcosus) Fruit Powder, Blood Orange (Citrus Sinensis) Fruit Powder, Watermelon (Citrullus Lanatus Mansfeld) Powder, Red Currant (Ribes Rubrum) Fruit Powder, Pomegranate (Punica Granatum) Rind Extrac
אלו הם המרכיבים בנוסף לספקטרום מלא של ויטמינים ומינרלים ,והאם לצמח תהיה ביכלל אפשרות לספוג משהו זאת השאלה הכללית?
אני מחפש את המינונים הנכונים למערכת שלי ולאיך שאני אוהב את הגראס שלי.
הגראס יצא משמעותית לבן יותר ובטעם טוב יותר. מצד שני הפרחים קטנים יותר ויצא לי בערך 10 אחוז פחות יבול.
אני מוסיף דברים שאין בסופר סויל, כמו תולעים. יש לי מיקס שמותאם ספציפית לשיטת הגידול שלי ואני עובד על כמה קונספטים שדורשים שימוש ברכיבים שלא יכולים לעבור ייבוש.
אני לא קרוב ללהבין את ההשפעות של כל מיצוי צמחי על גראס. התשובה שלי היא מאוד פשוטה - תנסה.
שים כמה עציצים דומים, אחד תן ויטמין ואחד לא ותגיד לנו אתה מה הולך
זה בטוח יהיה מהיר יותר מלהעריך את השאלה הזו תיאורתית.