What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ORGANIX & SHIZZLES

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
פונזי נכנסתה בקטע יפה לאורגני הא ? איך אתה מתרשם עד עכשיו מהסמוק האורגני של הסיבוב האחרון לעומת סיבוב אם כימי\מינראלי
אגב למה אתה לא עובד אם סופרסויל מוכנה שמכילה את כול הגודס בפנים
האמת שמבין אותך העיניין של להתאים את הקוקטייל של התה למה שאתה צריך נשמע נוח, אבל שווה לך לנסות סופרסויל יכול לחסוך לך המון היתעסקות אם כול התוספות האורגניות אלא אם כן אתה מחפש את זה.

שאלה קטנה על הדרך, אני משתמש במולטי ויטמין אורגני שמכיל המון דברים טובים , חשבתי לנסות לתת בהשקייה הבאה להוציא את האבקה מהקפסולה ולהשקות אם זה את המים.
הייתה ממליץ ?

Spirulina (Spirulina Platensis) Algae Powder, Mango (Mangifer Indica) Seed Extract, Barley Grass (Hordeum Vulgare) Powder, Broccoli (Brassica Oleracea) Powder, Apple (Malus Domestica) Fruit Extract, Kelp (Ascophyllum Nodosum) Powder, Chlorella (Chlorella Pyrenoidosa) Powder, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Fruit Extract, Cherry (Prunus Serotina) Fruit Extract, Red Raspberry Leaf (Rubus ideaus) Powder, Strawberry (Fragaria Vesca) Fruit Powder, Blackberry (Rubus Fruitcosus) Fruit Powder, Blood Orange (Citrus Sinensis) Fruit Powder, Watermelon (Citrullus Lanatus Mansfeld) Powder, Red Currant (Ribes Rubrum) Fruit Powder, Pomegranate (Punica Granatum) Rind Extrac

אלו הם המרכיבים בנוסף לספקטרום מלא של ויטמינים ומינרלים ,והאם לצמח תהיה ביכלל אפשרות לספוג משהו זאת השאלה הכללית?
אהלן :)
אני מחפש את המינונים הנכונים למערכת שלי ולאיך שאני אוהב את הגראס שלי.
הגראס יצא משמעותית לבן יותר ובטעם טוב יותר. מצד שני הפרחים קטנים יותר ויצא לי בערך 10 אחוז פחות יבול.
אני מוסיף דברים שאין בסופר סויל, כמו תולעים. יש לי מיקס שמותאם ספציפית לשיטת הגידול שלי ואני עובד על כמה קונספטים שדורשים שימוש ברכיבים שלא יכולים לעבור ייבוש.

אני לא קרוב ללהבין את ההשפעות של כל מיצוי צמחי על גראס. התשובה שלי היא מאוד פשוטה - תנסה.
שים כמה עציצים דומים, אחד תן ויטמין ואחד לא ותגיד לנו אתה מה הולך :)
זה בטוח יהיה מהיר יותר מלהעריך את השאלה הזו תיאורתית.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יום ראשון לפריחה

attachment.php
attachment.php

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    90.1 KB · Views: 36
  • 6.jpg
    6.jpg
    88 KB · Views: 32

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
שבוע 1 לפריחה

attachment.php
attachment.php

Attachments

• 7.jpg
    7.jpg
    65.6 KB · Views: 35
  • 8.jpg
    8.jpg
    93 KB · Views: 28

Scroggy B

Active member
LET THE STRETCHING COMMENCE ! =)~

אין הרבה מה להגיד לך פונזי, זה סתם עוד פוסט למניין הפוסטים.. נראה טוב כרגיל.
לאיזה סטרץ' אתה מצפה מהזן הזה?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה 11 זנים, אני מצפה להרבה בעיות של גבהים לא שווים בעיקר.
מהדר. הו אני מצפה ל10%, מהפלאב בערך אותו דבר.
מהסופר סילבר הייז והלמון הייז אני מצפה ללפחות 150%.

buddy3

Member
דר' פונזי, זה נראה מדהים כרגיל!

לכמה זמן סטרצ' היית מצפה מהסופר סילבר הייז?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
כצפוי יש המון בעיות גבהים, ורשת לא תהווה פתרון טוב כי הסאטיבות יתפסו את הכל

חוזרים לאולדסקול :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
2 שבועות פריחה:

attachment.php
attachment.php

Attachments

• 9.jpg
    9.jpg
    96.6 KB · Views: 24
  • 10.jpg
    10.jpg
    96.7 KB · Views: 29

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
סוף שבוע רביעי, הראשים קצת סודרו אחרי שההתמתחות בטוח נגמרה.

attachment.php
attachment.php

וקלוזאפ על הראש של לואי:
attachment.php

Attachments

• 13.jpg
    13.jpg
    100.3 KB · Views: 34
  • 14.jpg
    14.jpg
    108.6 KB · Views: 31
  • 15.jpg
    15.jpg
    49.2 KB · Views: 34

Pop A Molly

Member
סוף שבוע רביעי, הראשים קצת סודרו אחרי שההתמתחות בטוח נגמרה.

View ImageView Image

וקלוזאפ על הראש של לואי:
View Image

that view tho ..
, פאקינג ג'ונגל יש לך שם, אהבתי את הפיסטילס הוורודים של לואי זה גנטיקה או ביגלל טמפ נמוכות?
יחסית לשבוע רביעי הבנות משמינות בקצב יפה, כול גידול שלך זה שואו ;)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
that view tho ..
, פאקינג ג'ונגל יש לך שם, אהבתי את הפיסטילס הוורודים של לואי זה גנטיקה או ביגלל טמפ נמוכות?
יחסית לשבוע רביעי הבנות משמינות בקצב יפה, כול גידול שלך זה שואו ;)
:smokeit:

תודה רבה!
הג'ונגל זה הסאטיבות, אני לא רואה טעם להמנע מג'ונגל איתן - אני מעדיף צמחים שממלאים את האוהל מאשר צמחים קטנים כי הצמחים עצמם לא צפופים ואפשר לסדר שאור יגיע גם ללמטה בלי הרבה בעיה.

השערות הורודות זה עניין גנטי. בשאר הצמחים זה לא מופיע, לפחות לא בצורה כל כך בולטת.

shoresh420

Member
אין מה להגיד פונזי אתה פלאח אמיתי :)
הכל נראה מדהים !
ניסית פעם להשתמש ב-EM או בבוקאשי ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אין מה להגיד פונזי אתה פלאח אמיתי :)
הכל נראה מדהים !
ניסית פעם להשתמש ב-EM או בבוקאשי ?
בודאי
בוקאשי מבחינתי זה קומפוסט חלטורה מבוסס קש. לא התלהבתי משום פיצ'ר ספציפי חוץ מזה שהוא מתאים לבתי מגורים.
לבית אני מעדיף באופן חד משמעי חוות תולעים אדומות - הרבה יותר מהיר, יעיל וגם אם אתה מחזיק כמה דגים טורפים אתה יכול לעשות מופעים עם איך שהם אוכלים את התולעים האלו.

איאם לא מצאתי באספקה יציבה. כן - ראיתי תוצאות של שימוש בחומר באופן מובהק, אבל אני משתמש באלטרנטיבות בכל הנוגע לאילוח במיקרואורגניזמים. אני אוהב תה קומפוסט, ואני מקפיד להביא מקורות שונים שאפשר, עדיף מהאזור פה כדי להביא מיקרובים מקומיים ככה שבניגוד למוצר קנוי המיקרואורגניזמים יכול להיות שגם ימשיכו לקיים אוכלוסיה יציבה.
אני משתדל להוסיף גם תולעים לעציצים הגדולים, שכבת חיפוי יפה, עלים מעל החיפוי כאוכל לתולעים וכל הסיפורים האלו.

באאוטדור האיאם עובד מעולה בריסוס כנגד חרקים וכבוסטר בעקות, לפני מכות חום ודברים כאלה.

מה שכרגע אני משחק איתו מבחינת תוספים זה דברים יותר פשוטים - קלפ, חומצות פולביות, תמציות יוקה, סוגים שונים של גואנו וורמיקומפוסט.
זה נוח כי גואנו אני שם רק בערבוב, אז לא צריך להתעסק איתו. את הורמיקרומפוסט אני מוסיף כל שבועיים - שלושה שהצמחים נראים כאילו הם לפני שלב התפתחותי חשוב וכל השאר יש לי מעורבבים מראש בבקבוק ואני מוסיף אותם אם אני רואה איזה שהוא מחסור.

ככה שתאכלס בקושי יש עבודה בזמן הגידול - הדרך הכי קלה אם לא רוצים לעשות טעויות.