Nucky_Johnson
Active member
i wlasnie 'bo se moge gadac' i na razie nic wiecej to godom
Przelicznik gramm na watt i dla mnie jest decydujacy.
Ale i na oko juz widac ze 150cdm rozniesie 150hps na strzepy
To samo sobie pomyslalem!
Ale i swita mi:
1. Tak jak mowiles 3 posrodku w wingu i 140w cdm-r dookola.
albo
2. trojkat- Jedna na srodku (w poprzeg), dwie w skrzydlach (podluznie) w wingu i 140w cdm-r dookola.
albo
3. Dwa posrodku w wingu i 280w cdm-r dookola.
P.S.
Jedna nowka mi pekla z tych 150cdm, nie bylo mnie w domu, ale po dwoch dniach, co jest?
W srodku troche popiolu a szklo pekniete.
Komus to sie jeszcze zdarzylo?
P.S.2- Liscie zolte bo:
- z prawej stoi rzad w doniczkach i ta z przodu to nowy klon i taki #*#*# zazarty. Juz w niego wszystko wlalem co mam(ec 1,4 i dotego 1ml/1,5l pk 13/14) i dopiero zabiera sie do roboty.
- reszta jedzie na zbalansowanej diecie. 7 odmian ciezko jedna supa wykarmic, ale moim zdaniem wszystkie robia co trzeba- EC~1,5 i moim zdaniem styka.
Przelicznik gramm na watt i dla mnie jest decydujacy.
Ale i na oko juz widac ze 150cdm rozniesie 150hps na strzepy
Fajnie sobie to ogarnąłeś na tych trzonkach rx7s. Prosi się aż o jeszcze jedną pośrodku.
To samo sobie pomyslalem!
Ale i swita mi:
1. Tak jak mowiles 3 posrodku w wingu i 140w cdm-r dookola.
albo
2. trojkat- Jedna na srodku (w poprzeg), dwie w skrzydlach (podluznie) w wingu i 140w cdm-r dookola.
albo
3. Dwa posrodku w wingu i 280w cdm-r dookola.
P.S.
Jedna nowka mi pekla z tych 150cdm, nie bylo mnie w domu, ale po dwoch dniach, co jest?
W srodku troche popiolu a szklo pekniete.
Komus to sie jeszcze zdarzylo?
P.S.2- Liscie zolte bo:
- z prawej stoi rzad w doniczkach i ta z przodu to nowy klon i taki #*#*# zazarty. Juz w niego wszystko wlalem co mam(ec 1,4 i dotego 1ml/1,5l pk 13/14) i dopiero zabiera sie do roboty.
- reszta jedzie na zbalansowanej diecie. 7 odmian ciezko jedna supa wykarmic, ale moim zdaniem wszystkie robia co trzeba- EC~1,5 i moim zdaniem styka.