mastervoodoo
Member
De unde tai? rosu sau negru? In ce recomanzi sa plantez butasul?
nu poti inca edita. dupa 50 posts o sa poti.
vezi ca trebuie sa tai toate frunzele de sub apa si inclusiv pe cele mari care se vad in poza, cele de jos. se vede ca nu ai citit despre clonare..
sper ca aia din apa nu e scartaietoare. substantele care le lasa aia in apa or sa inhibe dezvoltarea radacinilor. nu se folosesc decat materiale inerte sau food grade daca vrei sa ai succes cu clonarea..
L.E. AM citit si restul topicului. Apa distilata la clone? Nu stiam. Eu nu as pune asa ceva.
lumina e ok, atat timp cat e slaba si pusa mult mai departe de planta decat ar fi pt veg.. si doar daca ai taiat majoritatea frunzelor dupa cum ti-am zis. altfel clona va incerca sa faca fotosinteza si se va auto-consuma. poti pune miere si in apa, cu conditia sa fie miere naturala si sa schimbi apa si sa cureti bine dupa 1-2 zile. ii va da un boost. apa de salcie ar fi iar buna. si aia sta mai multe zile fara probleme. nu as planta-o pana nu are macar mici radacini. in pamant sunt multi patogeni care o pot ataca.
saca vrei sa o ajuti cumva poti adauga bule de aer in apa.
cat despre lipsa de timp.. google e asa antrenat in ziua de azi ca daca stii cum sa intrebi ce iti trebuie sa Afli ai raspunsul instant.