What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

plm

Member
Nu este a mea, ma gandeam sa va arat si voua asa ca aspect, soiul este Ducksfoot, au si cei de la Dutch Passion un cross daca nu ma insel, Frisian Duck sau ceva de genul, mi s-a parut interesanta productia de tricomi abundenta si forma la fan leaves practic are 3 lamele si nu da la ochi ca ar fi cannabis, o consider ideala pentru stealth.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Marti sau miercuri imi vine boxul!!! Uuuuuuu
Explo nu mai am rabdare !!! A mai intrat cineva in concurs?
Pe ce genetica ma indrumi sa merg in acel box explo?? Am la dispozitie urmatoarele: bomb seeds: 10 buc big bomb;
sumo seeds: 3 buc super hindu kush;
Fast buds:3 buc pineapple expres auto fem
VIP Seeds: 3 buc Power VIP Fem
VIP Seeds: 3 buc VIP Dwarf auto fem
Old skull seeds: 1 Haze
si regulare unknow 500 buc
???

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
N-a mai intrat nimeni in concurs.
Nu cunosc nici una dintre acele varietati, si nici macar producatorii lor, asa ca nu am nici cea mai mica idee. Iti sugerez sa cauti growuri pe forum sau pe google cu acele varietati si sa vezi care se preteaza cel mai bine.

VanLife

Member
Din ce rasfoiesc pe forum vad ca oamenii cu experienta nu mai fac exhibitii, adica nu vad jurnale din partea lor, cel putin nu recente, ei mai mult dau sfaturi, si le sunt foarte recunoscator pentru asta! Dar la capitolul jurnale mai mult astia entry level-noobs posteaza .
Eu as fi super recunoscator daca ati mai face si cei cu experienta jurnale care sa ramana sticky, si daca aveti timp/energie/chef, sa si argumentati metodele prin care lucrati, asa ca pentru noobi... Pt ca deseori cand citesc jurnalele utilizatoriilor avansati, nu tot timpul inteleg anumite proceduri, sau pur si simplu multe lucruri sunt omise in jurnal pentru ca ei le considera detalii nesemnificative, insa pt noobalai pot fii detalii pretioase...

Asa ca n-ar fi rau sa mai scoateti swagg-u din voi, si sa-l puneti pe forum, in lux de amanunte! :D Sau pe masura ce avansezi in arta cresterii, devi asa mai enigmatic si tacit?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nici nu mai e audienta pe forum, adica din ce se vede sunt maxim 10 useri care posteaza sa zicem macar o data pe luna. eu unul nici nu mai iau aparatul foto cu mine cand merg la grow, probabil din cauza lenei, sau pentru ca am invatat sa notez mai exact detaliile importante decat sa stau sa caut poze si sa deduc din poze informatia de care am nevoie.
pe de alta parte am observat ca oricum, si cei care sunt activi in timpul primului grow si care ar putea beneficia de pe urma unui thread au tendinta sa se evapore rapid dupa ce devin "profesionisti". cel putin asta e ce s-a intamplat pana acum. parca nu imi vine sa mai pierd timpul si cu facut poze, editat poze, facut thread, scris detalii, cand oricum incerc sa ajut cu informatii pentru ca apoi oamenii sa fuga, in loc sa ajute si ei mai departe. sau sa ne arate ca se descurca si singuri.
Daca ne strangem mai multi as fi dispus sa imi iau iar aparatul dupa mine sa fac poze si sa le postez. De fapt cam asta era idee cu "concursul" propus de mine. e mai fun cand suntem mai multi, si m-as motiva mai usor sa stau de facut si postat poze daca as stii ca am cu cine, asta e clar. dar.. nu se inghesuie multi, dupa cum se vede. poate se va schimba situatia, candva. ramane de vazut.
Ps: in afara de cazul in care ne strangem mai multi incat sa iasa ceva fun pe subforumul romanesc, eu tot pe international as posta, daca ma decid sa fac thread. pur si simplu pentru ca acolo mai ai cu cine sa discuti una alta si sa primesti un sfat. si imi pare rau sa spun asta. as vrea sa fie activitate aici!
Asta e parerea mea, pentru restu nu ma pot pronunta. Majoritatea is disparuti. Sper ca din alte motive decat legale. ;)
Ps2: threaduri cu growuri mai vechi sunt, nu sunt sticky.. pentru ca is foarte la indemana in sectiunea de grows.

Sper ca toti astia care mai sunteti aici suntenti la fel de sparti precum is eu acum. Sau mai bine zis cum voi fi intr-o ora. Ca tocmai am bagat ~~1000 mg de thc extrase in unt, dupa vreo 2 ore de pipe cu hash. :flying:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai facem si noi concursul ala sau bag un thread separat cu viitorul grow??? Chiar miar fi placut sa particip, ar fi fost fain! Asa ai motivatie sa fii cel mai bun! Respect si astept useri noi si dornici de asi impartasi growul cu noi! Care mai suntem , maxim 10 din pacate!

Smok'ey

Member
Hai noroc, mi-am facut curaj pana la urma sa pun primu post cu toate ca nustiu daca am nimerit thread-u, peace my brothaaaaz

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare! Bine ai venit! E un pas inainte! A scris in threadul potrivit! Asteptam un replay sa ne cunoastem mai bine!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hai noroc, mi-am facut curaj pana la urma sa pun primu post cu toate ca nustiu daca am nimerit thread-u, peace my brothaaaaz

Salutare, bine ai venit!
Vasile vrea sa te cunoasca mai bine, zi-i si tu cat porti la pantof sau ceva..

:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut, nu se poate vorbi despre vanzatori neautorizati aici. Dar, au fost vreo 2 cazuri in care baietii ce au comandat s-au plans ca pe langa masina de curier a fost prezenta si una nemarcata ce facea poze. De asemenea, au mai fost probleme cu magazinele din ro in trecut, atat legate de seminte fake primite in locul celor originale, cat si de faptul ca desi magazinele erau supravegheate acestea continuau sa vanda seminte. Plus cazul clasic cu magazinul acela ce a fost inchis. Poate ar fi mai bine sa alegi un magazin de incredere din afara tarii. Ai mult mai multe sanse sa nu iti ajunga comanda (si) la garda decat daca comanzi din ro. Si evident, primesti ce trebuie, nu un pachet contrafacut sau seminte fara ambalaj original.

Smok'ey

Member
am tot incercat sa ma decid intre dinafem, dna, reserva privada,rqs , hso , barneys farm, dar nu am crescut de la niciunul din acesti breederi, pe mine ma intereseaza ca bud-ul final sa fie potent,dens si efectul sa fie long lasting, asta caut in general, imi place sa am pietre in borcan, nu buruieni :)), pana acum ce am crescut conform preferintelor mele, cel mai mult s-a apropiat critical jack, blue kush si moby dick, dar tot nu aveau densitatea pe care mi-o doream eu

narcox

Member
Hai ca va stric subiectele palpitante cu o intrebare sau două daca ma gandesc mai bine, no ? :laughing:
1. Boolangii ăștia de la rqs suna prima dată inainte sa vina la tine?
2. Ce site de navigare folositi ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca e prin curier si ti-a cerut telefonul probabil ca o sa sune. Daca nu.. nu. Daca ai tracking number poti verifica pe site la curier sa stii cand sa te astepti.
Eu am vpn cu tunneling, nu folosesc site-uri de navigare.

am tot incercat sa ma decid intre dinafem, dna, reserva privada,rqs , hso , barneys farm, dar nu am crescut de la niciunul din acesti breederi, pe mine ma intereseaza ca bud-ul final sa fie potent,dens si efectul sa fie long lasting, asta caut in general, imi place sa am pietre in borcan, nu buruieni :)), pana acum ce am crescut conform preferintelor mele, cel mai mult s-a apropiat critical jack, blue kush si moby dick, dar tot nu aveau densitatea pe care mi-o doream eu

Densitatea tine mai mult de cat de bine reglat e mediul si mai ales de cata lumina le dai. Cauta growuri de la diversele varitati care iti suna bine si vezi ce au scos altii. Poate te decizi mai usor asa.

Last edited:

Smok'ey

Member
tu ce imi recomanzi pentru un efect puternic, de la un bud dens si frumos, si efectul de asemenea sa fie long lasting? atm sunt pe fir cu ak 47, lsd, blueberry si critical

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In principiu fiecare breeder are altceva, chiar daca numele seamana sau sunt identice. Cat dureaza depinde de om si dispozitia de moment. Din lista aia eu 2 nici nu le-am crescut. Asa ca nu te pot ajuta.
Dar cred ca e mai important daca vrei sativa sau indica efectul decat sa fie long lasting. Nu de alta, dar daca nu iti place efectul nu ai ce face cu iarba. Daca iti place dar dureaza 2 ore in loc de 4 ore, poti oricand sa mai bagi o portie dupa 2 ore.
Daca ar fi sa ne luam dupa ce am prins eu sub numele de critical, a fost destul de dens. Mai dens decat le-am vazut pe celelalte vreodata. Acum depinde de ce genetica prinzi. Si tine cont de ce ti-am spus cu mediul si lumina, ai mult mai multe sanse sa imbunatatesti ceva acolo decat cand alegi intre genetici.

Smok'ey

Member
mersi exploziv, am ceva grow-uri in spate, dar niciodata nu m-am axat atat de mult pe densitate sau look, efectele pot spune ca imi plac ambele, seara imi place o indica, sau cel putin predominant indica si sativa merge pe timp de zi, sau un hibrid predominant sativa, recoltat cand are undeva intre 10 si 15% amber maxim , in alta ordina de idei daca tot am ajuns la tricomi, este adevarat ca durata efectului este mult mai lunga daca sunt mai multi tricomi amber? nu mai stiu pe unde citisem, ca durata efectului este data de cbd sau cbn, thc-ul transformandu-se intr-una din cele doua in faza de amber-uire a trichomilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ambii canabinoizi potenteaza efectul thcului, impreuna cu majoritatea celorlalti canabinoizi si a terpenelor. Nu am citit sau auzit de vreo legatura intre cbn si lungimea highului, si chiar de ar fi, efectul de couchlock e mult mai puternic la iarba cu mult cbn asa ca nu vei apuca sa Afli cat de lung a fost efectul inainte sa adormi. :)
Eu la sativele africane am observat high mai lung, deci e posibil sa existe ceva cannabinoizi care lungesc efectul, dar cel mai probabil e vorba de ratiile intre diversi canabinoizi, si atunci asta nu e ceva ce poti schimba din cat de mult lasi planta pana la recolta. Posibil ca thcV sa aiba ceva de spus aici, ca apare predominant in sative, mai ales landrace, si aproape deloc in soiurile "lucrate".

Smok'ey

Member
la sative am observat si eu ca efectul e mai lung, de altfel primul grow a fost o sativa care am tinut-o 12 saptamani in flower.. bagseed ofcourse.. undeva la 90% din cate pot aprecia eu, fumam pai dupa pai, fiecare pai te lasa fresh si cu pofta de inca unul
anyway, am o alta dilema, care ma preocupa in actualul grow, vreau sa incerc, ca nu stiu daca voi reusi, sa fac toate fetitele mov, din cate m-am documentat eu toate strain-urile sunt mov defapt, doar ca , clorofila acopera acel strat de mov, nu mai stiu cum se numeau acele celule, iar daca ii oferi o diferenta de temperatura de 20 de grade intre cele 12 ore de lumina si cele 12 de intuneric, scriau oamenii ca, clorofila moare, si ies la suprafata acele celule mov.. despre asta ce stiti?