What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca ii oferi o diferenta de 20 grade nu o sa ii mearga bine. Poate 5 grade. Si da, daca are in genetica purple, un strain va fi mai mov daca ai 20 grade pe intuneric si 24-26 grade pe lumina.
20 grade diferenta intre zi si noapte este ceva extrem, si nu se intampla nici in natura.
Ar insemna sa o cobori de la 24 la 4 grade. Tie cum iti suna?

Smok'ey

Member
sorry pentru dublu post, am ramas si cu o gramada de trimming outdoor de anul trecut, l-am salvat pentru hash, dar am facut hash cu gheata si apa, acea metoda in care amesteci totul intr-o galeata si apoi il lasi sa se depuna pe fundul galetii si dupa aceea sifonezi usor apa din galeata, dar nu mi-a prea iesit, sau nu am lasat-o eu destul 4 ore, avem ceva tutoriale la indemna pentru a face hash acasa? orice inafara de a include bubblebags pt ca nu am posibilitatea sa cumpar asa ceva, eu am cautat aici in sectiunea noastra dar nu am gasit nimic

Smok'ey

Member
ok haide sa spunem ca i-as oferi o diferenta de 10 grade, e mult si asta? gen 26-27 sa fie pe timp de zi, si 16-17 noaptea.. pana si asta ar stresa-o?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, se presupune ca noi crestem indoor tocmai pentru a evita aceste variatii, altfel am putea creste outdoor mult mai ieftin. 5 grade e maximul care ar fi recomandat. Eu am crescut cea mai buna iarba dupa ce am automatizat controlul temperaturii, si plantele au stat tot growul la 24+/-2 C. Practic am crescut iarba mai buna cu mai putini watti decat eram obisnuit si fara sa mai ma agit prea mult. Adica in loc de verificat growul la 2-3 zile il verificam la 2-3 saptamani. Si faptul ca mediul este stabil le place mai mult decat dragostea sau whatever incercam noi sa le-o oferim cand le deranjam de cateva ori pe zi.
Cu cat planta e mai aproape de temperatura optima pentru fotosinteza, cu atat fotosinteza la incepe la intensitate mare mai repede dupa aprinderea luminilor. Iar temperatura optima de fotosinteza pentru cannabis e mai aproape de 30C decat de 10 sau 20C.
Oricum, eu iti zic sigur ca 5 grade sunt suficiente sa se movuleasca, daca exista gena in genotip. Am patit-o si eu, intamplator, si nu prea am lasat vreodata sa coboare temp sub 19-20 grade in growroom, as considera ca e un grow ratat daca s-ar intanpla asta acum.

Smok'ey

Member
merg pe mana ta batrane, si le voi lasa doar 5 grade maxim sa se racoreasca, pentru ca, chiar vreau sa scot cel putin din blueberry acel mov, sa am placerea de a fuma ceva mov crescut de mine. ce strain-uri si de la ce breederi ai crescut , gen un top 5 al tau personal.. chiar am nevoie de niste recomandari, vorbim de indica, predominant indica

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bb e mov si fara frig din ce stiu eu. Top 5 nu am ce sa fac ca m-as certa eu cu mine, sunt atataea care au fost bune de-alungul timpului. Iar dintre breederii care exista acum nici nu as stii ce sa iti recomand. De cand am vazut cum merge treaba in industrie m-am reprofilat pe seminte de pe la breederi privati si colectionari. Nici pentru mine nu as mai stii ca sa cumpar sau sa aleg din ce e disponibil pe piata. Blueberry de la Dj Shorts a fost bun, de exemplu. Si mi-l amintesc pentru ca ai pomenit de blueberry, restul nu imi vin acum in minte. Cele din semintele mele sau seminte ce nu se gasesc pe piata nici nu are rost sa le pomenesc.

narcox

Member
În săptămâna care vine încep growul. Vreau sa nu fac transplant si sa plantez direct in ghiveci final de 10l . Composana pământ pentru rasaduri este îl?
Planta este fem

Smok'ey

Member
daca vrei pamant bun si ieftin iti recomand Florasol, cel cu sacul gri cu galben, l-am folosit de atatea ori si nicio problema, impreuna cu nutrienti grow si bloom de la flora nova, gama terra

Smok'ey

Member
daca vrei pamant bun si ieftin iti recomand Florasol, cel cu sacul gri cu galben, l-am folosit de atatea ori si nicio problema, impreuna cu nutrienti grow si bloom de la flora nova, gama terra

agrprd_0032-700x700.jpg

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu îl voi folosi pe post normal pentru una sau maxim două ! Nu am loc așa că m-am rezumat la acest box! Ar fi fost frumos să am loc să pun si clone! Dar asta e ! Narcox când îi dăm drumul la grow ?? Poate mai apar si alti noi si ne băgăm în concurs! Va fi caterincă!

narcox

Member
Nu sunt neaparat low buget. As putea sa cumpăr orice pământ . Mai astept sugestii deoarece cel pe care îl voi gasi , pe acela il.voi lua . L am notat.
Mai e pe lista si composana pământ pe rasaduri sau composana palmieri/plante verzi

Smok'ey

Member
daca nu esti low budget bro iti recomand din proprie experienta urmatoarele 2 :Gold Label Special Mix sau Canna Terra Proffesional , prefer canna terra mai mult decat gold label, combinat cu perlit ratie 5:1, in ghiveci textil daca ai posibilitatea de asemenea, dar nu textil daca ai prea mare temperatura in grow sau nu se ventileaza corect, pt ca, cum respira radaciniile mai bine, la fel de usor se si usuca pamantul in cele textile, anyway, bun e Cheese-u de la dinafem :))

Latest posts

Latest posts