Si ai mei!!
L.E.: al câtelea joint e la număr??
L.E.: al câtelea joint e la număr??
Last edited:
un mango? fructul ala cu sambure gigantic? ala de are 2cm de parte comestiila peste un sabure tare ca ca o piatra? esti sigur ca era mango? hai ca sunt curios cum ai facuto.
Nu, in afara de cantatul la flaut de iti sare parul din cap. Nimic special pe plan muzical. Si is femei.Apropos de prietenii tai care stii ca fumeaza mult, am o teorie , cumva au cunostinte muzicale ? teorie, instrument sau considera muzica ca si parte mega importanta din viata lor?
Citeam zilele trecute din urma pe forum, si am observat ca mergea mai bine treaba cand erau mai multi incepatori si mai multi useri care sa ajute. Intrucat stiu din surse sigure ca exista mai multi lurkeri decat useri inregistrati, mai incerc un "concurs".
Daca se strang minim 5 incepatori care sa dea drumul la grow, ma angajez personal sa caut sponsor sau sa platesc un pachet de seminte pentru winner, care va fi votat pe forum. De asemenea, daca mai revin si useri vechi sa ajute, putem sa facem un astfel de concurs si pentru ei.
Eu m-as baga si numai pentru fun.
Astept sa imi spuneti daca va bagati sau nu. Si cei care nu sunteti activi sau nu va faceti cont din motive de paranoia.. relax, n-o sa va salte nimeni pentru un grow de cateva plante. De obicei "prietenii" sunt cei care te ajuta sa obtii cazare gratuita.
Si daca tot am pomenit de vremurile de mult apuse, astept cate un hello pe forum sau prin PM de la cei vechi, sa stiu si eu ca sunteti bine. Sau ca sunteti!