What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da cine mai stie bre! am 2 blunturi la bord si n-am ajuns nici la juma cu cuiele. cert e ca pana acum mai am un singur fumator care mai trage cate un fum sau doua cu mine, restul au zis ca is stropite, prea tari pt ei. au cedat. :)))
mi-am aprins si un trabuc mai devreme si au crezut initial ca e tot blunt dar mai gros si se uitau la mine ca la extraterestii. gen credeau ca e blunt de 5-10 grame, cand oricum unul de asta normal de 1 gram juma are vreo 0.35g hash, deci e suficient de tare. sau cum zic ei, mult prea tare.
voi la al catelea sunteti? :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu am băgat vreo două sticle de șampanie apoi am plecat la discoteca acolo am mai băut niste capitan morgen e rom, apoi am băgat si 3 paharele de absinth care m-au cam dat peste cap si jointuri cred că au fost vreo 4 ! Prea mult nu am fumat ca mi-a pus capac absintul! :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
am baut si eu vreo 20 de pahare de sampanie la 12 noaptea, dupa la primu cui era sa vomit de la amareala aia din sampanie. am mai fumat dupa 3 cuie, si inca 2 de dimineata, am mai ramas cu 7 cuie, si mai am un blunt pt diseara. e prima oara cand am o sansa sa termin toate cuiele si blunturile pregatite pentru o petrecere intr-un interval de 24 ore. dar trebuie sa trag tare sa duc 7 cuie si un blunt azi. :joint:

plm

Member
La mine a fost grav rau, am avut vreo 25g-uri am rulat numai blunt-uri eu, au mai fost si altii cu material, dar m-am luat rau pe cox, zici ca eram Nadia Comaneci la barna=))

Cu bautura nu prea m-am impacat bine, m-am electrocutat tare oricum.

Acum pauza, vreau sa stau sober, nimic nimic vreo 2 luni asa, dupa vedem ce si cum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Duci bine inseamna, eu n-am doborat 25 gr de dinainte de revelion si pana acum. Si nu pot sa zic ca nu m-am straduit! :joint:

plm

Member
Nu am fost singur pe ele, am inceput pe data de 30 petrecerea, eu cu cei mai buni 6 prieteni/e si le-am dovedit in 2 zile + ca au mai avut si altii cate 1-2g-uri la ei, blunt-uri, bong-uri, am gaurit un mango si ne-am jucat, ca in mod normal nici eu nu dobor asa:))

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
un mango? fructul ala cu sambure gigantic? ala de are 2cm de parte comestiila peste un sabure tare ca ca o piatra? esti sigur ca era mango? hai ca sunt curios cum ai facuto.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuie sa recunosc ca si eu ma uitam la un mango din frigider mai devreme si ma gandeam de ce l-as alege pe el si nu un mar. Adevarul e ca daca esti spart tare, seamana. :joint:

plm

Member
un mango? fructul ala cu sambure gigantic? ala de are 2cm de parte comestiila peste un sabure tare ca ca o piatra? esti sigur ca era mango? hai ca sunt curios cum ai facuto.

Cox + alcool + prajeala.... ehee am gaurit si o felie de pizza si am incercat sa fumam din ea... :)))
Se lasase haos rau la un moment dat, nu se mai intelegea nimic:))

Cu mango-ul am gaurit pe langa sambure pe lateral, am bagat un pai ca sa scoatem excesul de fruct si aia a fost, a mers ce-i drept:))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am vazut un reportaj aseara la stiri ca cica au reusit sa adoarma diferite plante si le punnea sub ekg sa urmareasca acel grafic si cand leau trezit au inceput sa inregistreze acele impulsuri pe aceea diagrama sau cu se numesc. Si stiti cum?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Citeam zilele trecute din urma pe forum, si am observat ca mergea mai bine treaba cand erau mai multi incepatori si mai multi useri care sa ajute. Intrucat stiu din surse sigure ca exista mai multi lurkeri decat useri inregistrati, mai incerc un "concurs".
Daca se strang minim 5 incepatori care sa dea drumul la grow, ma angajez personal sa caut sponsor sau sa platesc un pachet de seminte pentru winner, care va fi votat pe forum. De asemenea, daca mai revin si useri vechi sa ajute, putem sa facem un astfel de concurs si pentru ei.
Eu m-as baga si numai pentru fun.
Astept sa imi spuneti daca va bagati sau nu. Si cei care nu sunteti activi sau nu va faceti cont din motive de paranoia.. relax, n-o sa va salte nimeni pentru un grow de cateva plante. De obicei "prietenii" sunt cei care te ajuta sa obtii cazare gratuita.

Si daca tot am pomenit de vremurile de mult apuse, astept cate un hello pe forum sau prin PM de la cei vechi, sa stiu si eu ca sunteti bine. Sau ca sunteti!

enricco

Member
Explo, you are the best man, merg ca si tine pe aceeasi idee, ca gata, s-a terminat, in sfarsit ne putem creste plante linistiti la noi acasa, nu mai vine nici dracu dupa noi, stam relaxati cu sucul , apa si ce mai vrem noi si fumam linistiti. Vreau sa discutam despre consum, pentru ca pe mine ma pune pe ganduri ce mi-ai scris pe thread-ul meu si ma gandesc asa ca e ceva normal ce fac, intradevar nu mai stiu pe nimeni care sa fumeze asa de mult. Estimez si zic asta estimez ca sunt consumator de ~200 g/luna pentru ca nu am cantar si tocmai pentru ca am observat ca diicotul cauta cantarul la fiecare perchezitie si pe ala de bucatatarie l-am aruncat, incep prima luna cu 70-100 g daca sunt dupa o pauza de 3-4 luni, desi in ultimii 3 ani, cea mai mare pauza la mine a fost de 1 luna si asta in conditiile in care nu am avut de la cine sa mai cumpar atunci cand productia mea se termina, toti dealerii pe care ii cunoasteam au ajuns la puscarie, asta aviz si amatorilor, NU O SA VA IMBOGATITI, O SA INFUNDATI PUSCARIA, nu se merita, cannabisul este o planta care este gratuita si ar trebui sa fie la dispozitia fiecarei persoane care intelege ce inseamna aceasta planta miraculoasa. Bun si acum la consumul meu care unora li se va parea ridicol, mi-au zis niste prieteni ca eu irosesc planta ca "nu tin in piept", da fratilor nu tin in piept, trag in piept dar nu am tinut niciodata si intre timp au aparut si studiile care au zis ca degeaba tii in piept. CEL MAI RAU ; combin cu tutun si combin cu tutun in primul rand pentru ca sunt european si daca ar fi sa nu o combin cu tutun, nu as putea fuma mai mult de 5 grame pe zi pentru ca mi se pare ca nu mai pot sa imi desfasor activitatile zilnice, sunt efectiv FUCKED UP de la cannabis pur si din nou, au aparut si studiile care au specificat ceea ce banuiam si eu referitor la combinatia aceasta cu tutun, ca te face mai alert datorita nicotinei. Pun 70% cannabis-30% tutun, sunt dependent de nicotina si recunosc acest lucru, asta e, si nici nu o sa mor de la asta pentru ca din nou au aparut studiile care au spus ca ne curatam inclusiv plamanii, cannabisul asta este un stil de viata pentru mine, il consum la joint, pipa, bong, vaporizator, editibels am luat in Olanda si Spania, nu mi-am facut niciodata acasa, dar asa sa va imaginati ca am gustat o gramada din ele , am baut si multe tincturi, am baut odata o jumatate de sticla ~125 ml de beverege si apoi am citit pe ambalaj , a se consuma 1 cap dimineata si seara, sa nu mai zic cat am fumat in ziua respectiva, m-am culcat la aceeasi ora la care ma culc de obicei, m-am trezit la ora mea normala, intradevar nu m-as fi bagat la chestii mai serioase gen condus de masina sau alte utilaje. Ce nu am consumat niciodata si nu pentru ca nu am avut la dispozitie a fost Rosin-ul, da, ciudat pentru un pothead sa nu fi incercat asta, dar uite ca nu am vrut, mi s-a parut prea mare concentratia de THC si cum nu sufar de nicio boala am ales sa nu fac asta, poate ca mi-a fost si frica de faptul ca o sa am acele halucinatii de care zic autoritatile ca le da cannabisul, nici eu nu stiu de ce nu am consumat, dar am observat ca cei care au ulei la dispozitie nu mai fumeaza asa de des la joint si nu stiu daca e de bine asta, cannabisul asta e de fumat la joint , sa il simti in libertate.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Greu de citit asa mult scris fara paragrafe. Si cred ca ti s-a mai spus asta.
Mie mi se pare mult sa fumezi 200 grame pe luna, chiar si daca e foarte slab ceea ce fumezi. Duc 5 grame pe zi, 1 zi, poate 2, si fara sa am mare lucru de facut. Si poate nu din cele mai potente strainuri din stash. Duc si 5 grame de hash pe zi cu ceva antrenament, dar nu are rost sa fumez atat si ar insemna sa nu fac nimic in aceea zi.
Concluzia mea ar fi, ca daca nu cumva e ceva diferenta medicala si esti destul de imun la cannabinoizi, ori fumezi ceva foarte slab ori nu fumezi 200 grame pe luna. As inclina catre putin din ambele, daca ar fi sa imi dau cu cei 2 centi.
Prin amsterdam si eu fumez chiar si 20 + grame pe zi, zi de zi, pentru ca iarba este foarte slaba comparativ cu ce sunt eu obisnuit, dar pe iarba mea rar ating 3 grame pe zi in ultimul timp, sa zicem ca atunci cand ating 3 gr fumate intr-o zi cam 1 dintre aceste grame e hash, iar la un yeld mediu de 12% acel gram de hash reprezinta vreo 8 grame de iarba, deci impreuna cu celelalte 2 grame de iarba pot spune ca am ajuns la 10 grame. Dar asta e o raritate. Zi de zi, cam 1-2 gr de iarba, dintre care 0-0.3 gr is hash imi ajung, daca mai vreau sa fac si ceva. Daca as avea un loc de munca care nu imi permite sa fumez in acele 5-10 ore sau cat muncesc pe zi, probabil ca as fuma 0.5 gr de iarba pe zi, adica un cui seara, si poate nici ala in fiecare zi.
Iar cand ai spus ca nu bagi rosin ca e prea mult thc in rosin, cand tu zici ca fumezi 200 grame pe luna, pai sa imi sara cuiu din bot de ras, nu altceva. Merita sa incerci, si daca nici ala nu e suficient sa te doboare, poate ca fumezi degeaba, si iarba nu are mari efecte asupra ta.
Am cunoscut in viata mea 2 persoane care puteau sa fumeze iarba potenta si sa nu fie observabil afectate, dar asta insemna ca la 1 cui inca erau in picioare desi nu aveau toleranta mea, care si eu eram oricum aproape mort dupa acel cui. Nu inseamna ca puteau fuma 200 grame pe luna si sa nu le ajunga.. Faza e ca acele persoane nici nu aveau vreo atractie pentru fumat, si desi aveau oricat la indemana, decat au incercat de cateva ori, nu au mai simtit nevoia. Probabil aveau ceva diferit la nivelul receptorilor de cannabinoizi.
Si nu, nu e ceva normal sa fumezi 200 grame pe luna. Nu e nici sanatos, mai ales cu tutun. Poate ar trebui sa te dai pe hash sau vape sau rosin ca sa iti protejezi plamanii. Si daca eu sunt cel care iti spun ca 200 grame pe luna e mult, cred ca trebuie sa insemne ceva. Am fumat 200 grame pe luna, am fumat si 200 grame pe saptamana, dar niciodata singur toate acele grame. E mult.

enricco

Member
Da, o sa incerc sa folosesc punctuatia si restul regulilor gramaticale in limita cunostintelor mele intrucat eu am fost un corigent la romana si asta nu este o gluma.
Explo, mi-e greu frate sa iti zic multe pentru ca trebuie sa mai si cenzurez ce zic pentru astia, care ne mai urmaresc si au ganduri rele cu oamenii ca mine, dar totusi o sa ma risc sa iti spun ca sunt geniu inascut, am facut niste teste de IQ, la unele am iesit super bine la altele am iesit ca un om cu o inteligenta normala, oricum am un coeficient destul de mare si la testele generale, inclusiv cele care se dadeau prin anii 90 si la acelea am iesit peste medie, nu am studii aproape deloc, de altfel scoala a fost un chin pentru mine, eram obligat sa invat ce nu ma interesa, in viata m-am descurcat bine, eu sunt deja la pensie la o varsta la care multi abia strang bani de prima casa si spun asta cu regret, pentru ca societatea romaneasca inca mai sufera dupa anii de comunism care s-au abatut asupra noastra. E trist, eu unul sunt fericit, dar cand vad atata tristite in tara mea, ma apuca si pe mine cateodata, doar niste cannabis de calitate, bine maturat, ma poate ajuta sa locuiesc in Romania in contextul in care tara noastra este locuita in mare parte de neanderthali.
Eu asa am inceput cu, cannabisul, mai intai m-am documentat despre planta sa aflu care sunt "efectele " si am avut posibilitatea prin anii 90 sa am access la aceasta informatie chiar de pe internet, am vazut ca numai oamenii inteligenti il foloseau ca si lifestyle in trecut si cred si in ziua de azi ca orice om, oricat de prost e, dupa ce se apuca de fumat cannabis ii creste IQ-ul, ce-i drept la ultimele testari pe care le-am facut online am iesit foarte prost dar am vazut si studiile care spuneau ca daca lasi la o parte cannabisul , creierul isi revine si prefer sa il pastrez in starea aceasta, nu e bine sa stii prea multe in viata.
asa e , in Amsterdam am mers cu aplicatia de android din coffe, in coffe, 1 gram of that, one gram of that, un cacat de cannabis, in Eindhoven they just call it weed, daca ii ceream la budtender sa imi dea strainuri se caca pe el ca nu stia, ce-i drept generalizez ca nu am apucat sa merg chiar in toate coffe-urile. In Spania sa vezi faza, primul club in care am intrat, super mega smecher, m-am dus cu o invitatie de la un om super cunoscut la ei si care nu le-a zis ca sunt roman, le-a picat la aia fata cand mi-au vazut buletinul dar nu au avut ce sa imi faca, mi-au dat acces, cand am inceput nene sa iau de pe meniu si sa testez ce aveau ei, nu intelegeau cum de pot sa fumez asa de mult.
Apropos de prietenii tai care stii ca fumeaza mult, am o teorie , cumva au cunostinte muzicale ? teorie, instrument sau considera muzica ca si parte mega importanta din viata lor?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apropos de prietenii tai care stii ca fumeaza mult, am o teorie , cumva au cunostinte muzicale ? teorie, instrument sau considera muzica ca si parte mega importanta din viata lor?
Nu, in afara de cantatul la flaut de iti sare parul din cap. Nimic special pe plan muzical. Si is femei.
Iar daca te-ai invartit prin tara prin cercuri de oameni de-ai muzicii e posibil sa fii fumat cu mine. Ca am ars multe cuie asa pana sa imi restrang cercul de prieteni.

cristocel420

Active member
Citeam zilele trecute din urma pe forum, si am observat ca mergea mai bine treaba cand erau mai multi incepatori si mai multi useri care sa ajute. Intrucat stiu din surse sigure ca exista mai multi lurkeri decat useri inregistrati, mai incerc un "concurs".
Daca se strang minim 5 incepatori care sa dea drumul la grow, ma angajez personal sa caut sponsor sau sa platesc un pachet de seminte pentru winner, care va fi votat pe forum. De asemenea, daca mai revin si useri vechi sa ajute, putem sa facem un astfel de concurs si pentru ei.
Eu m-as baga si numai pentru fun.
Astept sa imi spuneti daca va bagati sau nu. Si cei care nu sunteti activi sau nu va faceti cont din motive de paranoia.. relax, n-o sa va salte nimeni pentru un grow de cateva plante. De obicei "prietenii" sunt cei care te ajuta sa obtii cazare gratuita.

Si daca tot am pomenit de vremurile de mult apuse, astept cate un hello pe forum sau prin PM de la cei vechi, sa stiu si eu ca sunteti bine. Sau ca sunteti!

eu ma bag daca pui la bataie semintele tale de b13 haha ,dar cum o sa fie concursul ca toti avem setup diferit ,genetica diferita ,nu prea poti sa faci concurs de yeald.